Inlägg

Inlägg som sweg123 har skrivit i forumet
Av sweg123
Skrivet av mistahh:

Nice, ska aktivera mitt Ultimate såfort jag får koderna. Beställde Xbox Gold från Inet 19:00 men inga koder i mailen än....

Jag köpte för två månader sedan och fick då min på inets hemsida under licenser

Av sweg123
Skrivet av iJonsson:

Vart hittar men deras chatt? Jag kan bara se att man kan kontakta dem via Telefon.

Testa ringa istället, jag skrev i chatten i morse då ville dom inte dra av fraktkostnaden men sen ringde jag och då gick det på 2 minuter

Av sweg123

-

Av sweg123
Skrivet av Johnny4good:

Typiskt, sorry om jag skänkte hopp i onödan
Jag hade turen att få in en i min kundvagn sekunder efter tolvslaget, men kunde sedan inte få igenom min betalning. Försökte om och om och om igen och lyckades av någon anledning efter 15 minuter. Kollade sedan på originallänken och såg att "kassa"-alternativet var grönt igen, men efter av jag skrivit min kommentar så var det slut igen.

Skadar väl inte att refresha med små mellanrum i en halvtimme till kanske?

Har en i kassan nu, försöker som en galning
E: Fick tag på ett! Då blir det att skicka tillbaka mitt Series S som jag bokade

Av sweg123
Skrivet av Johnny4good:

Finns enheter på https://www.xbox.com/sv-se/configure/8WJ714N3RBTL
In och köp om ni inte har redan!

Edit:
Slut i lager en sekund efter att jag skickade, men det dök upp enheter vid tolvslaget, försvann 2 min senare, och dök upp igen för 4 min sen. Verkar släppas fler och fler med lite mellanrum

Slut redan

Av sweg123

@Swennis: Yes, ska kolla runt lite mer men lutar mot en billigare OLED. Har inga jättekrav och vad jag än köper kommer att bli en jätteuppdatering då min nuvarande TV är en billlig variant från runt 2014.

Av sweg123

@Saddl3r: Flyttar inom 2 veckor och vill gärna ha en tills dess så tyvärr inte aktuellt

Av sweg123

@Shakermaker: Så det skulle vara bättre att gå för Philips-skärmen än Sonyn om man bortser från priset?

Av sweg123

@Shakermaker: Ganska säker att han menade de OLED-skärmarna som blivit nämnda i tråden.

Av sweg123

@Shakermaker: Vad är fördelarna med just den skärmen du länkade?

Av sweg123

@Cenorida: Oj, glömde skriva det, cirka 10000 tänkte jag som max. Många som skriver om OLED, hur är denna?

Av sweg123

Köpråd: Ny TV

Hej,
Ska flytta inom en snar framtid och är då sugen på en ny TV. Planen är att kolla series, filmer och spela spel på den. Viktigast är det inte är massa input lag vid spel. Har kollat runt lite men inte riktigt säker på vad jag ska ha. Är den här bra för priset? Annars vad vore ett bättre alternativ?

Av sweg123

Köpråd andraskärm

Hej! Funderar på att köpa en ny skärm som jag ska ha som andraskärm, ska lira xbox(bara HDMI) på den och ha den till datorn för surf osv.
Min skärm just nu är en Asus vg248qe och den används till spel. Den nya ska också vara 24' och minst 1920x1080, helst inte speciellt dyr heller.

Av sweg123

@saturday_sun: Har en 1920x1080 144hz skärm, har funderat på att köpa ssd, processor(måste köpa nytt moderkort då också om jag förstått det rätt) och grafikkort. FPS i CS går bara ner mer och mer, låg på stabila 270+ för 2 år sedan och är nere på runt hälften på vissa banor nu. Vad ska man satsa på? Spel jag tänkt på är Assassins creed, Star wars och kommer min nuvarande cpu klara dom spelen

Av sweg123

@Grönahunden: Sparade det viktiga på en extern hårddisk så har inget viktigt kvar, har dock ingen aning om hur man installerar om Windows då jag aldrig behövt göra det. Hur ligger det till med min Windows 8 nyckel, fungerar den om jag skulle installera Windows 10?

Av sweg123

Uppgradera dator

ÄÄr sugen på att uppgradera dator då jag vill kunna spela nyare spel med på annan grafik än low nu till hösten. Dator ser för tillfället ut så här (https://www.prisjakt.nu/list.php?l=3412619&view=l). Vad är det i datorn jag kan spara och vad kan jag byta ut? Skulle kunna lägga ut 7-8 tusen på uppgraderingar. Tack på förhand.

Av sweg123
Skrivet av Grönahunden:

starta om datorn igen.

Gjort det flera gånger

Skickades från m.sweclockers.com

Av sweg123

Windows återställning

Hej, började en återställning av min dator för någon timme sedan och har ett problem. Återställningen vägrar starta och är fast på en helt svart skärm där det inte står någonting. Vad ska jag göra för att få återställningen att starta?

Av sweg123

Trådlöst nätverkskort

Får fiber om en månad och då kommer jag inte längre ha routern på mitt rum utan den kommer vara drygt 10 meter bort från datorn och då farsan inte gillar sladdar så är inte sladd ett alternativ. Behöver nu tips på ett trådlöst nätverkskort, ingen speciell budget men vill helst inte lägga för mycket. Om det är via pci-e får ni gärna länka någon guide hur man installerar då jag inte byggt förut.

Av sweg123

@Laxpudding: Kör dvi-dl, bara färgerna som är problemet, men fattar inte vart/hur man ska fixa inställningarna