Inlägg

Inlägg som caps lock har skrivit i forumet
Av caps lock

Jonas och Jacob har helt klart blivit den bästa sammansättningen för att göra fredagspanelen nuförtiden enligt mig.

Av caps lock

Mera Thomas i rutan under 2016 tack.

Av caps lock
Skrivet av AlvarBerglind:

grym recension och intressant chassi, men framförallt vilken bra video! Bakgrunden var i mer fokus, går det att ställa in så att fredagspanelen ser lika bra ut?

Skärpan har varit bra i alla chassirecensioner som är gjorda på nya stället men sedan är det kasst på fredagspanelerna, skumt är det.

Av caps lock
Skrivet av Lagers:

Tack för en underbar fredagspanel!

Ny vinjett i början var mycket bra och att ni i slutet har med musik/bild.

Väggen var inte den mest lyckade. Visst vänjer man sig lite men den är för färgglad! Vore bra om ni på något sätt kan dämpa den så den blir mörkare. Ni skulle verkligen bara ha kopierat nyaste swec musmattans snygga design och slängt upp!

Jag hade störningar i filmen hela tiden, testade FF och Chrome med HD och annan upplösning inbäddad och på youtube. Kändes mer som komprimeringsfel. Aldrig upplevt det förut när jag har kollat på eran video. Det kanske är något med Youtube, eller har ni ändrat något? Skulle verkligen uppskatta en Torrent där man kan ladda ner avsnittet i HD-upplösning utan att det är förstörd komprimering.

Jag hade samma upplevelse med störningar, fokus som verkar skifta, ser ut som komprimerigsfel, skuggorna bakom er på väggen uppträder onaturligt.
Annars bra som vanligt.

Av caps lock

Väntas det komma modeller med HQ-suffix av Broadwell?

Av caps lock

Först W9, sedan detta, när kommer nu nyheten att TV-tillverkarna inser att böjt inte är framtiden?

Av caps lock

Inga M-modeller för bärbart längre?

Av caps lock
Skrivet av Kyroz:

Kanske missminner mig men; var inte Ivy Bridge ~10% snabbare vid samma klockfrekvenser jämfört med Sandy Bridge? Är väl så jag bygger mitt resonemang. Tock är väl företrädelsevis en krympning av befintlig arkitektur men kan också inkludera förbättringar av densamma - liknelsevis Nvidias Fermi arkitektur där förbättringar gjordes mellan GTX400-serien och GTX500-serien samtidigt som arkitekturen förblev densamma i stora drag. Tick är ju en helt ny arkitektur.

Tick är krympning
Tock är ny arkitektur

Av caps lock
Skrivet av LaoLao:

Är det inte märkligt att i5-4360U har lägre klockfrekvens än i5-4310U? Varför har de gjort så?

Det var samma med föregångarna i5-4350U och i5-4300U, 4350U och 4360U är med HD 5000 grafik medan 4300U och 4310U är med HD 4400 grafik.

Av caps lock

Kan varken pausa eller spola när jag kör i helskärm. Kan inte få fram "verktygsfältet" i helskärm. Upplevs som mer resurskrävande.

IE9

Av caps lock

Är det bara Apple som kör med Haswell 4X50U processorerna? Är det någon som sett en icke Apple som har en 4X50U processor?

Av caps lock
Skrivet av mudzi:

Nu funkar livestream!

....inte längre

Av caps lock
Skrivet av Zibbi02:

Det är mer ett "bortval". Standardvarianten har pekskärm, men du kan beställa utan direkt från Sony.

Det jag menar är att om de säljer den utan pekskärm så får de väl inte kalla den för Ultrabook längre då pekskärm är ett krav från Intel på en Ultrabook.

Av caps lock

Hur kan pekskärm vara ett tillval på en Ultrabook? Är inte pekskärm ett krav på en Ultrabook nu för tiden