Inlägg

Inlägg som Trin93 har skrivit i forumet
Av Trin93

Att de är dyrare kan jag nog inte hålla med om. Om man jämför hårdvara mot hårdvara så skiljer det väl en del. (vad jag har sett)
ex:
Billigaste xps 13 jag hitta med en i7-8550U i kostar 14600 på Dells hemsida (hitta inte den på prisjakt dock...)
Billigaste Envy m samma processor som jag hitta på HPs sida kostar 12000 (större ssd med) men ingen touch så det får man ju se om man vill ha med.

för 14000 kan man få en HP Envy 13-AD107no
4k skärm
512gb ssd
Mx150 grafik
http://www.billigteknik.se/dator-for-familj/22415-hp-envy-13-...

Min köpte jag på komplett och det var rea då. Så gav 11 för den. Men hittar knappt den modellen nånstans nu så antar HP har nya modeller med annorlunda specs.

Men jag ska inte sitta o säga att den här är bättre än XPS:n på nåt sätt! Jag var lika nära på att beställa en XPS 13 som HP:n och sen så råka den bara komma ut med sänkt pris också... Plöjde Youtube reviews innan jag kom fram till att det var skitsamma vilken jag tog för mig iaf.

Av Trin93

Tja! Köper + frakt

Av Trin93

Hej!

Jag var också sugen på en XPS. Kolla rätt länge på de och HPs spectre. Batteritiden var det som gjorde att jag inte ville ha nån spectre dock... sen kolla jag lite på HP Envy och ”fördelen” där var att man får samma hårdvara lite billigare. Jag ville även ha dedikerad grafikkrets vilket gjorde att xps o spectre sprang iväg lite i pris.
Så jag har en: HP Envy 13-ad100 13,3"
Specs: GeForce MX150, Core i7-8550U Quad Core, 8GB RAM, 1TB PCIe SSD
”14 timmar batteritid” men mera typ 10 ish beroende på vad man gör.

Finns några olika modeller med.
Den är jag jävligt nöjd med faktiskt! Bra kvalitetskänsla (metallchassi) och bra tangentbord tycker jag iaf.

Så den kan jag rekommendera att du kollar på!

Av Trin93

Jag har en UE Megaboom

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2959063

Tycker den är jävligt bra faktiskt. Bra bas och volym på den. Den som är mindre heter Boom 2 och är bra den med. Har man fler kan man koppla ihop de så båda spelar.
Appen är också riktigt bra för med den kan man slå på högtalaren utan att behöva trycka på själva högtalaren. + att batteriet räcker jääävligt länge.

De som du länka vet jag tyvärr inget om. Men allt från Harman Kardon är bra prylar med!
typ denna https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3707864

Av Trin93

Som några har sagt så vet man fan aldrig om det funkar.. Men jag har väldigt länge kört med AVG Free och tycker att det funkar bra. Poppar upp ibland att den har fångat något så nåt kanske den gör Inga datorer jag har haft det på har peppar peppar inte blivit superduper attackerade.

Av Trin93

Jag ska nog också uppgradera till 1080 ti.
Min plan är iaf att köpa EVGA:s Founders Edition. Som några ovan har nämnt så verkar de ha bäst garanti och kundservice.

Sen blir det att handla EK:s vattenblock till.
https://www.ekwb.com/shop/ek-fc-1080-gtx-ti-nickel
(finns svart med)

Anledningen till att jag vill ha FE är att den inte har nån DVI uttag och blir därför mindre och snyggare. + att med EK blocket får man med singel PCIE bracket så den bara tar ett kortplats vilket ser jävligt bra ut med!

Sen från det lilla jag har läst så har har jag inte märkt några säga att det har varit problem med 8+6pin. Att den inte skulle orka överklockas eller så.

Så tänkte jag iaf

Av Trin93

Intresserad av 7,8,9,10 + frakt om du kan ge nåt bra paketpris.

Av Trin93

500 + frakt för 3550:n ?

/Trinity

Av Trin93

1900 för båda och jag kan hämta.