Inlägg

Inlägg som Nikola har skrivit i forumet
Av Nikola

Har ett Asus GTX 560 TI, bud

Av Nikola

550 för GA-Z77MX-D3H Socket 1155 kan hämta

Av Nikola

550kr för p67 kan komma i eftermiddag

Av Nikola

Kan hämta ASROCK P67 Extreme imorgon lördag, för 400kr

Av Nikola

Budar 600 för moderkortet och hämtar imorgon

Av Nikola

Är moderkortet sålt?

Av Nikola

@ByteBitten: Allt är rätt, inga skador. De va kopplade till samma matningskabel. Kanske, kan kolla med min äldre bror. Ja.

Av Nikola

@ByteBitten: Nej det gör den inte.

Av Nikola

@ByteBitten: Jag vet inte vad felet var, kom upp ngt error, och stressad som jag var såklickade jag bara förbi det. Det har jag inte, jag har inte tillgång till att använda dator 2 för tillfället. Är inte jättekunnig, men vad kan ha sönder filstrukturen ?

Av Nikola

Behöver hjälp angående bränd hårddisk!

Tjena, allt började med att jag satt i min mobilladdare när jag startade upp datorn och då slutade min hårddisk funka. Jag prövade att koppla in den i en dator2 men den fanns inte, jag tog en annan hårddisk och prövade den i dator 2 som funkar och hårddisken funkade. Då kopplade jag in den i dator1 och skulle ladda ner windows på den, först så hittades hårdisken men när jag började ladda ner windows så blev det error och hårdisken försvann. Jag tror nämligen att mitt moderkort bränner hårddisken. Min fråga är, vad förstör hårddisken, blir den bränd, är det nätagget eller moderkortet? Jag tror att hårddisken bränns när den bootar för 1 hårddisk(som inte bootade) var i datorn och överlevde.