Inlägg

Inlägg som Davs90 har skrivit i forumet
Av Davs90

@Peppar2014: Hej! Tack så mycket för svaret! Det finns utrymme på ca 3000 kvar i budgeten, men det kanske är svårt att uppgradera burken med kompatibla delar för de pengarna? Det jag är lite orolig över är grafikkortet, har fått tipset att 970 serien kan bli föråldrad snart.

Av Davs90

@IshethZenunim: Tack för hjälpen! Jag har bytt korten nu, det blev en viss skillnad i pris då det inte var någon rea på det nya kortet men det kan det ju vara värt.

Av Davs90

Polaren här

Hej! Det är jag som får hjälp med datorbygge av Bambino. Jag har postat ett inlägg på forumet men hittils inte fått någon respons. Här är länken till tråden. http://www.sweclockers.com/forum/trad/1400661-koprad-stationa...

Jag ska enbart använda en skärm.

Av Davs90

Jag skulle verkligen uppskatta lite hjälp, då jag har knåpat ihop en hel del delar med nedsänkt pris nu sista dagen av black friday rean så skulle det vara helt underbart med råd innan den tar slut.

Av Davs90

Klantig

Jag ber om ursäkt, ser nu att jag inte varit särskillt tydlig med vad datorn ska användas till.. Datorn kommer nyttjas till att spela ganska krävande spel såsom fallout 4, skyrim och cs go.. Jag vill dock ha en viss marginal för att kunna spela mer krävande spel i framtiden. Mitt mål är helt enkelt att få ihop en så kraftig gamingdator som möjligt för pengarna.

Av Davs90

Köpråd stationär dator

Hej! Jag har bestämt mig för att det är dags att köpa en ny dator och pensionera min fem år gamla gaminglaptop. Jag har bestämt mig för att den nya datorn ska vara stationär och kommer främst att används för spel. Budget ligger på runt 15-16000 och har knåpat ihop en dator via dustin nu. Jag är verkligen inte någon datorexpert och känner mig ruggigt nervös inför ett sådant här stort inköp, varför jag vill fråga om råd här. Jag hade varit mycket tacksam över tips och råd, som det är just nu ligger priset ganska mycket i underkant, men jag kan också ha missat någon viktig komponent. Här är länken till det jag knåpat ihop. https://www.dustinhome.se/favorites/index/3161095 Jag känner mig främst osäker på grafikkortet då jag inte kan hitta någon recension eller liknande för den..

Tack på förhand!