Inlägg

Inlägg som Olaboy har skrivit i forumet
Av Olaboy

@Jäger: Ja, det säger dem, men asus biosuppdatering fixade bara när laggar fast en sekund här o där, det fixade inte hardlock freezen, iallafall inte för mig eller dem jag känner. Så jag antar att det är relevant, men eftersom alla jag känner sitter på asus moderkorten så vet jag inte hur det funkar med annat moderkort.

Av Olaboy
Skrivet av Sisyfos:

Overwatch är väl ganska CPU-krävande.
Tror flera polare har nämnt att deras i5-or nått 100% användning.

Edit (Läste fel första gången); jo det är nog krävande för CPUn, men det är nog inte det som avgör din fps, det är nog GPU.
jag överväger o köpa nytt GPU för att det verkar vara ett av dem få spelen som är GPU krävande. Sitter på en skylake men kommer fan ta mig inte över 120 fps med 660 ti. Polare som har mycket sämre cpu men bättre GPU har bättre fps.

Av Olaboy

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2441458/intel-admits...

Jag har haft 2 skylake CPUs, första hängde sig en gång om dagen, så jag fick en ny, den har jag knappt haft problem med. Men jag känner 2 andra som också har 6600k, de har också haft lite problem med sin.

Av Olaboy

Finns ingenting du kan göra vad jag vet, jag har samma problem och har testat allt. Jag misstänker dock att asus bios-uppdatering inte hjälpte, för alla jag känner med skylake har samma problem även efter 1602 updaten.. Jag pratade med intel idag, efter en timmas diskussion med deras live-support så säger dom att dom ska skicka ut en ny cpu till mig. (Vilket jag är tveksam på om det kommer hjälpa, det är väl samma fel på alla deras processorer om dom inte gjort någon ändring i tillverkningen.

Har även mailat asus om bios-uppdateringen, väntat 2 veckor på svar, kan höra av mig när dem svarat.

Edit; Kolla asus hemsida igen, ditt moderkort fick en ny update dagen efter du flashade ditt, den kanske funkar!