Inlägg

Inlägg som Quicken har skrivit i forumet
Av Quicken

#1 Avinstallera dom grafikkortsdrivrutiner du har.
#2 Stäng av datorn.
#3 Slit ut gamla grafikkortet.
#4 Koppla in nya grafikkortet + eventuellt extra strömkablar den behöver
#5 Starta Datorn
#6 Installera nya grafikkortsdrivrutiner.
#7 Reboota
#8 Var Glad.

Av Quicken

Alla spel gjorda med Unreal Engine 3

Och på denna sidan hittar du en lista över spel redan släppta.

http://en.wikipedia.org/wiki/PhysX

Av Quicken

Jag lyckades repa en Fight Night Round 3 skiva på detta sättet, Dom är i princip omöjlig att hitta i svenska affärer längre, inte äns andvända kopior, så jag fick lite panik, men gick till en liten spel affär som hade en slip maskin och vi slipa bort första skyddslagret och skivan blev som ny. Alla DVD skivor has misnt 3 tomma skyddslager som går att slipa bort innan man kommer till data lagret.

Av Quicken

Går det att "hotta" up Asusen med snabbare minne?

Av Quicken

Jag var för lat att uppdatera nvidia drivrutinerna men tog mig själv i nacken och gjorde det och nu har jag bytt till GPU klienten och det mycket fortare nu

Av Quicken

Snabb fråga, har kört FAH nu i 30 minuter på en C2D 3ghz med affinity changer och har inte fått en enda procent enligt FahMon. Är detta långsamt eller normalt?

Av Quicken

Jag försökte följa din guide men den började fråga om Credential Store och passphrase och massa annat skit, sen när jag gjort en credential store så börjar den processen att skapa en till kommer aldrig fram till punkten där man ska välja användarnamn och lösenord, fah.exe finns heller ingenstans att hitta. Tankade 6.22 beta2 for Deino MPI (32-bit only).

Av Quicken
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ecchi-BANZAII!!!
Hosta på 2x8800Ultra mot 9800GX2 så är det nästan jämt ut.
jag kan kolla hur mycket Crysis tar på 1920x1200 med 16xAA om spelet klarar det förstås. så kan jag skicka upp en bild på hur mycket Mb det tar...

Jag syftade mest på hur bra 9600GT i SLI klarade sig med väldigt hög upplösning, då detta var en 9600 tråd.

Av Quicken
Av Quicken

Wii är jävligt dyr om man ska ha fyra spelare
Wii Remote Controller (Original) 384:- + Wii Nunchuk Controller (Original) 213:- * 3 = 1 791:-

Av Quicken

Har inte kollat FPS än, "känns" inte laggigt, man får direkt en nästan obehaglig kännsla när det är för lite fps, sen kör jag med tft så det där med att matcha hz är inget som påverkar mig just nu. Ska kolla fps med fraps efter att jag installerat dom nya drivers.

Av Quicken
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Postaldude
roligt att du kan njuta.

ALLA SOM SKRIVER HUR DET GÅR SKRIV VAD NI HAR FÖR SYSTEM!!!!

Hade glömt lägga in systemet i signaturen trodde det räckte med att den var i system delen i profilen.

Av Quicken

Själv kör jag med 1600x1200 med allting på High och det rullar på fin fint.

Av Quicken

Svar ja!
Enorm skillnad. Har använt båda. 8800GTS piskar t.o.m. 7950GT i SLi!

Av Quicken

Corsair CMX1024-3200C2

För en 9 månader sen köpte jag CMX1024-3200C2 minnen från komplett när dom var uppe som veckans erbjudande. Dessa minnen gick absolut inte att ändra timings från vad SPD körde oavsett mhz eller volt med moderkortet jag har nu och hade då (Asus A8N-32SLI Deluxe) skrev ner att minnena var version 2.2 eftersom jag hade då påbörjat ett RMA ansökan hos Corsair innan jag kom på att det är enklare att bara köra till kompletts hämtbutik här i Göteborg. Hursomhelst för 3 dagar sen fick jag mina nya minnen från komplett, och märker att dom nu är version 3.1 och att jag hur enkelt som helst kan köra minnen ia 2-2-2-5-1T vid 2,75volt hur stabilt som helst. Så ibland kan man ha tur i oturen

p.s Är det bara jag som tycker mig komma ihåg att priset på minnena idag på 2499kr är mycket högre än rekommenderade priset för 9 månader sen? Veckans erbjudande priset var då 1695kr.

Av Quicken
Av Quicken

Från Ageia faq

Q: Do I have to buy new hardware every year just to get new physics features?

A: No. The powerful, yet flexible, AGEIA PhysX processor is designed to enable future enhancements via software. This makes a PhysX accelerator a great investment because gamers will get not only new PhysX-enabled games now and in the future, but the new features that AGEIA delivers via regular driver updates will run on the hardware that's installed in PCs today.

Av Quicken
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Antonsson
... Lägre analfabetism än i sverige, ...

Senaste officiella nummer jag såg var:

Sweden
Literacy: definition: age 15 and over can read and write
total population: 99%
male: 99%
female: 99% (2003 est.)

Cuba
Literacy: definition: age 15 and over can read and write
total population: 97%
male: 97.2%
female: 96.9% (2003 est.)

Av Quicken

Lian Li PC-6070

Undrar över om det finns hål att montera en 120 fläkt på min Lian Li PC-6070 istället för dom där två 80 fläktarna i fronten brevid hårddiskarna som låter så in i helvete att man inte kan få lite lugn och ro på natten. Har för tillfället stoppat båda fläktarna, Zalman 7700CU verkar hålla den generella temperaturen nere fast man skulle ju verkligen vilja ha direkt kylning på hårddiskarna.