Inlägg

Inlägg som Arnzeal har skrivit i forumet
Av Arnzeal
Skrivet av DjRaven:

Känns ju skumt att man lägger ut 3000kr på en cpu och sen köper det billigaste av resten för att ha råd med grejorna..Sänder ju fel signaler

Hur kommer det sig att alla tycker att resten är billigt, min kundvagn ser ut så här just nu och jag kommer inte ändra på något mer för jag kan inte överstiga 15k. Jag har satt in bra processorkylare och så kommer jag ha totalt 4 chassie fläktar. Dela gärna med er om era åsikter.

Länk: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1939541/2012-06-22

Av Arnzeal

Wow, den verkar ju vara skit bra! Tack så mycket, jag tar den!

Av Arnzeal

Okej, tack så mycket för din hjälp. Jag ska nu tänka igenom allt och ta min tid.

Tack,
MVH,
Tompa

Av Arnzeal

Så, finns det någonting markant som är fel eller onödigt som jag inte behöver eller kan byta eller ta bort helt? Tacksam för svar.

Länk: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1938491/2012-06-21

MVH,
Tompa

Av Arnzeal

Okej, du har rätt, då väntar jag med processorkylaren till's jag får mera pengar att spendera. Och så byter jag ut mina fläktar mot dina 'NZXT'. Tack så mycket för din hjälp.

Glad midsommar

Av Arnzeal

Okej, det låter klokt att kanske köpa en CPU kylare endå. Jag hittade då en billig och omtyckt kylare, vad tycker du om den? Är den bra?

Länk: http://www.inet.se/produkt/5322049/arctic-cooling-alpine-11-p...

Så här ser min kundvagn ut för tillfället.

Länk: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1938245/2012-06-21

Av Arnzeal

Nja, hur mycket kommer det här Grafikkortskylaren och processorkylaren att låta, är det markant mycket eller bara surrar lite mycket? Jag bryr mig inte så mycket om hur mycket det låter för jag kör ju med ett rätts så isolerat headset :). Och min budget börjar bli lite tight just nu så jag skulle kunna lägga till 3 chassie fläktar till men kommer dom att hjälpa till att kyla processorn och grafikkortet eller kommer jag ha problem med överhettning när jag ska t.ex natt gibba? Jag hittade också ett annat grafikkort som sägs vara tyst och är lite billigare än vad ditt förslag var, vad tycker du?

Länk: http://www.inet.se/produkt/5409443/evga-geforce-gtx-680-2048mb

Tack så mycket för eran hjälp, uppskattar det riktigt mycket.

Av Arnzeal

Kommer mitt chassie kunna klara av att hålla hela datorn kall eller kommer jag ha problem med överhettning för jag har ju en del kraftfulla komponenter där inne?

Av Arnzeal

Wow, stort tack till din hjälp och dina åsikter. Jag gjorde som du sa och plocka bort mitt externa ljudkort. Det du pratade om att saker inte stödjer varandra så fattade jag ingenting så jag valde bort allt och tog 'Uppgraderingspaket Intel Core i7 3770K (Ivy Bridge)' som har detta Z77A moderkort som du pratade om och det måste ju passa. Jag tror allt borde stämma. Ta gärna en till titt. Tack så mycket för din hjälp.

Länk: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1937940/2012-06-21

MVH,
Tompa.

Av Arnzeal

Sista koll innan beställning!

Hejsan, jag är inte så bra med datorer men jag tror att jag har lyckats att skaffa fram en bra dator som man kan köra BF3 på ultra och kunna klara alla spel på ultra ett bra tag till. Det skulle vara jätte snällt om ni skulle kunna titta igenom min lista och kanske ge tips till mig vad jag kan ändra och lägga till osv. Tack.

Länk: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1937736/2012-06-21

MVH,
Tompa.