Inlägg

Inlägg som Xanrag har skrivit i forumet
Av Xanrag
Skrivet av Tunnis:

Precis, det är ytterst sällan man flyttar på skärmen. Har en idag till min 32 tummare, men det är en enklare variant. Vad körde du för Vesa fäste på din? Såg att CX har 200x300 och de fästena är max 200x200 om jag inte minns fel.

Den stora fördelen med gasarmen är att det tar mindre plats på bordet och skärmen kan vara längre bak och enkelt vinklas i hörnet, nog främst därför jag fixade det.

Ja man måste ha en adapter. Jag körde med https://cdon.se/hemelektronik/my-wall-vesa-adapter-silver-p49...

Av Xanrag
Skrivet av Tunnis:

Såg igen att du länkade till den du hade lite längre ner i tråden. Dock klagar många att den inte klarar vikten. Hur funkar din nu efter ett tag då du haft den?

Inga problem förutom med vippningen där man behöver dra åt hårt precis som någon annan recenserade där. Sen flyttar jag inte skärmen jätteofta och tar det lugnt när jag gör det i och för sig.

Av Xanrag
Skrivet av mrqaffe:

[...]lite underligt att de skickas med olika bolag för det var samma företag som sålde dem.

Kan ha varit från olika lager, det kanske tog slut i ett av dom..

Av Xanrag

UPS är som andra paketleverantörer, beror väldigt mycket på den som kör ut. Tur nog har jag en bra förare nu som alltid kör ut, men när det var en ersättare några dagar så som av en slump så var jag aldrig hemma när paketet skulle lämnas ut.. Dom sa det på utlämningsstället också, i vanliga fall fick dom några enstaka UPS-paket per dag men den dagen fick dom 30.

Aja, jag har i alla fall fått mitt sitta-stå-överlägg nu idag via UPS men har inte packat upp det än, tänkte ha till hemmakontoret. UPS-föraren sa att deras varuhus var helt fullt av sådana och att varje bil idag minst hade en med sig, i sin egen bil hade han min och två till. Var nog några som beställde kan jag tänka mig.. *host* Att dom inte märker att övrigt är mycket same-same är väl för att det då är packat i Amazon-kartonger men det här kom med leverantörens kartong.

Av Xanrag
Av Xanrag

Nån som kan förklara den här kylaren?

Letade lite på Amazon efter billig vattenkylning och sprang på den här som verkar billig, men kan inte lista ut vad den har för syfte..

https://www.amazon.se/Wassergek%C3%BChltes-angenommenes-Schni...

Det ser ut som en vanlig kylare med radiator, fläktar och pump.. Men.. Den har ingen water block, så den... Öh.. Är en fläkt med rumstempererat vatten bakom? För laptops?

Av Xanrag
Skrivet av WHProductions:

Om jag skulle lägga en beställning på ett 3080 nu hur lång tid tror ni det tar innan jag får det med tanke på alla bokningar.

Tja, dom flesta butikerna säger väl mitten på Februari eller senare på sina förväntade leveransdatum nu så där nånstans tidigast skulle jag gissa om det inte blir nån produktions-boom eller nåt.

Av Xanrag

Blir intressant se om 3080Ti släpps innan jag får min 3080, så kan man ställa sig i kö på den också.

Av Xanrag

Jag har väntat sen första teasern kom upp på Youtube 2015 eller vad det var. Jag har beställt fysisk kopia (som inte innehåller nån skiva förresten) men av vad jag har läst på reviews och forum så kommer jag inte spela det på någon månad så att dom hinner fixa dom allvarligaste buggarna. Spel är inte spelbara vid release har jag lärt mig, eller så är jag grinig gammal gubbe.

Av Xanrag
Skrivet av rSon:

Det hade ju varit trevligt om man kunde ställa sig i kö för en grupp av kort.

Det blir som att stå i en bostadskö.. man säger vad man är intresserad av och sen när något kommer så blir man tillfrågad om man vill ha just det objektet. Jag förstår varför det inte finns då det skulle öka administrationen och framförallt tiden att hantera varje försäljning något enormt, men visst hade det varit smutt.. speciellt om det var samma kö för flera butiker. Dags för grafikkortsmäklare?

