Inlägg

Inlägg som zaqwertyu har skrivit i forumet
Av zaqwertyu

@Evronius: Kanske runt 2500-3000.

Av zaqwertyu

Mer FPS, vet inte vilka komponenter jag ska byta ut.

Titeln säger nästan allt. I det spelet jag kör ligger jag på rekommenderad grafikinställning som jag vill vara, och hamnar ofta under 60 fps vilket jag inte vill. Mitt problem är att jag köpte min dator fullständig, alltså jag satte inte ihop den själv. Det betyder att jag har ingen aning hur gamla och hur bra alla mina komponenter är förutom grafikkortet som jag köpte själv. Byta ut CPUn var min första ide för att få mer FPS eftersom många olika hemsidor och program säger antingen att den är ligger under snittet eller är dålig.
Eftersom en ny cpu och kanske även ett nytt moderkort kostar ganska mycket vill jag vara säker på att det är det som kommer lösa upp den här flaskhalsen.

Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 950 @ 3.07GHz, 3068 Mhz, 4 kärnor, 8 logiska processorer
GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
8192mb RAM
Operativsystem: Windows 7 Home Premium
Skärm: Asus VS239-4

Av zaqwertyu

När det kraschar står det att min cpu ligger på 65-75 celsius och grafikkortet på 67-68

Försökte ladda ner drivrutinerna igen med det DDI men samma problem inträffar.

Av zaqwertyu

@Bernd_P1: Vet inte om det här det men CPU 950@3.07GHz (8 CPUs), 3.1GHz
GPU DAC -typ Internal DAC (400MHz) Minne 4095mb

Motherboard ASUStek P6X58D-E Version Rev 1.xx

Av zaqwertyu

@Bernd_P1: GPU AMD Radeon R7 200 Series
CPU Intel (R) Core (TM) i7 CPU

Var det något annat som du ville ha?

Av zaqwertyu

@gylldevik: Inte cs jag kör men runt 20%, kan gå upp till 50%, gpun vet jag inte, det programmet jag använder säger inget om gpuns användning. Men på de program jag har står det att det är cpuns teemperatur som börjar bli för hög på runt 63 celsius eftersom siffrorna byter från att vara gröna till oranga.

Av zaqwertyu

@gylldevik: Rensade bort lite damm i datorn och då var cpun på runt 70 grader, grafikortet på 50 och motherboarden på 40 när jag spelade spel.

Av zaqwertyu

Grafikkortet kraschar.

Mitt grafikkort, AMD Radeon R7 200 series har hållt på och krascha när jag kör datorspel konstant, men har nu över åren ända sen jag köpte datorn blivit värre och värre då den kraschar mycket mer frekvent. Datorns prestanda har också blivit sämre och sämre. Det är som att datorn inte kan hänga med med allt som händer på skärmen.
Vad skulle ni rekommendera att göra? Köpa ett nytt grafikkort eller vad ska jag köpa istället?. Jag har försökt fleraa gånger med att uppdatera drivrutiner men det har ingen påverkan.