Inlägg

Inlägg som Fuldrake har skrivit i forumet
Av Fuldrake

Tjena, avslutar budgivningen 17:30 imorgon!

Av Fuldrake
Skrivet av Rasmus123:

Fungerar prylarna bra med andra minnen?

Testade endast en snabbis med en kompis minnen, men såg bra ut efter ca 30 minuter av konstant spelande.

Av Fuldrake

I7-3930k, sabertooth x79-tuf, bequiet shadowrock 2, 16GB ddr3

Säljer som rubriken säger en i7-3930k, ett TUF sabertooth x79 samt en bastant processorkylare.

Desvärre är det något defekt med ramminnena. Dem fungerar att använda till att videoströmma eller liknande, men så fort det är spel på agendan så dör datorn eller så crashar spelet.

Därmed tänker jag att det bara är att bjuda på allting exklusive ramminnena, och sedan så får toppbud då välja om dem vill ha ram-stickorna. Annars skänks dem bort.

kan skicka varorna, men då sker det på egen risk.

Läs hela annonsen här

Av Fuldrake

Dota 2, som vanligt!

Av Fuldrake

Bjuder 750 + fraktpengar. Kan köpa snabbt om det behövs.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Fuldrake
Skrivet av Freddan95:

@Fuldrake: Kan inte direkt svara på det tyvärr . Tanken var att luftflödet ska gå som normalt utan att försöka pressa luften ut någon annanstans . Och under researchen jag gjorde under bygget så var det många som körde såhär. Och min fläkt på baksidan suger in luft istället så att radiatorn får lite "färskt" luft så att säga. I det hela så har jag 3 140 Fläktar som suger luft in i chassit utan en radiator som sen sugs igenom topp radden. Och mina temperaturer är fantastiska

bara dina temperaturer ät bra så funkar det ju. Är själv inte så kunnig inom vattenkylning, ville bara se till att du inte stekte sönder dina datorsalar!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Fuldrake

Om du använder fläktarna över radiatorn till att ta bort varm luft inuti chassit så borde det väll göra radiatorn väldigt varm eller? Borde det inte vara bättre att ha så de blåser in kall luft på radiatorn eller? Har inte jobbat med radiatorer innan, så rätta mig gärna om jag har fel.

Av Fuldrake

@Santisen: Hallå, är kanske intresserad, bara det med ramet. Funkar det fortfarande att dual channela?

Av Fuldrake

Byte av M-atx 1155 och i-3a

Hallå, jag har ett Msi z77ma-s01 och en 2100 i-3:a. vad jag har sett så är m-atx 1155 ganska önskvärt? så jag tänkte undra om någon skulle vilja byta sitt moderkort och processor mot mina, kan ta emot Matx och atx. mer eller mindre så undrar jag om någon skulle vilja ha mitt 1155 moderkort och processor mot något bättre, för att mitt är ''rare''. Detta är endast en intressekoll och om det skulle hända någon affär så vill jag att det ska vara emellan fyra ögon. svarar mest på SMS men ni kan även skriva på sweclockers till mig. nummeret är 0702551872.

Läs hela annonsen här

Av Fuldrake

Razer nostromo säljes.

Brukade raida i WoW, så kände jag att jag verkligen behövde en nostromo eftersom jag ej gillar hur det känns att köra wow på ett vanligt tangentbord. Jag har dock slutat spela WoW nu på grund av studier, så ska sälja den. Kan skickas om köparen betalar frakt, annars så finns den att hämta i Lerum, utanför göteborg. vill helst bli nådd genom SMS eller meddelande på sweclockers.

Läs hela annonsen här

Av Fuldrake

Gtx 550 ti säljes!

Hallå, har ett Gtx 550 ti med kfa2 kylare (som nu heter galax?) som bara ligger och skräpar. finns i västra götaland men kan även skicka om personen som köper står för frakten. kan ta betalning över swish. Runt 250 kronor tänker jag men skulle kunna gå ner i pris lite. Vill helst bli nådd av SMS, 0702551872 är nummeret.

Läs hela annonsen här

Av Fuldrake
Skrivet av lorgix:

Oj, nu läste jag allt konstigt.

Anders9110s förslag är bättre.

Fast hans är ett matx, funderar mer på att skaffa ett mitx.

Av Fuldrake
Skrivet av lorgix:

Ska du köpa både processor och modekort så känner iaf inte jag till någon anledning att välja 1155.
Titta på 1150 istället.

Har redan processor, annars så skulle jag verkligen inte ta 1155, men jag har redan en och jag har ganska lågt med pengar.

Av Fuldrake
Skrivet av Kent:

Ok, vilket grafikkort har du? Kommer din CPU ev. att flaska? Jag hade nog vald att byta till 1150-plattformen, men beror givetvis på budget och hur pass höga krav man har.

tyvärr så är min budget ganska låg just nu, jag har ett gtx 580. Kollade lite online och kanske tänker på att köpa http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1822518 om jag inte hör något annat bättre förslag.

Av Fuldrake
Skrivet av Kent:

*Rubrik ändrad enligt §3.1*

Tänk på att en beskrivande rubrik ger bättre svar och ett mer lättnavigerat forum.
/moderator

On topic: Gillar Aerocool-chassit, men har du tittat på Bitfenix Prodigy? Är ju trevligt med handtag om man ska släpa med sig datorn. Även Xigmatek Aquila verkar intressant.

Vilken CPU har du och ska du köra vatten- eller luftkylning?

Just nu har jag en http://ark.intel.com/products/53422/Intel-Core-i3-2100-Proces... Och jag planerar på att endast köra luftkylning. Har även kollat lite på Bitfenix prod och Enthoo Evolv ITX.

Av Fuldrake
Skrivet av lorgix:

Jag trodde att TS hoppade över något, eftersom det säger sig självt att ett moderkort inte kan vara för stort för sitt chassi.

OK, då är jag med! Har du några andra krav på moderkortet?

Inte direkt, men jag skall ju ha med den på DH så helst att den funkar att spela med iallafall ganska bra.

Av Fuldrake
Skrivet av lorgix:

Då borde inte TS ha skrivit "..om det har någon betydelse..". Tycker jag då.

Jag tänkte mer på om det skulle finnas något som passade bra på ds cube eftersom det är ett tvåvånings-chassi.

Av Fuldrake

Köpråd: Prisvärt 1155 mATX/mITX moderkort. Ska sitta i ett Aerocool DS Cube

Har tänkt på att skaffa nytt moderkort samt chassi till dreamhack. Det är en 1155 socket. Helst så ska det inte vara för dyrt. Kommer nog köpa Aerocool ds cube, om det har någon betydelse när ni väljer moderkort till mig. Tycker ni att jag kanske borde skaffa ett mini-itx istället för ett micro-atx?

Av Fuldrake

Skulle helst vilja ha ett ganska litet, för jag lanar ganska mycket.

Av Fuldrake