Inlägg

Inlägg som VideoyGTX har skrivit i forumet
Av VideoyGTX

De flesta har riggat sig till sina specialtanks, ja även många superunicum.

Av VideoyGTX

Mitt argument är logiskt. Vissa tanks har för dålig armor, andra för bra och situationen görs värre med guldammo. Den mest logiska lösningen vore att endast arbeta med tankbalans och ta bort guldammo helt.

Tankbalans, banor, MM och arty ska vara högsta prio enligt mig. Vi som varit med ett tag har ju sett hur spelet har blivit fördummat genom åren.

Om alla tanks hade weakspots skulle inte guldammo behövas. Så fungerade balansen för några år sedan dvs. tanks med sämre armor hade bra kanoner eller mobilitet, tanks med bra armor hade sämre kanoner osv. Och det fungerade relativt bra, mycket bättre än nu.

Man löser inte ett problem genom att reducera effekten, man löser ett problem genom att skära bort den för gott.

Av VideoyGTX

WG löser inte problemet med armor/guldammo genom att ge guld lägre DPM. Även om man skulle ta bort guldammo helt återstår ju ändå problemet med att flertal tanks har för mycket armor. Gämfört man armor på tanks nu med 4-5 år sedan hade alla tanks weakspots.

Folk kommer fortfarande spamma guld, 25% lägre DPM kanske låter mycket med det kommer göra en stor skillnad ändå. De bästa lösningen vore självklart att ta bort guldammo helt och ge alla tanks weakspots, sedan tjäna pengar på annat sätt t.ex. genom skins, 3d dekaler och annat lull lull.

För att guldammo verkligen ska bli ett "taktiskt" alternativ likt HE borde kostanden sänkas radikalt samt DPM också. På en tier 8 MT ger ap 240 skada och guld kommer att ge 180, skillnaden är inte så stor om man räknar in RNG. En IS3 get 390 vs 290, igen inte så extremt stor skillnad med tanke på att man kommer kunna penna motståndaren mer effektivt.

WG kommer aldrig kunna lösa problemet med guldammo såvidare de inte ombalanserar alla tanks och tar bort guld helt.

Av VideoyGTX

Om WG ger defender till julklapp så kommer jag skicka ett formellt klagomål till WGs avdelning.

Av VideoyGTX
Skrivet av Cybertsen:

@VideoyGTX: Om man läser texten så står det: "You will be able to grab your rewards from 28 November until December 2019."

Så om du inte loggar in förrän nästa är så slipper du bli irriterad över "några patetiska presenter"...

Okej vad bra.

Av VideoyGTX

Hur får man ens sin belöning. Jag loggade in igår och upptäckte varken några bra eller "dåliga" överraskningar. Förhoppningsvis har de glömt bort mig vilket är bra då jag bara skulle bli irriterad över några patetiska presenter.

Av VideoyGTX
Skrivet av Punnisher:

För att nämna en op tank, så måste jag ju säga att Löwe är väldigt op när det gäller att blocka is-3
Har just testat på en Löwe för första gången genom twitch prime grejen, och blockade 1950 mot en is-3 i en duell och det visar ju på min frustration när jag spelar is-3 eller T34 eller vad som helst att Löwe är ganska op, eller tornet är det iaf. Medans Defender nästan alltid går att penetrera, men det är ju mycket vanligare att möta en Löwe också = mer störande.

Någon som är intresserad av att prova på en LT-432?
Har en Rental kod över på 25 matcher efter mitt köp, den vagnen är ju mer op tycker jag, oj oj vad det går undan med den. Mines är ju inga problem att komma först fram till "höjden" med en LT-432.

Is3 är helt klart bättre än en Löwe. Endast mobiliteten och den låga silhuetten är en fördel. Is3 är inte lika bra som den en gång var och Löwen har blivit buffad men i de flesta situationerna är is3 bland de roligaste och mest användbara HT på tier 8.

Defender är helt obalanserad, den har bättre frontal armor än obj 257 och lika hög alpha...på tier 8. Den har fan nästan lika bra armor som is7 har jag läst. Vinklar en defender sin frontal armor så kan man inte penna den någonstands med 225mm AP, förutom cupolan, vilken är liten. Defender borde tas bort från spelet asap.

