Inlägg

Inlägg som Claesgoeran har skrivit i forumet
Av Claesgoeran

Vill inte komma med något direkt skambud men budar enligt en tidigare försäljningstråd.
300kr + frakt

Av Claesgoeran

Om det inte lyckas säljas så budar jag 500kr och köar

Skickades från m.sweclockers.com

Av Claesgoeran

2800 + frakt

Av Claesgoeran

Drar igång med ett bud på 2200 SEK + frakt

Av Claesgoeran

Söker också 1080ti. Ni som inte blivit av med era får gärna skicka PM med riktpris

Av Claesgoeran

Spelade precis genom Hellblade Senua's Sacrifice. Nordisk mytologi, striderna utkämpas med svärd tyvärr för din del, lite seg movement men annars ett mycket bra spel med många pusselelement och djup story. Fokuserar på psykisk ohälsa och skapar gestaltningar utifrån det. Inte alltför långt, drog genom det på 6h. Rekommenderas

Av Claesgoeran
Skrivet av schacko:

Precis, det är nog drivrutinsfel. Tor att jag bara har ett ram-minne till den, ska kolla (det är en enkel lenovo IdeaPad). Har aldrig byggt eller plockat isär en dator så det kanske är en dum idé att börja göra det om jag inte har någon erfarenhet? Kanske finns bra guider på webben som gör det enkelt och särkert?

Ja det borde vara enkelt att googla. Nu har jag inte skruvat i en Lenovo men oftast brukar man plocka bort undersidan för att komma åt minnesplatserna. En liten skruvmejsel och glatt humör är allt du behöver

Skrivet av schacko:

Först gjorde jag en omformatering där jag sparade allt i disken men det gick inte. Samma meddelande kom efter uppstart men jag kom vidare då till någon felsökningshjälp och där valde jag att omformatera igen och då valde jag att rensa disken helt och hållet. Väl gjort kom samma meddelande precis efter uppstart, datorn startas om och jag får samma meddelande. Nu kommer jag inte åt någonting, bara BIOS sidan. Så jag är fast här nu. Tack för din hjälp!

Okej, men om du kör en ny installation och välja "Delete" på C: i installationsguiden för att sedan lägga till den igen med "New". Kan hända att det hjälper dig.

Av Claesgoeran

Du borde nog googla hur du får din datormodell i felsäkert läge. F8 brukar vara standard. Du kan ju även testa F9.
Får du felmeddelandet när Windows har bootat upp eller innan?

En snabb googling från Microsoft verkar tala på drivrutinsfel, minnesfel eller antivirusprogram. Men i ditt fall är det troligtvis drivrutinsfel iom att du har fifflat med det innan. Men jag skulle nog ändå råda dig till att testa plocka ur ett ram-minne om du har flera och sedan boota upp igen.
https://support.microsoft.com/sv-se/help/4028391/windows-how-...

När du gjorde omformateringen, rensade du disken helt och hållet? Det kan vara bra att göra om och göra rätt annars så kanske du kan bli kvitt den där drivrutinen

Av Claesgoeran

Oftast brukar det faktureras som s.k "Restid" som brukar vara lägre än timpenningen. Restiden brukar främst användas när det sker utanför vanliga timmar t.ex. 17-08. Annars är det vanliga timmar så vitt jag vet.

Av Claesgoeran

Jag har tampats med detta problemet i många år och kommit fram till att designera 2 fingrar till s.k "chipsfingrar". I mitt fall blir det tumme och pekfinger på mushanden och dessa har full kontakt med chipsen medan resterande fingrar håller sig borta. Vid användning av musen så får istället lång och ringfinger ta kontrollen över musknapparna. När jag sedan är klar så går jag ibland och tvättar de besudlade fingrarna eller, om jag är lat, slickar av det värsta och torkar resten på en tröjan. Detta sker endast hemma och aldrig på arbete eller dylikt.

Av Claesgoeran
Skrivet av Leon_Azzaro:

Finns inte echo plus 2nd generation att köpa? Hittar inte den internationella versionen. De andra finns men inte plus.

Jag tittade faktiskt inte på echo plus utan nöjde mig när jag såg echo dot och att den gick att beställa. Håller dock på att prata med Amazon för att få en förklaring av varför det inte fungerar att beställa gen 3. Detta rör alltså endast echo dot.

Av Claesgoeran
Skrivet av wedgruzet:

Testa från Amazon.de och välj "International Version" https://www.amazon.de/dp/B076828R18/ref=fs_bis. Vill du ha den större modellen så finns den också här https://www.amazon.de/dp/B07682HBXR/ref=fs_rad.

Köpte själv två Echo Dot (gen 2) och en vanlig Echo (gen 2) för 1100 så det blev ett rätt bra pris.

Tack för svaret. Det fungerade att gå vidare med gen 2. Dock märkligt att det går att beställa gen 2 och inte gen 3 måste jag ändå säga.

Av Claesgoeran

Angående Amazon UK och DE Black Friday:
Jag försökte lägga en beställning på en Amazon Echo Dot men kan inte få den levererad till mig. Misstänker att de inte kan leverera produkten då de andra bundlarna säger att det ej går och produktsidan hos DE säger att produkten i sig inte kan skickas till Sverige. Finns det något smart sätt att kringgå detta som någon har testat? Hur kommer det sig att de kan skicka vissa produkter hit men inte andra?

Tacksam för svar och hjälp.

https://www.amazon.co.uk/All-new-Echo-Dot-3rd-Gen/dp/B0792KWK...

Av Claesgoeran
Skrivet av Superolle:

B+(om den heter så)

Raspberry Pi 1, 2 eller 3?

Av Claesgoeran

Kör en fuling och postar här.
Söker också en billig 27'' men med IPS panel. Tar självklart och köar efter TS om hen skulle vara intresserad av vad som erbjuds.

Av Claesgoeran

Rabattkod: hmmzrtm

Av Claesgoeran

Har ett GTX 680 som levererar helt okej i BF1 och Wow. GW2 har jag ej testat.
Du kan få det för 600kr + frakt

Av Claesgoeran

350kr för 27'' Kan mötas upp i Borås centrum

Av Claesgoeran

Har ett GTX 680 DirectCU II TOP 2GB

Av Claesgoeran

Bjuder 550kr inkl frakt för Raspberryn