Inlägg

Inlägg som Abbegameplay har skrivit i forumet
Av Abbegameplay

Asus G750JZ 5400 rpm eller vänta till 7200 rpm

Hej, jag funderar på att köpa den nya Asus G750jz men den modellen som jag tittar på har en 1.5tb 5400 rpm hårdisk och en 256gb SSD os drive.
Och modellen som har 7200 rpm och ssd os drive kommer inte förrän om 2 månader och jag behöver en så snart som möjligt (ska ut och resa) så jag undrar hur stor skillnad är det? jag kommer att ha dom flesta spelen på hårdisken och mina favoritspel på ssd'n hur stor skillnad i laddningstiderna skulle det vara?

Av Abbegameplay

Hehe... Tänkte väl det, Thank you

Av Abbegameplay

3G/4G

Tjena

Jag har märkt att vissa surfplattor på webhallen och andra sidor har 3G och 4G, kan man använda 4g direkt på dom eller måste man själv stoppa in ett simkort?

Av Abbegameplay

Dom har stänkt nu väl? Men om jag ska vara ärlig tänkte jag inte än på det O.o

Av Abbegameplay

MSI GS70 Stealth

Jag funderar på att köpa en MSI GS70 då jag var nära på att ringa nord korea och fråga om dom kunde släppa en atombomb på dell (Alienware).

Men jag har en fråga, på alla Reviews så heter den GS70 Stealth men jag hittar bara GS70. Är Stealth samma sak som den vanliga eller skriver webhallen bara inte stealth?

Av Abbegameplay

Njae det började för typ en vecka sen. Men jag ska börja med dammjobbet som du sa när jag har tid.

Av Abbegameplay

Okej jag lämnar in den någon gång nästa vecka och så skriver jag hur den är när jag har fått tillbaks den. Thanks for the help guys

Av Abbegameplay

Okay jag ger datorn till min kompis, men hur är det med min fps på crysis? är den normal?

Av Abbegameplay

Okay, jag lämnar den till min kompis när jag har tid. Men när det gäller performance, det känns som att jag borde få mer än 50 fps på crysis :/

Edit: hittade lite luft spray inne i min garderob (inte den blekaste hur den kom dit men okej) ska jag bara spreja där inne eller? hur sprejar jag grafikkortet?
e det bara och spreja på det eller måste jag ta av metallgrejen? (kan inte ordet för det men jag antar att det e någon kylningsgrej)

Av Abbegameplay

Fläkten är på 100% men jag har inte kollat inne i kortet (jag känner mig inte säker när jag pillar på komponenter, därför köpte jag en Alienware... Och börja inte skrika: "Alienwares are overpriced pieces of shit!" jag orkar inte ha denna diskussion igen...) men jag kan lämna in datorn till en kompis som kan rengöra den åt mig?

Av Abbegameplay

GTX 690 Löjligt höga temperaturer

Ja... Efter att jag spelat RIFT i typ tjugo minuter märkte jag att mitt 690 nådde 93 grader celcius och hade en avarage på 90 grader. Detta hände även efter att jag spelat Crysis (1). Borde jag oroa mig? En fråga till: hur mycket FPS borde jag få på det första crysis med allt på max? jag får omkring 50 och så droppar den ner 30 ibland.

Av Abbegameplay

Okay, Tack för det snabba svaret.

Av Abbegameplay

GTX 690 Power usage

Efter att ha spelat crysis (1) i någon timma märkte jag att MSI Afterburner nådde (e det ett ord?) 102% power usage. Uhh, borde den inte bara gå upp till 100%? Märkte också att Temperaturerna låg mellan 85 och 90 grader men det e väl okej för ett 690?

Men 102% känns lite konstigt. Är det okej eller har min PC fått en stroke eller något?

Av Abbegameplay

Räcker min PSU?

Orkar inte skriva en bibel så jag gör det snabbt. räcker 875 watt till en i7 3820 @4.3 Ghz och en gtx 690?

Edit: jag har spänderat så mycket tid på engelska forum så jag vet inte vad det heter på svenska O.O nätagg? PSU? whatever