Inlägg

Inlägg som captur605 har skrivit i forumet
Av captur605

jag va nyss i dina banor.. en 6700k

blev Hero istället för ranger ... samt 3200mhz minnen o en samsung 950 pro

Av captur605

2600k samt 32gb Ram

Av captur605

Linux direkt från sticka.. Drivers?

Om man kör tex Ubuntu från USB.. Kan man installera drivrutiner då? O vart hamnar de då? På hårddisk eller på usb. Eller e det bara för o kunna testa lite o se hur Linux kan se ut?

Av captur605

@Mr Dirkschneider:
NÄÄÄÄÄ

strulfritt o tar 2 min.ö. men lev du vidare i win10 du..

Av captur605

jag jobbar i Norge via bemanning.. i mitt kontrakt står det "2v uppsägningstid" men kan sägas upp direkt första veckan..

Tar de in dej behöver de såklart folk , så att anledningen skulle vara arbetsbrist tvivlar jag på..

De är inte nöjda med dig helt enkelt.. Tyvärr! Försök att göra det bättre nästa gång..

Av captur605

Skaffa 2 så den har en kompis så klarar de sig fint tiden utan er

Av captur605

Haft en 2600k i en evighet o är sugen på uppdatera för skojs skull o undrar om något Mobo är mer överklockvänligt än nått annat eller nått man ska undvika?

Av captur605
Av captur605

kan vi inte prata lite data istället?

Av captur605

det sämsta med att tvingas flytta pga flyktingboende som granne är väl att man måste bosätta sig i ödemarken o tvingas välja bort fiber =(

Av captur605

bara o gilla läget..oavsett vart du än flyttar dyker det upp nya sånna här ställen.... Folk har röstat för att de vill ha det såhär..då får vi det också

Av captur605

också helt värdelös...

körde opera i yngre dagar sen efter de tog bort drop downlisten bytte jag till chrome som jag sedan stannat vid.. smidigt bra o snyggt o jag har drop downlist via tillägg

Av captur605

Spelar 1980x1020 på tv med v-Sync på.. Geforce 780Ti o inga problem vad jag har märkt

Av captur605
Skrivet av FreddyK:

Nu är jag klar med spelet och landade på 88% efter 18 timmar med alla tombs, side-quests och vapenuppgraderingar klara, struntade i de flesta challenges (bränna flaggor osv) och ledsnade på att springa och plocka upp relics mm även om jag kanske bara har ett 20tal kvar.

Körde allt på Very High och även om FPSen hoppade upp och ner väldigt mycket så dippade den inte mer än ett fåtal gånger under 70.

Underbart roligt spel, precis i min smak och mina höga förväntningar efter föregångaren uppfylldes med råge. Nu hoppas jag att de kommande 3 åren går snabbt.

varför lira klart spelet så fort man kan? jag yrar runt o rensar rent o njuter o tar det långsamt så varar spelet lite längre...

Av captur605

@Blackie:

var köpte du för 300 spänn? jag testade nyss på kinguin men när jag lade till att jag va svensk slutade det på en bra bit över 400 kr så jag skippade det

Av captur605

@Chromatic:

det är väl skitsamma för oss som betalar för oss eller

Av captur605

@Shudnawz:

vad är en steam key? köper sällan spel kan tilläggas

Av captur605

@keyser:

haha jo men har inte de flesta tv apparater det idag? min äldsta tv i hushållet från typ 2010 klarar det till o med

Av captur605

SD då de andra partierna gör bort sig gång på gång.. låt SD ha makten i en period sen kan v i dömma ut dem om vi inte är nöjda..

men folk som säger att "om sd får makten" blir det si o så..ska ju hålla käft, tex föregående talare:

"Nu kommer folk komma och påstå att "Nej jag röstar på SD för att invandringspolitiken är trasig". Okej, good for you, men tror ni seriöst att SD är lösningen?" - tror? jag vet inte men de ANDRA ÄR INTE LÖSNINGEN I VARTFALL!

hur rätt hade dessa personer när de påstod att 40-talisterna skulle gå i pension o endast en massinvandring kunde rädda oss??

Av captur605

vad är meningen med denna? streama funkar ju till de flesta tvapparater utan chromecast..

funderade lite om den kunde göra nytta i husvagnen då man kunde dela sitt mobilnät med chromecasten.. men det funkar tydligen inte heller så vad ska man med en till??

har aldrig fattat grejjen..