Inlägg

Inlägg som Dorgon har skrivit i forumet
Av Dorgon

pirates crashade för mig när jag hade klockat processorn, fungerade problemfritt när jag klockade ner den igen, kan juh bara var ett enskillt fall iofs.

Av Dorgon

Har du nånting klockat? Av nån outgrundlig anledning så fungerar inte battlefield:v på min dator när jag har nånting uppklockat utan det kastar ut mig tillbaka till windows, med originalfrekvenserna fungerar det felfritt, kanske nåt liknande för dig? Det här händer endast med bf och inte med några andra spel jag testat.

Av Dorgon

SPOILER!

Pidestalerna ser olika ut, gå och kolla varifrån du tog figurerna och sätt dem på samma pidestal inne i centerrummet.

Jag valde också anarchs.

Av Dorgon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av eralito
Otroligt , är i FU lab i Chinatown då den där dåren gör massa test på dig. Kommer igenom första o andra rummet , men sen buggar spelet tror jag man blir inlåst i rummet där han ska testa hur mycket man tål , tar mig förbi de "rörande knivarna" eller va man ska kalla dem, men dörren på andra sidan öppnas inte som de gjorde på första, tror att de rör sig om en bugg för finns inget att göra i rummet heller utom att dö...

ibland när man laddar spelet rör de sig , ibland inte , ibland öppnas inte dörrarna ibland gör dem det... något tips blir galen , då denna del av spelet ändras varje gång man laddar om , ibland talar inte ens han om experimenten , va i helvete ska man göra , vänta på patch som fixar buggarna eller?

SPOILER!
Det är ingen bug (eller det är en bug när knivarna inte rör sig men) du skall skjuta de 3 "speglarna" till vänster i rummet för att klara det."

Av Dorgon

Älskar spelet har lirat igenom både hl2 och vampire nu och måste säga att jag gillade vampire mycket mer kanske för att man är lite av en rpg-tönt men ändå :]

Till er som har 512 mb eller mindre ram och upplever en heldel lagg så rekommenderar jag att ni ökar er Swapfil i windows, jag höjde min swap till ~3 gb och måste säga att det kör mycket bättre än innan.

Av Dorgon

Alltså Bloodlines är underbart så sälj det inte ännu vad det dock gör är att det kräver fruktansvärt mycket ram minne (hellst 1gb+) detta kan förövrigt kanske fixas med en framtida patch eftersom det verkar som om det är nån minnesläcka som det är nu. Ditt grafikkort är i sämsta laget också. Men vänta på nästa patch så löser sig säkert de flesta problem.

Av Dorgon

Jag har också blivit dissad av vakten när man skall och tala med prinsen dock visade sig att jag inte skulle och snacka med honom vid det tillfället, kan du säga efter vilket uppdrag du blir dissad?

Av Dorgon

tackar har samma problem skall testa.

edit: funkade fint, tusen tack

Av Dorgon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kadafi
så jävla kul..har suttit helt klistrad vi datorn. har en fråga jag har fått ett uppdrag i downtown av den svarta snubben att hämta en väska, men problemet är att jag har krigat mej igenom hela parkeringshuset till bottenvåningen och inte hittat den. ahr sett två st snubbar med väskor i handen men väskorna bara försvinner när jag har dödat dom. hjälp!

Väskan ligger på marken nära en bil på nedersta våningen, det var mao. inte nån av anfallarna som hade den.

Av Dorgon

Nåväl det tar väl ännu 2 år innan det kommer ut, vi lär nog vara vana med den där typen av grafik då :>

Av Dorgon
Citat:

DoD:S finns med i collectors edition i affärerna samt alla andra spel från silver.

EDIT: Man måste dock tanka det från steam sen.

Är du säker på det? källa?

skulle mycket hellre köpa collectors ed. istället för silver edition.. :/

Av Dorgon

kör en systemåterställning till dagen då det fungerade, då torde de väl rimligtvis fungera.

Av Dorgon

ååh va vacker längtar, så jäkla länge sen nåt ordentligt adventure spel har kommit ut ;D hoppas de säljer förbannat bra så att lucas arts tar upp sam&max 2 igen :F

Av Dorgon

Det är bara bra att det blir lite försenat pga. hl2, det ger troika lite extra tid att finslipa spelet så att de inte blir som med temple of elemental evil som de tvingades släppa för tidigt.

Av Dorgon

har du testat med att åka över den nedre bron med några trupper? Lirade samma bana igår och jag hade inga problem där :/

Av Dorgon

Mafia ifall du inte har lirat det... :>

Av Dorgon

"Devil may cry" måste nog vara det dummaste namnet på ett spel nånsin

Av Dorgon

Problem med nforce2 + soundstorm = knaster

Hejsan som topicen säger så har jag problem med knasterljud, sökte runt lite på forumet och fann detta: "åtgärdas med att ställa om digitaliserad ingång från off till AUX" Kan någon snäll själ förklara åt mig hur man gör detdär?

Tackar iförväg

//Dorgon

Av Dorgon

posta bilder

Av Dorgon

Hade liknande problem på mitt asus moderkort, det löste sig med en bios flash. Inte säkert att det gör det för dig men det kan juh vara värt ett försök...