Inlägg

Inlägg som Scruchie har skrivit i forumet
Av Scruchie

3100 + frakt för vega 64

Skickades från m.sweclockers.com

Av Scruchie

Lite besviken på telefonen, men kan hända att det blir en OP5 ändå mest tack vare priset!

Av Scruchie

@MariaNA: Yoga modellerna är trevliga, dock endast testat 900 modellen men har bara bra saker att säga om den. Bra skärm, bra batteri samt skönt att kunna flippa runt och ligga och slösurfa i soffan med en "tablet". Velade mellan 910 och MBP 2016 när jag skulle köpa ny dator och slutade med Macen, mest för att jag fick den till ett riktigt bra pris.

Av Scruchie

Av egen erfarenhet är HPs datorer extremt plastiga, samt endast 1 års garanti på hårdvaran.

Av Scruchie

@Adamskii13: Vet inte vad priset var när du skrev tråden men Racing stolen är veckans klipp hos NetOnNet just nu! https://www.netonnet.se/art/veckansklipp/dxracer-racing-gamin...

Av Scruchie

@Zizoor: Absolut värt det! Sitter själv i en Drift just nu och kunde inte varit mer nöjd

Av Scruchie

@Zizoor: TS Umeå faktiskt! Har bara själv haft med GGCn att göra så kanske inte skulle uttalat mig om RGC stolen men antog att de var av samma kvalité

Av Scruchie

Jobbar själv på NetOnNet och stolarna går inte att jämföra med varandra, varken komfortmässigt eller kvalitetsmässigt. Skulle köpa DxRacer alla dagar i veckan.

Av Scruchie

Min ligger ofta lågt, men aldrig lägren än 30 i idle.

Av Scruchie

Som alla andra tidigare skrivit. Behöver du ett kort nu köper du ett kort nu annars går det lika bra att vänta. Bara du som kan bestämma ifall du ska köpa ett nu eller inte.

Av Scruchie

Chassi + Mobo från dator 2 1500kr eller hela dator 2 7500kr. Hämtar i Umeå.