Inlägg

Inlägg som John von KTH har skrivit i forumet
Av John von KTH
Skrivet av the_man550:

1076kr differens på halebop....

Dessutom håller en iPhone värdet mycket mycket bättre än en HTC. Det är som dag och och natt. Kolla på en ett år gammal iPhone och en ett år gammal HTC/valfri annan mobil.

Ekonomiskt sett är iPhone överlägsen. Dessutom subventioneras den hårt. Hos Tele2 kostar de exakt lika mycket med abonnemang. Lika dant hos flertalet operatörer.

Angående HTC vs iPhone 4. För att kunna ens använda iPhone 4 måste man jailbreaka den. Har man inte de avsikterna ska man köpa en HTC HD.

Snyggast? iPhone 4 är otrolig i design, ett smycke!

Av John von KTH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av iNi
onekligen intressant, men vi vet ju alla hur microsofts egna brandvägg funkar, så man kan ju inte hoppas på för mycket

Faktiskt, nu när du säger det så. Jag som hade hoppats på stordåd. Får väl skruva ner förhoppningarna då.

Av John von KTH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mormor
Tror jag hittade felet, har jag Utorrent igång så verkar det som hemsidor går sakta, spelar ingen roll om jag har 1kbps i både UL/DL. Stänger jag av programmet och väntar några minuter så är internet normalt, rätt lustigt.

Otroligt många som har det felet/problemet. Men ingen verkar ha en lösning på problemet. Jag började få det från dess att jag blev "uppgraderad" från vdsl1 till vdsl2 av bbb. Någon som har något tips på hur man löser det helt?

Av John von KTH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZeB
Nu har jag äntligen fått "Turbo-DSL" installerat. Detta efter ganska exakt 2 veckor helt utan internet.

Efter lite snabbtester så kan jag konstatera att bredbandskollen säger ungefär 30/5 och att jag kan ladda hem i 3,5mb/s med torrent.

Med tanke på att jag har 1112 "kvalimeter" till station får jag anse mig vara nöjd. Jag fick ut ungefär 16/2 med mitt gamla ADSL 2+ så det är ju faktiskt nästan en fördubbling i hastighet upp och ner.

Fick du också en tekniker som fick fixa det som en annan inkompetent tekniker(han som kopplade in först) inte kunde fixa. Nämligen att koppla rätt i stationen? Eller hade duett annat fel? Kan tänka mig att många råkat ut för liraren som kopplar fel i stationerna så att man får felanmäla till kundtjänst och vänta.....!

Av John von KTH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SweCarl
Bredband:

XSmall 0,5 » 99 kr/mån 12 mån bindningstid
Bredband Small 2/0,5 » 99 kr/mån 15 mån bindningstid
Small 2/2 Mbit/s » 249 kr/mån 12 mån bindningstid
Bredband Medium 10/10 » 159 kr/mån 15 mån bindningstid
Medium 10/10 Mbit/s » 359 kr/mån 12 mån bindningstid
Bredband Large 24/1 » 99 kr/mån 15 mån bindningstid
Bredband Large 24/10 » 159 kr/mån 15 mån bindningstid

Så ser det ut för mig.

Priserna gäller månad 1-4 efter det gäller ordinarie pris

Av John von KTH

Kopplades in efter ca 8dagar i slurt av förra veckan. den tekniker som kopplade in vdsl2 i telestationen hade gjort fel och jag fick vänta i fem dagar extra på en bättre tekniker som kopplade in rätt.

Ligger nu på 32.5 ner och ca 6.6 upp och efter lite omsykronisering av modemet, efter samtal med kundtjänst, sänktes svarstiden från 25-28ms till mer normala 4-5ms. Siffrorna är exakt samma med tptest 5.0.2. och bredbandskollen förutom svarstiden som är ca 6.5 ms med tptest 5.0.2.

Innan hade jag 10,6 ner och nästan 9 upp och 3ms svarstid. Jag är lite besviken på den sämre upptrafiken och att vdsl2-iperna inte tillåts på maximum/fallen/alliance.

Väntar på när comhem kommer i stockholm. Om de lyckas bra med sin XL-tjänst så lär det blir comhem tills fiber installerats klart i hela Stockholm om ca 1,5år!

