Inlägg

Inlägg som Lucpel har skrivit i forumet
Av Lucpel
Skrivet av HazZarD:

vad går fläkten på auto då ? kan inte va speciellt högt annars är det kanske lite tokigt..

Den går 65-70% i Valley men högre vill jag ändå inte ha det 🙆

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lucpel
Skrivet av BiggieLiten:

@Lucpel: Kanske tagit för lite kylpasta? Har för mig att man ska ta mer än på en processor! Så testa att göra om.

Jo kanske grejen är bara att jag tyckte jag tog ganska mycket 🤔

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lucpel

Höga temp på 780ti?

Hejsan svejsan🙆
Har ett beggat Gigabyte Windforce 780ti som jag precis bytt kylpasta på då kortet är gammalt. Ändå når den upp i 83 grader i valley benchmark med fläktarna satta på auto... Det känns lite högt. Kan det vara dålig aplicering eller nått annat?

Av Lucpel

Inget som behöver ändras där inte🙆 Däremot så skulle jag tipsa att skaffa ett begagnat 980 på marknaden efter nya korten kommer för att spara pengar. Många som kommer sälja billigt och du kommer inte behöva mer för spelen du spelar.

Av Lucpel

@DozeN: Tror inte det märks i 1080p nej🤔

Av Lucpel

@Seglaarn: Egentligen bara att de är högre clockade och får högre bandbredd som jag har uppfattat det = bättre för höga upplösningar(?)

Av Lucpel

Låter fint med ett 1080! Däremot vet jag inte om det är värt det att köpa en ny processor. Det du skulle kunna göra är att köpa en begagnad i7 3770k och övercklocka den en del. Skillnaden mellan nyare processorer och äldre som den är nästan försumbar😅 Då behöver du inte heller lägga pengar på nytt moderkort och kan bara slänga in två till rampinnar om du vill. Om du skaffar i7 och den skulle jag skaffa i alla fall ett 600w psu för att ha lite överklockningsrum mm.

Av Lucpel

Rätt thermal pads för 780ti?

Hade tänkt att byta thermal paste och pads på mitt gamla 780ti men är lite oviss när det gäller thermal pads. Vad ska det vara för tjocklek på dem och hur mycket ska jag skaffa/vilka märken duger?

Av Lucpel
Skrivet av Teo Demis:

1650 780ti hämtar

Allt är redan sålt😅

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lucpel

@trbo: Har skickat pm om du inte har sett ännu

Av Lucpel
Skrivet av trbo:

Finfint! Skulle jag kunna komma och plocka upp skärmen idag eftermiddag/kväll för 1700?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lucpel

Är något fortfarande till salu?

Av Lucpel

Fan splitter från en 3/4 pin från moderkortet!

Hejsan svejsan!

Jag har ett H440 med tre stycken fläktar där fram. Just nu är dem ihopkopplade med chassits egna kontroller som inte kan styra fläkthastigheten. Det gör att det låter en hel del i onödan när man nu har ett "tyst" chassi. Därför behöver jag några tips på fan splitters så jag kan styra allihopa från ett uttag i moderkortet då det är det enda som finns kvar. (helst inga ketchup och senap kablar )

God jul!

Av Lucpel

@weir0n: Kingston HyperX Cloud for sure. Fantastiskt bra ljud och jätte sköna (och snygga) för under 700 spänn :D. Med windows bass boost är basen riktigt trevlig också.

Av Lucpel

Kapar tråden här lite bara. Letar efter precis samma sak efter att mina siberia v2 har pajat. Min brorsa har ett par hyperx och basen i dem tycker jag känns lite på den svagare sidan även om ljudkvaliten är fantastisk. Creative släpper snart Sound Blaster H5 och H7 som verkar intressanta. Kanske något att vänta på?

Av Lucpel

Kör du via steam? Det kanske bara är så att den nya patchen inte är kompatibel med äldre sparfiler?Verkar dumt i alla fall.

Av Lucpel

Är det bara för att sluta röka eller av någon annan anledning? För annars kan man ju bara skita i att röka.... *whistles away*

Av Lucpel

Som allra första tanke tänker jag typ att det skulle vara glapp mellan gpu:n och moderkortet men jag har ingen aning. Kolla allt sånt bara. El sladdarna kanske glappar.

Av Lucpel

Well i hate to break it to you but that's just the way things are here in Sweden. Taxes are extremely high and the pricing you see now is here to stay, or drop a (small) bit. But hey, free healthcare

Av Lucpel

@237-0: NEJNEJNEJ inte TitanX. Den kostar högar mer än 980ti och presterar typ 3% bättre. Ingen behöver 12 gig minne ännu. Men i alla fall. Den där skärmen har jag också tittat lite på. Den verkar ju helt sjuk när man först kollar specs! Däremot verkar det vara flera som har lite problem med den som tex lightbleed mm (läs på prisjakt). Om man ser till marknaden framöver så tror jag inte man kan säga vad som ska ske riktigt. Det finns 4k skärmar med g-sync redan nu om det var det du undrade. Annars är det här det värsta på marknaden just nu. Förvänta dig däremot inga 144 fps med endast ett 980ti om jag får säga det själv. (Den skärmen äter upp datorer)
Det kommer alltid något nytt så jag tror inte att det är värt att vänta. G-sync är ju trots allt ett ganska nytt fenomen som utvecklas hela tiden. O ja detta skrevs när jag var skittrött så förlåt för skitiga formuleringar