Inlägg

Inlägg som Willeponken har skrivit i forumet
Av Willeponken

Jag fick ett problem då jag försökte installera 1.07. Då stod det att "Boot was a success" och jag trodde allt var guld och gröna. Detta gjorde jag då efter en flytt så började datorn låta en massa. Och jag härledde problemet till kylaren. Det visade sig dock när jag gjort detta att en av fläktarna var trasig - inte pumpen. Och nu fungerar inte LED på kylaren och den upptäcks ej av Corsair LINK. Hjälp mig någon! :*(

Av Willeponken

Tack ska testa detta så fort jag har möjlighet! BIOS är senaste.

Av Willeponken

Efter Windows 8.1 kan EJ mer använda viloläge

Hej!

Jag har ett irriterande problem som uppstod efter att jag uppdaterade min ASUS N56DP s-4039h till 8.1, och detta problem gestaltar sig i att när datorn försätts i viloläge antingen genom min inaktivitet eller att jag viker ned datorns skärm så går det inte att återuppväcka skärmen. Dator startar igen, och exempelvis går det att ändra ljusstyrka på tangentbordet och sådana saker, men skärmen är kolsvart och går inte att sätta igång med datorn FN-knappar.
Datorn hade inte det här problemet i 8.0 som jag hade i nästan ett år innan uppgraderingen kom, så jag misstänker att felet ligger i Win 8.1.

OBS! Jag har ändrat energiprofilsinställningarna för vad som ska hända när locket stängs, så det är inte felet.

Tack på förhand på svar och förhoppnginsvis den eventuella lösningen till problemet.