Inlägg

Inlägg som Vachyro har skrivit i forumet
Av Vachyro

Annonsen är avslutad

Av Vachyro

Ryzen 7 3700x + Wraith Prism

Hej, säljer nu min 3700x cpu då jag just bytt mot en 5700x. Inköptes från Komplett, digitalt kvitto kan fås på mail. Processorn har använts till normalt hemmabruk, ingen överklockning eller annat särskilt slitage. Standardkylaren AMD Wraith Prism medföljer samt kylpasta. Pris enligt högsta bud. Har möjlighet att erbjuda fri frakt till din arbetsplats med Schenker företagsfrakt om så önskas.

Läs hela annonsen här

Av Vachyro

Kombinera detta med ett sånt ramminne som har sån minifläkt så låter det nog fint. Dom kanske tar ut varandra 😂

Av Vachyro

Annonsen är avslutad

Av Vachyro

Budgivning avslutad.

Av Vachyro

Vi kör budgivning till imorgon fredag kl 12.00 så kan det gå iväg samma dag.

Av Vachyro

Datordelar i7-6700K, Noctua kylare, Z170 Pro Gaming, Vengeance DDR4 2x8GB, Corsair HX650

Hej. Jag har en bunt begagnade datordelar att sälja. Allt i fungerande skick, normal användning, ingen mining eller överklockning. Har eventuellt någon 128gb ssd att slänga med på köpet om så önskas. En Asus wifi antenn medföljer också. Kvitton finns att tillgå digitalt. Pris 1000 kr eller bud. Endast helt kit säljes. Kan skickas kostnadsfritt med Schenker till företagsadress, alternativt hämtas/lämnas i Värnamotrakten.

Läs hela annonsen här

Av Vachyro

Annonsen är avslutad

Av Vachyro

Budgivning avslutad.

Av Vachyro

Vi kör som tidigare aviserat fram till kl 12.00 imorgon. Stående budet vid den tiden vinner.

Av Vachyro

Budgivning avslutas senast fredag 3/12 kl 12.00

Av Vachyro

Asus Geforce GTX 1070 ROG Strix OC 8gb

Hej. Säljer mitt Geforce 1070 på grund av inköp av nytt 3070 kort. Inköpt dec 2016. Kvitto från Netonnet finns och kan erhållas på mail vid köptillfället om så önskas. Kortet är brukat för gaming och produktivitet. Ingen mining. Har alltid hållit stabila temperaturer och fungerat felfritt. Detta är ett fabriksklockat kort som inte har överklockats extra. Levereras naturligtvis i originalförpackning.

Pris: Från 2500 kr.

Fri frakt kan erbjudas till din arbetsplats via företagsfrakt, alternativt står du för privatfrakt. Upphämtning är även möjlig strax utanför Värnamo i Småland.

Läs hela annonsen här

Av Vachyro

Började också spara på riktigt när jag var exakt 31 och karriären just hade börjat ta fart. Då började jag bokstavligt talat från 0 kr investerat. Nu är jag 35 och har drygt 300,000 fördelat på aktier/fonder och buffert. Kör isk på Handelsbanken och Avanza. Har sambo och hus som vi äger själva och inga barn än så ekonomin är god nu

Ska man se till den vanliga pensionen så kan man nog bara glömma det. Då får man jobba tills man dör. Det gäller att ha en egen plan. I nuvarande fart räknar jag med att ha möjlighet till en fin pension i 50-års åldern om jag vill

Av Vachyro

Kretsbristen ser ut att hålla i sig ett tag till då.

Av Vachyro

Cor$air

Av Vachyro
Skrivet av Xyborg:

Jag älskar allt med den bilen förutom infotainment och ljudanläggningen. Har de patchat den eller förbättrat den i övrigt? Jag provkörde den i vintras, motor, låda, komfort, körkänsla, utrymmen. Alltihop var riktigt trevliga. (Coolt hur blind spot systemet agerade tillsammans med interiörbelysningen) Men jag höll på att få hjärnblödning på infotainment-systemet.

Tillslut föll den på budgeten, men annars hade jag stått ut med UXet tror jag.

Jag håller med. Mjukvaran har lite skumma saker för sig. Verkar vara bekymmer över hela VW-gruppens bilar vad jag hört. Det kom just en uppdatering, den verkar uppdatera själv över nätet på något vis a la Tesla, men jag har inte hunnit kolla så mycket ännu om det blivit någon förbättring. Får återkomma med en rapport

Av Vachyro
Av Vachyro

Detta fenomen verkar även synas i andra industribranscher. Frågan är vad som händer när det vänder och tillverkningen kommer ifatt? Vi kanske får simma i komponenter och material om något år istället.

Av Vachyro

Ibland tar den över men för det mesta går den helt enkelt före min om vi båda har bluetooth igång. Om jag t.ex står bredvid högtalaren med bluetooth igång och sätter igång högtalaren tar den ändå min sambos anslutning först, även om hon är på andra våningen eller flera rum bort. Den vill gärna även ansluta fast hon redan är ansluten till sina hörlurar.

Av Vachyro

Sambons telefon tar över min bluetooth-anslutning

Jag har sökt runt efter ett svar på detta men hittills inte lyckats hitta någon vettig förklaring. Närhelst jag ska ansluta min telefon med bluetooth till trådlösa högtalaren, hörlurarna eller i bilen och min sambo har bluetooth igång på sin telefon ansluter den alltid till hennes först. Även om min telefon är först i listan och är första enhet att ansluta från början. Det är som att hennes lur har någon slags override eller helt enkelt en mycket starkare signal på något vis. Finns det något sätt att kringgå detta irriterande bekymmer? Jag har en Samsung Galaxy A52 5G och hon har en Samsung Galaxy A71. De är specade med samma bluetooth version.