Inlägg

Inlägg som SherIIF har skrivit i forumet
Av SherIIF

Det var ju härligt att höra, la in mig på overklockers....det är nästan ingen som kör med så lite klock på vcoren för att nå så högt, tror ni man kan komma högre med fsb om man drar upp coren till exempelvis 1.9 eller blir det för varmt då?
Ska sägas att jag idlar i 37grader nu bara...

Av SherIIF
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Curly
Varför slösa pengar på en func?

(Jag kommer säkert få smisk för det där uttalandet )

hehe, func är jävligt bra matta tycker jag. kanske lite liten, men annars det bästa jag testat.... sen kan ju tankarna gå isär om det är värt 300kr för en musmatta....lite väl dyrt tycker väl jag åxå....funderar på en steelpad4D nästa gång....

Av SherIIF

Är det bra?

Tjena, är det bra att nå 230 i fsb på processorn/minnena
Jag har en xp2500 aqxea, twinmos 3200 winbond, AbitAn7
Resultatet om man låter multiplen vara blir alltså: 11*230=2530
kylningen är förresten en vulcano9. Vcore är 1.7 tror jag.

Av SherIIF
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nubbe
Det är ju knappast anmärkningsvärt att du får höga poäng i 3DMark med en FuskForce FX.

Haha så härligt

Av SherIIF

jaja, du menar så, alltså se till att inte fjädern omsluter pluggen...ett tipps tills du ska sätta på flänsen igen, eller liknande på ett annat kort är att skruva fast den, å ha plastpluggar på andra sidan, bättre väste, flänsen sitter hårdare emot....fast nu kanske du drar på nån feting zalman eller så

Av SherIIF

precis det jag sa ju...men mocla verkar inte tycka så....hur som helst, är det någon som, falshat sitt bios på 9600pro än då?

Av SherIIF

Du ska nog köpa Radeon 9800pro, visst är 9600XT bra kort/kr men eftersom det är 256mb så är det slöare minnen än om det skulle vara 128mb.
sen hur länge 128mb räcker? troligtvis kommer ditt kort hinna bli gammalt nog att behövas uppgraderas ändå innan det händer.

Av SherIIF

Min polare har samma kort> är det inte bara att trycka ihop dem på intersidan med fingrarna å sedan upp i hålet.....ska inte vara något att dra ut....

Av SherIIF

testa att ta bort internetprotokollet om det går, å instalera det igen. Alltenativt 0ställa routern.

Av SherIIF

bios programvara i ett minne på moderkort/grafikkort, en mjukvara alltså (software) alltså borde väl även ett byte av bios vara en softmodd, eller? Du byter ju trots allt inte nån hårdvara när du uppdaterar bios, eller?

Av SherIIF

Softmodd av 9600pro

Nås om testat modda sitt 9600 pro till ett XT eller? å i så fall funkar det bra?

Av SherIIF

inte np kort, men det ska gå moddat ett pro till XT.

Av SherIIF

Tack. Det var värdefull info

Av SherIIF

C:\ program > vid start?

Varför dår jag upp porgramfönstret varje gång jag startar datorn? det verkar inte finnas i autostart...

Av SherIIF

ATI vs NVIDIA

NI sitter å klagar på ATi att dem är sämmre än vad dem egentligen ska vara och att Nvidia är bättre. Visst, Nvidiakorten gör ofta bättre i 3dmark, men det är för att Nvidias drivrutiner har optimeringar som förvränger poängen i 3dmark, alltså skulle man kunna säga att Nvidia är bättre om du vill ha höga marks, ATi om du vill ha bra flyt i spelen du egentligen spelar.

Av SherIIF

det är sant som 2000+ skriver. Ti-korten är de mest överlägsna som man kan ha när man ska spela spel som kör directX8, men när du ska över till nyare saker så använd ditt 9600pro...
känndes lite tråkigt när jagvart ägd av polaren med TIkortet i 3dmark01, men när vi testade i 03 så vare annat

Av SherIIF

japp. ett ATI 96nollnoll, visst du får kanske inte ett märkeskort för 1200kr, men ett powercolor duger bra det åxå.

Av SherIIF

jag har en passiv kylning (saphire ultimate edition) 470/340 nådde jag utan artifacter....allt är ju beroende på kylningen och om du har tur att få ett "bra kort" och inte ett måndagsx. alla kort är olika, även om det är samma märke/modell. det kan säkert skilja på 40 i coren mellan 2 kort ur samma serie.

Av SherIIF

haha, polaren kanske bara haft intel processorer förut

Av SherIIF

Humm, jo nätagget skulle det mkt väl kunna vara. Tror inte det är Bioset i alla fall, men det kan vara bra å flasha det i alla fall så du har det senaste.