Inlägg

Inlägg som zulan har skrivit i forumet
Av zulan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kr0owe
Jadu, funderade själv på att slänga handkontrollen genom TV:n när jag mötte en Zangief spelare på nätet som bara gjorde den attacken hela tiden. Att folk ens tycker det är kul att spela om man bara använder en attack, kan verkligen inte förstå mig på sådana spelare, vill dom inte bli bra eller? Ska försöka ta reda på hur man kontra den på bästa vis för det är som sagt en attack jag med har stora problem med men förhoppningsvis tröttnar dom och man kan börja möta bra Zangief spelare som faktiskt gör mer än en jävla attack.

EDIT: Hm var så säker på att jag testade hopp attacker mot han jag mötte på nätet men tydligen inte. En vanlig hopp spark stoppar hans snurrattack. (:

Banishing flat (gröna handen) tar sönder Hadoukens och Banishing flat EX går igenom hadoukens.

Ok, men problemet i mitt fall var att jag blev intryckt i hörnet och hann inte komma upp igen innan han började attackera. Får väl se till att inte spela så defensivt helt enkelt

Av zulan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kr0owe
Kom även på en sak till som har med SFIV:s sub att göra. Kör du med Japanska röster så kommer du märka att dom säger Vega istället för Bison men på den engelska suben står det Bison så det kan bli lite rörigt om man inte vet om namnbytena. (:

Lite sent kanske men bättre sent än aldrig? Då jag själv var osäker på hur man undvek den tills du frågade så tog jag reda på lite info om hur man egentligen undviker den. Enda sätten att undvika hans grepp är att hoppa, ligger du ner och du reser dig upp och motståndaren planera att greppa dig på vägen upp så funkar det dock med att dasha bakåt så fort du reser dig, detta funkar även om motståndaren laddar en FA. Annars brukar min taktik vara att springa fram slå några slag för att sedan hoppa tillbaka och sedan på han igen.

När vi ändå är inne på Zangief, hur gör man för att undvika hans snurr där han sträcker ut armarna och snurrar runt? Jag höll på att bli galen när jag spelade mot en polare i helgen och han gjorde den attacken hela tiden och tryckte in mig i ett hörn, kunde inte göra något.

Av zulan

Jag vill bara komma med några varnande ord om några spel som det har tipsats om. Halo 3 och Resident evil 5 har båda riktigt dålig implementation av split-screen. Har man en 16:9-TV så kommer man ha svarta sträck på sidorna då man inte valt att utnyttja hela bilden. Army of two var inte heller någon höjdare måste jag säga, levde inte alls upp till hypen, ett av mina sämsta köp alla kategorier.

För att tipsa lite då och inte bara klaga, Project Gotham Racing har split-screen där man kan köra mot varandra, riktigt trevligt om man är någorlunda intresserad av bilspel.

Av zulan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nordblom
Inga svarta kanter för mig heller.

Kanter är kanske att ta i men i hörnen, där är det liksom en övergång mot svart ungefär som kameran i scate 2 fast inte lika mycket.

Av zulan

När jag skulle köpa PS3 för 1.5 år sedan var det redan då knappt lönt att böka med import då det faktiskt inte var speciellt mycket dyrare här. Det blir så mycket lättare att reklamera något i det land man bor i samt att man får sakerna skickade till en snabbare inrikes än om man ska vänta på en leverans från andra sidan Atlanten. Men skulle man vilja importera är det väl egentligen DVD samt Bluray som kan ställa till problem med regionskodning även om en hel del Bluray är regionsfria. Spel har jag köpt en hel del från Kanada (videogamesplus) och de funkar hur bra som helst även på mitt svenska PS3. Och det här med spänningskablar. Det enda man behöver göra är att ta en vanlig kabel som man har till en stationär dator, plugga in i PS3an (som automatisk switchar mellan 110V och 220V) och tuta och köra, inga omvandlare behövs.

Av zulan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Postaldude
Köp en sån här http://www.spelkontroll.se/xbox-quick-charge-original-p-1138....

Batteri ingår. Min blinkar länge innan den dör går skit snabbt o ladda.

Jag kör själv med Play and charge kit, funkar hur bra som helst, sladden man får till kan man dessutom använda för att förse en kontroll utan batteri med spänning så man kan lira ändå.

Av zulan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dmr
Inga svarta kanter för mig.

Jaså? Hmmm. Har du overscan på eller av? Jag har det avslaget vilket innebär att jag ser längre ut i kanterna av bilden, kan ju vara så att det är det som gör att jag ser det svarta runt om.

