Inlägg

Inlägg som platiinum har skrivit i forumet
Av platiinum
Nytt bud: 1 800 kr Kan hämta idag
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av platiinum

Ok tack

Av platiinum

Skillnad på "front" and "rear" uttagen på ett ljudkort?

Hej sweclockers. Jag har kollat runt på lite olika ljudkort då jag bestämt mig för att köpa ett. Och när jag läser på tex creative sound blaster z som verkar mest lämplig just nu står det såhär.

Frequency Response @96kHz:
Front Channel Out : 10Hz to 45kHz
Rear Channel Out : 15Hz to 45kHz

Frequency Response @192kHz (Stereo Direct Only)
Front Channel Out : 10Hz to 88kHz.

menar de då. tex uttagen där man stoppar in högtalar kontaken där fram på datorn eller där bak på just själva ljudkortet? ifall det är så hur kommer det sig att där framme är bättre än på just själva kortet?

kanske har förstått det hela fel. Men kanske någon mer kunnig skulle kunna hjälpa mig! tack på förhand

Av platiinum

Tack igen för alla svar och hjälp vet ungefär precis hur jag ska göra nu

Av platiinum

Har 2 cougar vortez 140 inc ska man ha de bättre fläktarna på insug eller utsug

Av platiinum

Visste inte att man kan ta bort den nedre buren tack för det!

Av platiinum

En sista fråga det spelar ingen roll hur jag "vrider" fläktarna alltså så att där kabeln kommer ut från fläkten är närmare hålen i chassit. Bara den blåser bakåt så är det lugnt? Eller?

Av platiinum

Alright men jag kör på med 2 nya fläktar så att drt blir 3 in 2 ut. Och så får jag vrida cpu fläkten så att den blåsar bakåt. Tacksam för alla svar och gottnytt år på er

Av platiinum

Fläkten som sitter är en noctua nh-u12p se2

Av platiinum

Haha ok så först fixar jag kabeldragninga. Problemet med cpu fläkten e att jag kan inte vrida den 90 grader. Men ska kolla länken som blarg skicka bär jag kmr hem. Det är kanske en sån jag behöver för att kunna snurra den. tack för hjälpen. Men så ni tycker inte att jag ska ha fler fläktar då eller? Jag bryr mig inte riktigt om att det ska vara tyst. Bättre flöde går före. Sen så läste jag ngt om att man ska ha fler insug än utsug?

Av platiinum

Jo det ska jag oxo göra men det kan väll inte ha så stor påverkan de är ju inte så mkt i vägen?

Av platiinum

Hjälp med bättre luftflöde!.

Hej mitt första inlägg här på forumet, men har hört att ni ska vara ganska duktiga Så jag vänder mig mot er för hjälp!. Jag vill ha lite tips på vad jag kan göra för att förbättra luftflödet i datorn. eftersom att jag nu får ganska så höga temperaturer i min dator. cpu på 39-40 idle. moderkortet och allt annat lite högre -.-. tycker att det är lite för högt. och jag tror att det beror på för lite luft i chassit!. Har bifogat en bild på hur jag hade tänkt sätte 2 nya fläktar i chassit.

http://i49.tinypic.com/f35jz6.jpg

En nere i chassit som suger in luft samt en uppe som suger ut!.

Av platiinum

Dota 2 beta key sökes / bytes.

Hej, Jag är jätte intresserad av en beta 2 nyckel, har väntat på en invite av dota 2 teamet men det går fan aldrig. Kan ge byta mot en guest pass diablo eller möjligtvis mitt bf konto?. mail = zozomjau@gmail.com, eller steam: zozomjau