Av Xanrag

Två 3090 I inets fyndhörna igen.. Men har jag väntat så här länge på min TUF 3080 OC så..

Av Xanrag
Skrivet av Calma:

Säljaren ska betala dessa avgifter enligt vad jag läst mig till på amazon.

Bara kontakta amazon om säljare strular. 😂

De gånger jag sätt folk skriva om det (där postnord-avgiften överskrider försäljningspriset på varan) så har säljaren helt sonika refundat hela köpet så får man bestämma om man vill pröjsa avgiften för att få det eller låta det gå i retur till Kina.

Men, jag har haft två paket från Kina som faktiskt inte behövt betala nån avgift på (än, vem vet om det kommer brev?). Bägge har gått via Halmstad Airport som känns som lite udda så dom kanske har nån fin deal där..

Av Xanrag
Skrivet av Litenskit:

Jag är på jakt efter en vedspäntare så om någon fyndjägare råkar se en är jag öppen för förslag.

Om det vore så lätt.. inte direkt att man hittar det man vill, man hittar det man hittar och sen får man väga om man vill ha det. Hittat saker jag inte ens köper med 90% rabatt såsom Frankincense Body Cream och Snail Slime Face Cream men finns väl alltid nån köpare för saker..

Av Xanrag

Jag ville ha mina bord i solitt trä så jag köpte underrede från bekant och sen köksbänk i solitt trä som jag borrade, slipade och oljade själv. Lite pyssel men borde hålla ett bra tag, inte nämnvärt dyrare heller men det ser ut som att Ikea tagit bort köksbänken jag köpte så den bara finns specialsågad dyrt.

Av Xanrag

När du väl öppnat filen så byt via Language-menyn till vad du vill ha? Sen ha den öppen, om det bara rör sig om en fil..

Av Xanrag

Amazon-fynd, nu med extra moraliska besvär:

Laptopfodral diverse 16-22kr: https://www.amazon.se/s?me=AZWD4W1HKQUNP&marketplaceID=A2NODR....
Billig sirap preorder 10kr: https://www.amazon.se/s?i=merchant-items&me=AG3B1XMRVEC2E&dc&...

Sockförvaring 14kr (helt meningslös?): https://www.amazon.se/dp/B07BXJ32Q8/
Cykelpump och lite verktyg: https://www.amazon.se/s?me=A2SPEM3E9B2GHB&s=price-asc-rank&ma...
Diverse sport-tejp och en liten väska: https://www.amazon.se/s?me=A2NGG2L1PYWQ9J&s=price-asc-rank&ma...
Smygkamera/USB-laddare (bara 1 i lager) 20kr: https://www.amazon.se/dp/B07MB2JJCH/

Av Xanrag

Någon som fått hem något från Kina från amazon än? Behövde ni betala kemikalieskatt utöver vanliga avgiften och momsen?

Snubblade över https://www.tullverket.se/nyheter/nyheter/kemikalieskattpaele... som säger att surfplattor, spelkonsoler och övrigt kan komma få en extra avgift på 163kr/kilot...

Av Xanrag
Skrivet av Calma:

Många saker som är prissatta på 25kr inkl frakt här, mycket skräp som förmodligen inte kostar mer men några grejer sticker väl ut litegrann i alla fall.

Hör mer hemma i Övriga Fynd. Notera dock att sakerna förmodligen skickas från Kina så det blir Postnord-avgifter, som man iofs ska kunna få sändaren betala men det lär bli fyra gånger priset på varan.

Av Xanrag
Skrivet av Arthur Bongo:

Hur ser jag att de tagit bort det från ordern?

Om den är borttagen av amazon så ser man inte alls att den någonsin funnits (men du borde fått ett mail), om det är butiken som tagit bort ska den finnas i orderöversikten längst till höger under "Avbokade beställningar"

Av Xanrag
Skrivet av bektil:

Du ger mig lite hopp då! Ingen aning om lager, kort efter min beställning ändrades det från 9kr till som det ser ut på bilden har har förblivit så sen dess.
https://imgur.com/a/wvBHHCz

Det är standard, dom har tagit slut eller blivit avlistade. Påverkar inte lagda order.