Av zulan

Kommer man vara tvungen att ha det där svarta i kanterna även i fullversionen? Tyckte det var sjukt frustrerande att inte kunna se vad som händer runt omkring en. I filmen på slutet så såg det inte ut som man hade någon sådan "ram". Utöver detta så var spelet till vissa bitar sjukt snyggt men närkamperna var ju inte i närheten lika häftiga som i ettan. Vad har de gjort där egentligen? Kändes lite väl stel till och från men överlag kan detta nog bli en trevlig upplevelse förutsatt att jag kan vänja mig vid PS3-kontrollen nu när jag är van vid att spela FPS på 360.

Av zulan

Utvecklar mjukvara för mobiltelefoner vilket innebär programmering mestadels i C.

Av zulan

Jag skulle tro att det till stor del har att göra med att det är enklare för dem att göra på detta vis, bibehåller bildens 16:9-format och får det enklare att hålla hög framerate men det är så sjukt irriterande att inte kunna utnyttja hela sin tv. Samma sak i Resistance 2 som jag enbart köpte för att spela split screen co-op med en polare som vi gjorde i ettan, där det var bra split screen.

Av zulan

Bara för mig de har 4:3-splitscreen i coop lokalt? Alltså, en spelar uppe och en nere men stort område på kanterna där det är helt svart

Av zulan

Har testat demon nu och förstår inte vad de sysslar med. Varför envisas de med det sämsta kontrollschemat som någonsin uppfunnits? Varför kan man fortfarande inte röra sig när man siktar?

Av zulan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SheepPowa
Hur lång tid brukar det ta innan man kan ladda ner det om man har silver?

Jag är inte hundra men har för mig att det kan ta en vecka innan det dyker upp för de med silver.

Av zulan

Jag sitter på alla tre av den senaste generationens consoler och den enda jag egentligen spelar på är min xbox 360. Underbart onlineläge och gott om roliga och bra spel gör det överlägset de andra consolerna. Det enda jag använder mitt PS3 till är att spela upp media som jag strömmar från min mac och till att kolla på DVD/Blu-ray. Spelutbudet till PS3 är ju skrattretande dåligt och de flesta spel jag spelat på båda consolerna är bättre på 360. Till PS3 har jag haft kul med några spel som MGS4 och Uncharted (bästa spelet till den consolen enligt mig) men haft roligar med många andra spel på 360. Ser dock fram emot Killzone 2 till PS3 men är rädd att även det kommer vara en besvikelse i klass med Resistance 2, att man kunde misslyckas så fatalt med en uppföljare är oförklarligt.

Så jag hade lagt mina pengar på en 360 men se till att ha hårddisk i dagsläget, sitter själv och funderar på att handla en 120gb disk så man kan få in lite mer spel på disken.

EDIT: Och att de flesta spel skulle hacka på 360 var det dummaste jag hört, ofta flyter det på bättre på 360 än på PS3.

Av zulan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Allix
När fick man reda på det? xD har ja missat ngt lr xD

Det kanske var så att bomben i slutet av ettan dödade alla Kryll?

Av zulan

Jag är ganska skeptisk till att HD-DVD-spelaren i sig skulle bli direkt värdefull inom de närmaste åren. Däremot är det ett bra köp för 99 kr skulle jag vilja påstå, går ju fortfarande att få tag på filmer och att hitta till rea-pris är ju inte fel.

Av zulan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av I`m
Nepp fungerar likaså med VGA kabel eller alternativt komponent kabeln.

En sak som är värd att tänka på då är att inte alla tv-apparater stödjer 1080p via component. Jag råkade ut för detta och kör numera mitt 360 via hdmi-kabel.

Av zulan

Som flera andra sagt, Mafia. Har man missat detta mästerverk är det ett måste att spela igenom.

Av zulan

Hade helt glömt bort att jag skapat tråden, så därför jag varit dålig på att svara. Anledningen till att jag vill göra det är inte för att ersätta text. Det jag vill göra är att på ett lätt kunna följa en variabel i koden och få lite överblick, väldigt bra när man jagar minnesläckor t ex. Är C-kod jag skriver i Visual Studio så Resharper verkar inte vara något alternativ, är dessutom inte säker på att min arbetsgivare skulle gilla att jag slänger in plugin till Visual Studio. Ville bara veta om det fanns en sådan funktion inbyggd och hur man i sådant fall hittar den. Tack för alla svar men jag kommer nog fortsätta klistra in kod i Notepad++ vid de få tillfällen när jag vill ha denna funktion.

Av zulan

Markera ord i Visual Studio?

Är det någon som vet om det finns någon motsvarighet till funktionen i Notepad++ där man kan dubbeklicka på t ex en variabel och sen så markeras den med grön text på alla ställen den finns på i den aktuella filen i Visual Studio?