Inlägg

Inlägg som Cesse00 har skrivit i forumet
Av Cesse00

Ha datorn i en ryggsäck...?

Av Cesse00

Tyvärr är jag en av syndarna i detta fallet. Dock hade jag tagit bort AdBlock om YouTube hade eliminerat de enerverande popupsen som dyker upp när jag ligger i sängen och kollar. Reklam innan är jag inte emot.

Av Cesse00

Jag VILL omfamna ny teknik, även om det innebär att man verkar dum i huvudet. Jag tycker det är kul med allt som behöver laddas och har touchdisplays. Om det är nödvändigt kan man diskutera, men å andra sidan, så har vi ganska mycket onödigt. Men ibland är det kul att unna sig sådant.

Jag har ingen smartklocka, men jag kommer förmodligen skaffa en, när en rund smartklocka med android wear och åtminståne 2 dagars presenteras. Jag har inget emot att ladda varje kväll, men jag vill kunna använda en produkt jag köper en hel dag utan att få slut på batteri. Jag är en poweruser, och jag vill fortsätta vara det!

Av Cesse00

@Lankus:

Du kan alltid ta en bild på verandan nu, med lappen, så ser de att det är ditt hus/ställe. @Lankus:

Av Cesse00

De som köper dyra, dyra, dyra klockor och som är villiga att spendera den summan, kommer INTE köpa en fyrkantig touchklocka. De som är villiga att göra det kommer mestadels vilja lägga ned ~2000 kr. Så även om det är Apple, så får de nog sänka lite. Ingen kommer vilja ha en Iphone 6+ 128 GB för 9000 kr och sedan köpa en smartklocka som visar notificationer för 5000 till. Löjligt Apple.