Inlägg

Inlägg som Kryptodansk har skrivit i forumet
Av Kryptodansk
Skrivet av Rouge of Darkness:

Ja olika regioner har ibland olika omslag.

Men vill du ha en annan endlabel kan du,ju kolla div sidor som har inscanningar av omslag och skriva ut och lägga i den endlabel du vill ha i fodralet ovanpå orginalet.

Några exempel på sådana sidor?

Av Kryptodansk
Skrivet av Blupparen:

Den ena är ett nintendo select fodral och den andra ett vanligt.

Skrivet av RVX:

Det är olika utgåvor, ett nintendo selected och ett vanligt.

Skickades från m.sweclockers.com

Det vet jag. Men har dock sätt andra exempel. T.ex. så har jag det Uncharted 2 med den "tråkiga" svarta texten på sidan. Medan jag har sätt andra ex på internet med själva Uncharted loggan på sidan. De ex med loggan verkar vara amerikanska kopior. Kan det ha något med det och göra?

Av Kryptodansk

Text på sidan av spelfodral

Hej jag har en fråga angående sidan på spelfodralet. Varför finns det olika versioner av den? Tycker att Bild2 ser lite roligare ut än Bild1.

Bild1
Bild2

Av Kryptodansk
Skrivet av Chris_Kadaver:

Efter en snabb googling så såg jag att det finns komponentkabel till PS2. Det du i så fall behöver är dels komponentkabeln samt en omvandlare till HDMI om tvn inte har komponent in. Dels kostar det en del, och dels gissar jag att det blir rätt hög inputlag. Vet inte om omvandlaren från komponent till hdmi adderar inputlag, men oavsett så kommer skärmens inbyggda scaler skala upp bilden till fullskärm vilket kommer addera inputlag. Du kan ju testa om du tycker det är värt chansningen. Annars kan du söka på framemeister, vilken har blivit populär bland retro-gamers. Anledningen är att den omvandlar en mängd signaler till HDMI och skalar upp bilden. Antingen till 720p eller 1080p (minns inte riktigt) utan att addera mer än typ 5ms inputlag. Den är rätt dyr, men bästa vägen att gå om du inte har plats för en crt.

Tack för svaret! Ska göra lite mer research själv innan jag bestämmer mig!

Av Kryptodansk
Skrivet av Chris_Kadaver:

Skaffa en crt-tv eller kör på emulator med högre upplösning än 480i eller vad nu ps2an pruttar ut som standard. Annars är det väl vettigare att spela på vilken tv som helst än en datorskärm? De flesta har garanterat scart fortfarande.

Tack för svaret! Men om man nu skulle gå för en komponent till hdmi adapter, är de något att ha? Eller får du bara sämre bild och en massa inputlag?

Av Kryptodansk

Skärm till PS2

Hej!

Jag söker efter en bildskärm som stödjer komponent ingång så jag kan spela mina gamla PS2 spel. Några tips? Jag har kollat på andra alternativ som en komponent till hdmi adapter. Är det något bra, eller bör man istället leta efter en skärm som redan stödjer komponent ingång?

/ Jacob