Inlägg

Inlägg som Jockedamus har skrivit i forumet
Av Jockedamus

Om du ska levla lite snabbt så tycker jag du börjar med Team DM 64 man på typ Noshar Canals. Där blir det mycket köttande snabbt och unlocks på vapnen bara släng en ammolåda eller medkit så rullar poängen in. Sen Rush så lär du dig kartorna bit för bit. Sen Conquest med hela stora kartor och flag-caps.

Av Jockedamus

Jag jobbar inte på Posten men om jag gjorde det skulle jag använda ett spjut för att plocka upp tappade paket likt en skräpplockare gör i parken. Tur jag inte jobbar där.

Av Jockedamus

Jag hade nåt liknande problem för lääääänge sedan. Datorn uppförde sig konstigt och gick lite olika långt i booten. Efter ett par dagar fick jag spelet och slet ur nästan alla delarna och satte tillbaks allt igen. Då funkade den utan problem.
Jag skulle alltså tippa på att jag hade något glapp någonstans. Det är inte helt osannolikt att något kan glappa efter att man har haft datorn med sig någonstans.
Givetvis gjorde jag allt detta utan att datorn var igång eller ikopplad. Ett annat tips är att se till så att du är jordad om du springer runt i sockiplast med mysbyxor och klappar katten samtidigt.

Av Jockedamus

Kom igen nu! Längtar till dess att första 'fyndet' postas

Av Jockedamus

Här kanske du har ett som passar din budget.

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=756496

Av Jockedamus

Det var ju inte direkt oväntat. Dom borde ju egentligen inte hetat Expert utan Dyrast i hela Världen eller Dåliga Råd samt Sortiment.

Av Jockedamus

Någon som vet om det är ett roligt lir? Samt extra extra extra viktigt: Hur ond kan man egentligen vara?