Av John von KTH

Kopplades ur på VDSL1 i onsdags. Nu Söndag, och vdsl2 funkar inte! Varje dag nya lögner. Tråkigast är att jag även har ip-telefoni och ip-tv. Skandal!

Av John von KTH

Och jag som inte orkade vänta och gick och köpte ett ljudlöst gigabyte 9600gt TF. Varför är de så sega med alla bra produkter? Grrrrrr

Av John von KTH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KejsarenAfSodom
Jahapp.

Kan inte se hur detta är bra för oss konsumenter?
Jävla kommunistpack!

Vad skriver du för något? Hur länkar du ihop rad ett och två? Sen när har kommunisterna haft något med patent eller patentfrämjande att göra? Inkompetenta och obildade fan. Lär dig innebörden i det du hör/läser först innan du säger/skriver det.

Av John von KTH

De får 2490kr för 160gb varianten om den även klarar av allt som mitt xbox med XBMC klarar av på ett användarvänligare sätt. Den ska ju naturligtvis köra över allt vad Popcorn Hour A-100 och DViCO TViX HD M-6500A heter!

Av John von KTH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hamilton83
Grabben med koll.....not!

Grabben med en vettig vuxen kommentar....NOT:00=-)())

Av John von KTH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Chibariku
50% av t ex 160 Gb eller kommer det vara 100% på en 160 Gb iår och 50% på en 250Gb nästa år. ganska dåligt förklarat men har bråttom. iaf så jag tolkade det.

Årets mest förvirrande förklaring!! Helt klart.

Av John von KTH

Är det bara jag eller har folk använt många fler timmar till att rita bilderna än det faktiskt tar att JOBBA ihop till att kunna köp dem och en juicemaskin (älskar juice)?

Av John von KTH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Axy
En dollar = 6kr. 300 dollar = 1800kr.

Nyarlathotep har helt rätt i sin analys då han relaterar det rekommenderade priset på 9800gtx på usamarknaden till det faktiska försäljningspriset på den svenska marknaden idag och jämför sedan med 4870. En produkt kostar som alla känner till betydligt mer på den svenska marknaden än den amerikanska. detta gör att det blir fel med direkt kursomvandling av priset!

Av John von KTH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MaLo
Om dom får folk att köper dom så blir dom glada.

Ett till dom i meningen så hade jag fan kommenterat inlägget! Men inte nu!:)

Av John von KTH

Tänk vad smart om man kunde ladda sitt OS i bakgrunden, utan att den processen slöas ner. Då skulle det vara något riktigt bra att ha! Speciellt om man får upp det man höll på med i splash i sitt OS när det laddat klart! KANON! Vilken grej det skulle vara. FIXA AUSUS(eller helst Gigabyte eftersom de oftare har dubba raidkontroller på sina mobo:))!!!!!

Av John von KTH

Ahhh, KT400, det var tider det! lååååååååååångsamma men stabila tider.

Av John von KTH

Hoppas de kommer mer och mer i framtiden

Alltså två/fyra ssd i raid0 skulle vara drömmen. Men då måsta alla dessa nackdelar åtgärdas på diskarna, http://en.wikipedia.org/wiki/Solid-state_drive#Disadvantages. Jag säger inte att de ska vara lika snabba som mina ramminnen, men en disk måsta vara snabbasre än vilken raid-komfiguration som helst och läs/skriv måsta upp till över 500MB/s för att motivera priset på över 7papp. En stor fördel som många glömmer bort är att de är HELT tysta.

Av John von KTH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av r3mpuh
Jag märker inte skillnad alls xD

Bara att nån msn "install-grej" drog igång efter omstart.
Sedan så krashade guild wars och jag var tvungen att gå på toa.

HAHAHAHAHAHAHA!!!!! Dagens inlägg! Tack!

Av John von KTH

Om ett 4870 kostar under 2500 i enighet med sweclockers så kommer det, speciellt om det har 512-bit buss på minnet, att köra över det mesta från nvidia i pris och prestanda!

Fram till dess kör vi vidare på våra 5900ultra/6600gt agp, eller hur?