Av VideoyGTX

Enligt spelets regler får man inte sälja sitt konto. Även om du säljer kontot så kommer du inte få igen tiden som du lagt ner. Jag spelar själv inte så mycket som jag brukade göra, men skulle aldrig sälja mitt konto eftersom tiden som lagts ner kan inte fås tillbaka. Vem vet, du kanske börjar lira lite senare. Känns surt att behöva börja från början om du nu mot all förmodan skulle få för dig att spela igen. Ibland kan det vara kul att platoona med 1-2 pers och snacka strunt och spela lite. Det är ju det som är det roliga.

Av VideoyGTX

Det är patetiskt med 180mm AP pen på en tier 8 HT som möter tier 8 och 9 vagnar. Redan nu är det svårt att klara sig med 225mm AP. IS6 skulle ha buffad pen, ungefär 215mm eller 218mm sedan balansera den så den inte blir OP t.ex. genom att nerfa armor lite. Och självklart ska den möta tier 10. Preff MM tanks är dåligt för spelet.

Eller ännu bättre, balansera banorna och ge alla tanks weakspots så som förr i tiden men det lär knappast hända.

Av VideoyGTX

Alla skjuter ju ändå guld med is6, en HT behöver minst 215mm AP nuförtiden för att kunna penna. Banorna är ett skämt egentligen. De var dåliga innan, nu är de ännu sämmre.

Av VideoyGTX

Defender är fortfarande oehört stark på tier 8. Finns ingen annan tank som är som den på tier 8. IS3 är ju självklart en favorit och bland de bästa på tier 8 enligt mig, men den är inte lika stark som den var en gång i tiden dock.

Det är dock en skön känsla när man utspelar en mindre begåvad person i en defender, det är så kul att knäcka mindre begåvade wallet-warriors i vanliga tanks. Och allt handlar om att ha kul, ellerhur? Spelet är sjukt obalanserat men det gäller att bara "spela" och göra sitt bästa eftersom inget vi säger eller tycker påverkar speldesignen.

Av VideoyGTX

Är man en kass spelare kommer man alltid prestera bättre i en object 252 med guldammo än en panther II med standardammo. Om inte detta är pay2win vet jag inte. Det finns knappt några standardtanks som är bättre än premiumvagnar nuförtiden. Spelet är extremt pay2win när det kommer till tanks and val av ammunition.

Av VideoyGTX

Toyota Tercel

Av VideoyGTX

Moms ska betalas oavsett vart man köper ifrån.

Av VideoyGTX
Skrivet av pecill:

Någon som vill bli platoonkompis till en hyfsat average-spelare? kör mest T-44 och M103 just nu Heter samma i spelet som här.

Du kan gå med i swec-klanen som finns.

Av VideoyGTX

Om man måste ha premiumkonto för att ha råd att spela hägre tiers, då är spelet inte free2play.

Av VideoyGTX
Skrivet av Multithread:

Du har så rätt i det.

På samma gång finns det ett perspektiv med att utvecklarna måste få betalt och företaget måste gå med vinst. Visst kan de ta bort alla prem tanks, guld och prem accounts och detta skulle troligen innebära att spelet till slut läggs ned.

Visst kan de ge exakt samma prestanda för även prem tanks men färre skulle säkert köpa dessa tanks i så fall.

Något verkar WarGaming göra rätt i alla fall, de har fortfarande en ganska så stor spelarbas även idag 8år? sedan spelet släpptes.

Nog går de med vinst, men då ska de inte påstå att spelet är free2play, om det vorde det skulle de inte gå med vinst.

Av VideoyGTX

Ja, det klart. Alla senaste premiums är bättre än tech tree tanks. Hur är inte detta pay2win? Haha.

Av VideoyGTX

Jag stör mig tyvärr också på progetto 46 eller vad den heter. Inte nog med att den är bättre än de flesta andra medium på tier 8, det finns också 6-10 av dem i varje tier 8 spel. Sjukt kass MM och synd att WG inte förstår sig på tankbalans.

Till er som försvarar denna pizzaugnen till tank, den har t.ex. mer HP än indian panzer, bättre mobilitet samt gun handling OCH autloader. 212mm pen är inte heller fel dvs. högre än de flesta andra tier 8 MTs.

Av VideoyGTX

Jag tycker det är patetiskt att folk med relativt bra inkomst beställer kina-"skit" bara för att det är "kul". Jag vet flera som beställer skräp för att det är roligt och för att dem tror att de får högkvalitativa grejer för lägre pris. En sak är om man beställer grejer som inte finns inom EU, men att beställa meningslösa lågkvalittiva rolighetsgrejer är bara trams t.ex. klockor, väskor, kläder, skor, telefontillbehör, hörlurar osv.