Inlägg

Inlägg som Metal Nunatak har skrivit i forumet
Av Metal Nunatak
Skrivet av Bokenbergen:
Dold text

Precis som ovan talare så bör ni testa G35orna med det gamla programmet. DÅ ska ni få se på fantastiskt ljud. Jag tycker även att erat test är orättvist mot G35. Om det ingår en mjukvara så ska denna självklart vara igång ALLTID. Sedan kan ni ställa in headsetet på stereo när ni kör musiktest osv. Och pillar man lite med EQn får man betydligt bättre ljud.
Sedan vet jag inte hur schysst det är att gemföra headset med både usb och 3.5 mm plugg i samma test. Mycket beror ju faktiskt på ljudkortet.

Det gamla programmet, vilket menar du då? Det som följer med på skivan? (jag använder det som man laddar ner från logitechs hemsida just nu).

Av Metal Nunatak

jag köpte ett par G35 för ett par månader sen för att det var så otroligt många på internet som sa att de hade en fantastisk ljudkvalitet och de mest prisvärda lurarna man kunde köpa. När jag väl fick mina lurar lät det så dåligt att jag var övertygad om att det var något fel på dem.
Trevligt att man inte är ensam om den åsikten!

Av Metal Nunatak

Förstår inte varför folk tar upp CS som ett klassiskt ''odumt'' spel, COD är ju nya motsvarigheten till CS och i mina ögon är det precis samma smörja, ända skillnaden är ju att det är lättare att träffa i COD.
Nä, tacka vet jag quake, UT eller varför inte battlefield där det var mer än att bara skjuta ihjäl varandra.

Av Metal Nunatak

Hur går egentligen urvalsprocessen till? Lottar ni ut en vinnare och bara kollar att denne inte har skrivit ett dåligt svar eller läser ni faktiskt igenom alla svar och väljer ut den värdigaste?
Hur som helst, tack Sweclockers för att ge bort så mycket fina saker gratis, det är mycket generöst!

God jul allihopa!