Inlägg

Inlägg som biominbio har skrivit i forumet
Av biominbio

Byta windows exemplar

Tjena pojkar har haft strul med ett windows som har varit fejk fått det ifrån microsoft. Nu har jag fått ett nytt windows från dom. Men hur överskrider jag det gamla windowset.

Det är win 7 pro

Av biominbio
Skrivet av Larre77:

Om du startar Windows i felsäkert läge, går det då att stänga av varje gång?

Skrivet av Zoidberg:

Testa aktivera Windows om det gör någon skillnad.

På fråga ett så ska jag testa det!

På fråga 2 window står det att det är fejk om du läser min andra tråd så kan du se vad jag har för problem

Av biominbio

Kan bara stänga av datorn varannan gång

Hej jag har ett problem! Jag har nyligen byggt en ny dator. Allt funkar fint förutom att när jag stänger av datorn! Den stänger inte av sig ibland och ibland gör den det. Jag får trycka på powerbutton för att stänga av datorn ibland vad är felet ? Jag har inte aktiverat windows men det har ju inget med datorns avstängnings funktion att göra !

Av biominbio
Skrivet av Blupparen:

Hur många gånger har du använt nyckeln? Jag hade en nyckel från dreamspark som blev ogiltig efter att jag hade installerat om några gånger.

Aldrig skrivit in nycklen installera win 7 igår skulle skriva in nycklen nu står win 7 är fake och nyckeln inte funkar med den win 7 så jag tror att win 7 är fake men nycklen fungerar om jag har rätta programmet ! Hur kan win 7 var fake hos dreamspark

Av biominbio
Skrivet av Shady3:

Jag har precis samma problem

Har duu kontaktat support ?

Av biominbio

Dreamspark Counterfeit Editon

Tjena jag tanka ner win 7 igår från dreamsparks hemsida. Fick min nyckel och allt. Men när jag ska aktivera den i dag säger windows så här Produkt nyckeln såm du angav fungerar inte med denna windows 7. Installera windows 7 professional N för att det ska fungerar. Jag har ju installerat win 7 pro n. Sedan gick jag in för att kolla att min win 7 var äkta ladda ner programmet står att win 7 pro n är fejk ! Från dreamspark vad ska jag ta mig till !

Av biominbio

Drivrutiner apu 5300 amd

Tjena söker amd 5300 drivrutiner tack XD

Av biominbio

Mm funkade formatera första gången Men kunde inte fortfarande installera windows på usb så jag formatera igen funkade inte då samma i cmd

Av biominbio

Kingston g2

Av biominbio

Funkar inte

Av biominbio

Kan inte formatera om usb

Tjena det är så här att jag inte kan formatera om mitt usb minne ! Eller jo jag kan göra det via det egna programmet men det hjälper inte kan fortfarande inte göra det usb boot ready ! När jag ska göra det i cmd formatera alltså. Så kommer jag till fs=format32 sen får jag felmedelande nånting sånt här står det går inte att rensa minnet ??

Vad problemet kan ju fan inte formatera skiten ! Kunde det förr. Men inte idag skulle installera windows men det funka ju inte fick nån dvd/cd error grej så jag skulle formatera om jag funkar ju inte heller

Av biominbio

PlasticCleaner

Tjena råka ha plastic cleaner iställer förscreen cleaner på skärmen samt kameran o blixten. Kan man få några defekter till ex delayed tid på displayen

Av biominbio

Usb Windows

Tjena allihopa det är så att jag har en liten fråga.

Det är så att jag har ett usb minne som jag gjort boot ready med windows. Nu är det så att jag glömde att jag hade gjort den boot ready. Så jag stoppa in den när datorn var inne i windows desktop när jag insåg att hade stoppat in minnet med boot ready . Jag klicka Öppna filer o mappar och sen så överförde en txt dokument dit. Men jag tryckte inte på någonting. Så ingen dold fil kan ha öppnas. Det fanns en setup fil jag klickade inte där så inget kan ha hänt va !

Kan datorn skadas av att man stopapar in ett usb minne med windows ready och sedan gått in i mappen för att lägga in en txt fil. Inga dolda filer startas va ?

Ursäkta om det blev lite rörigt !

Av biominbio

Nu när jag bytte slot på ram minnet och drog 24 pin kontakten för att komma åt ram minnet så startar datorn ej. Men en blå lampa lyser

Av biominbio

Såg nu att mitt moderkort har en 4 pin atx 12v men min psu har 8pin vad göra

Av biominbio

Tjena killar fläktarna snurrar och allt men ska testa stopp in windows usb nu

Ska man få bild trots att man inte har nån os installerat för annars kanske datorn funkat hela tiden hehe

Men man ska väll komma till bios ?

Av biominbio
Skrivet av Elghinnarisa:

Standard fråga: sitter 4/8 pinnar'n brevid cpu sockeln i?

Vilka hur ser dom ut ?

Av biominbio
Skrivet av Hardware guy:

Är sladd ansluten till (20) på moderkortsbilden från manualen?

Alla bilder är från manualen ja

Av biominbio
Skrivet av Selmalagerlöf:

piper datorn när du sätter på den?

edit: Klicka HÄR för att se ett klipp på hur du bygger ihop en dator.

Sett den
Nej låter normalt

Av biominbio

Första bygge lite trouble shoot

Tjena det är så att jag har byggde min första dator i går Men allt gick inte så bra datorn startar men ingen bild syns !

Vet inte vad jag ska göra så jag vänder till er. Detta är symptomen led lyser och jag kan starta datorn men ingen bild syns samt att fläktarna inte snurrar bara cpu fläkten samt nätagget.

Vet ej vad jag ska börja felsöka vet ej om jag kopplat allt rätt. Men det tror jag. Det jag har problem med utöver att den inte startar är att fläktarna snurrar inte. Jag har läst manualen och den säger att jag har 2 cpu fan connector varav 1 sitter cpu fläkten i. Samt att jag har en chassi fan connector men bara 3 pin på mitt utag och den 4 på sin verkar inte vara ghost pin. Sen finns det nån konstig adapter som man kan sätta ihop men funkar inte heller med den inne bifogar bilder.

http://i1278.photobucket.com/albums/y515/metallx/1pic_zps4974bb7d.jpg Bild 1

Bild 2http://i1278.photobucket.com/albums/y515/metallx/2pic_zps5770047a.jpg

Manualen Bild 1http://i1278.photobucket.com/albums/y515/metallx/3pic_zpsc47d8c65.jpg
Bild 2 manualen xw
http://i1278.photobucket.com/albums/y515/metallx/4pic_zps68a4e297.jpg

Komponenter FM2 5300 AMD X2
500GB Seagate Sata3
Asrock 75itx
430w Corsair
4gb Ram corsiar vegance