Inlägg

Inlägg som Numbnutt har skrivit i forumet
Av Numbnutt

Det jag inte fattar är om jag googlar " silver holder car led strip så på första hitten på google så ser man betyg 4,8 3900 recensioner, Men man kan inte klicka på det, Antingen har Google supit sig full nu i helgen och är fortfarande bakis eller så är det något fishy, fattar ändå inte hur recensioner och betyg kan komma upp i google söket.
'

Av Numbnutt
Skrivet av Zachtionman:

Den sidan ska du inte köpa någonting ifrån... Inga uppgifter om företag, adresser, telefonnummer eller nånting alls. Håll dig borta!

Nä jag köpte via amazon, Det jag tyckt märkligt är att produkten jag köpt heter SilverHolder Car led strip, Och jag hittar ingen annan officiell tillverkare till just produkten förutom ovan hemsida.

Av Numbnutt

Ser att det jag vill köpa även finns på Amazon, blir lite dyrare men då slipper jag eventuella problem och tid med paypal och deras köpskydd
..

Av Numbnutt

Du kan inte tänka dig en Qnap ts251?

Av Numbnutt
Skrivet av Zachtionman:

Jag tycker inte google trusted betyder så mycket. Truspilot däremot har ju omdömen från riktiga människor och brukar vara en bra utgångspunkt för att de trovärdigheten i en hemsida. Har du kollat om hemsidan finns med där?

Trustpilot har inga reviews alls på siten!

Kanske kan addera siten Https://www.silverholder.com

Av Numbnutt

Hur kan jag kolla om en butik faktisk är google trusted eller inte?

Skall köpa mig en grej på nätet och sidan säger sig vara google trusted, mcafee och norton trusted blahablaha, Hur kan jag kontrollera att så verkligen är fallet och inte bara en bild som är så enkel? Rent spontant tycker jag varje bild borde vara länk till respektive site och därför är jag säker på att det är Bull** men vill kunna kontrollera en extra gång om butiken kanske är legit...

Någon som känner till hur man kollar? google själva tycker man borde ha svaret rakt upp och ner om man googlar frågan men icke

Av Numbnutt
Skrivet av tcntad:

Well tekniskt sett är det både och men nedladdningsprogrammet såklart. Varför ladda ned från tredjepart när officiell finns.

För man kan inte få ner från officiella om man har OEM nyckel, vilket för mig är ofattbart onödigt jobbigt gjort av microsoft.

Av Numbnutt

Tog ner den, men den iso_n var jäkligt skumm

Av Numbnutt
Skrivet av AMD-FX:

Du kan ladda ner en engelsk version av Windows 7 2018 versionen genom Microsoft Windows ISO Download

Du får gärna länka för den jag hittade fungerade jäkligt dåligt

Av Numbnutt

Note- Jag hittade lösningen..

Av Numbnutt
Skrivet av Extrapaj:

Jag använde nåt som hette Windows downloader eller liknande för ett par år sedan som funkade bra.

https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67...

Där tror jag det är.

Tack, Jag googlade mig fram till det också

Av Numbnutt

Note- Jag hittade lösningen..

Av Numbnutt

Hittade du din Iso? För jag letar också win7 iso för installation

Av Numbnutt

Frågan som killen ställt är just vart man kan få ner windows 7, Jag har samma fråga, som ovan, och jag tror han var otydlig gällande drivrutinerna, Jag har också försökt få ner windows 7 via MS officiella sida och fått samma felmeddelande, ”Den produktnyckel som du angett verkar gälla för programvara som förinstallerats av tillverkaren” Jag sitter med en Lenovo med serienyckel under datorn, och när jag anger den så får jag ovan felmeddelande för att ladda ner win7.

Behöver occkså win7 för programvaror för bilfelsökning och vill få ner en original windows 7 Pro Iso för installation. Någon som kan assistera med vart jag kan ladda ner den,, Fattar inte varför ms krånglar med det då dom vet att windows ändå behöver serienyckel för att aktiveras

Av Numbnutt

Fattar inte varför Origin installern har inkuderat dessa då alla nya windows versioner saknar VC redist, Eller, Gör om sin installer

Av Numbnutt

Konstig snubbe, Om man har en budgivning till 22.00 skall man ha budgivning till 22.00.

Av Numbnutt
Skrivet av Shimonu:

Okej, då gjorde du fel tolkning.

Uppenbarligen, Men säg mig, Vad är Multi color led strip jämfört mot rgb led stripe??

Av Numbnutt
Skrivet av Shimonu:

Ska du handla från sidor som wish får du nog förvänta dig den här kvaliteten på upplevelsen.

RGB är ju inte på något sätt en bestämd term. Är något RGB förväntas det väl helt enkelt kunna visa de färgerna, inte i någon viss upplösning eller med någon viss funktion. Det får man läsa sig fram till hur det blir. Är man osäker men köper ändå gör man det på egen risk.

Jo självklart, Men jag tolkade annonsen som att det var , Som jag nu förstått det Addressable rgb strip.

Detta är produkten jag beställde och jag valde den som heter RGB och inte multicolor https://www.wish.com/product/5f4e0beef6772f0389512d0f?share=w...

Av Numbnutt

Om jag frågar detta då, Hur tolkar ni denna beskrivning? För mig är det att rgb är det jag pratar om, och multi color är det jag fått.

alltså om ni tittar på bilden jag postat och dem olika köpalternativen.

Av Numbnutt
Skrivet av Exxovion:

Nej ännu finns det väl inte någon LED som ensam kan visa RGB?

En "RGB Diod" är detta, enligt bild nedan...

https://dwma4bz18k1bd.cloudfront.net/tutorials/Common-Anode-RGB-LED-Pinout.png

Ok, Jag var otydlig, Jag menade inte att just en led visar rgb, utan en lampa typ ett diodhus.
Det jag menar är att en stripe enligt ovan som bara kan visa 1 färg inte är rgb,