Inlägg

Inlägg som XiruN har skrivit i forumet
Av XiruN
Skrivet av Ysd:

Är det så pass stor skillnad mellan vattenkyling och luft?

Skickades från m.sweclockers.com

Ta en titt på tempsen han får av EK Fluid A240G
https://youtu.be/Iqg6z-4DhxM?t=515

Av XiruN

Nej du ska ta bort den lilla blå också, det står i beskrivningen de är pilligt jag vet, men ska göras!

Av XiruN

Vad har du för grafikkort? Hur kyler du det? Jag kan rekommendera EK Fluid annars, jag har faktiskt ett oanvänt A240G till salu. Jag fick hem det igår men tyvärr så passade det inte mitt grafikkort..

Här är min annons: https://www.sweclockers.com/marknad/166079-oanvant-ek-fluid-g...

Av XiruN

Köp de nya 850, utan tvekan bättre spelare. Men det beror ju på din budget, du kan få ett par 1000 spelare billigare. Men du får ju annat gott som försäkring och garanti om du köper nytt.

Av XiruN
Skrivet av Chrilletuff:

Ingen som har haft liknande problem??

Hej,

Jag har ett liknande problem och är lika fundersam som du. Mitt problem är sedan jag skaffade en extra skärm, då kan det spöka på precis samma sätt som för dig, att skärmen dör. Antingen vid uppstart eller mitt i drift, men det är alltid en skärm som dör och ifall jag drar ut och in DVI-kabeln till grafikkortet så går båda skärmarna igång igen.

Jag är helt vilse, fel på grafikkort? moderkort? nätagg?

Av XiruN
Skrivet av XiruN:

Får se om detta hjälper mot problemet jag har med skuggorna i skyrim..

Citerar mig själv för att följa upp.

Tyvärr är det ingen skillnad, har fortfarande samma problem. Vet om att man kan gå in i .ini filen för att justera det, men förväntade mig att den här uppdateringen skulle lösa det. Hmpf..

Av XiruN

Får se om detta hjälper mot problemet jag har med skuggorna i skyrim..

Av XiruN
Skrivet av xfade:

Den blir perfekt, kör hårt.

Tack!

Av XiruN
Skrivet av jimih:

Jag testade precis att sätta in min 2.5" laptophårddisk i min stationära dator, och det gick utmärkt. Men först var jag lite förbryllad, då jag bara hittade ide-strömkablar i datorn, men sen hittade jag rätt strömkabel.

Så du ska inte behöva köpa något alls, om du bara ska koppla in den tillfälligt.

Vilken strömkabel var det du använde? Jag är osäker och vill absolut inte ha sönder den hårddisken jag måste koppla in. Jag har en avlång smal kabel som passar i det uttag som är höger om SATA ingången, är detta rätt kabel och uttag?

Av XiruN

Utan tvekan MX500, tyvärr så säljs den inte längre men jag sitter på en MX518 nu, sak samma för mig

Av XiruN

Intressant länk du gav där, måste säga att min första inställning till en Cash shop var bra för att det ger möjlighet till den person som jobbar och har råd att hänga med på samma nivå som de som sitter dag in och dag ut och spelar.

Men sådana chockerande priser trodde jag aldrig det skulle uppnå, förhoppningsvis får gPotato lite vett i skallen och gör detta bra för det är utan tvekan ett bra spel.

Av XiruN

Vet inte, är det bara jag som känner mig relativt nöjd med hur spelet är i sig? Visserligen inte kommit så långt, är lvl 7. Men jag har hela tiden i bakhuvudet att det är gratis

Av XiruN

Verkar vara ett roligt koncept det här, måste prövas. Laddar just nu ner klienten

Av XiruN

En fråga, får du någon bild på skärmen när datorn startar innan den hinner starta om?

Av XiruN

Ne du precis som tidigare inlägg nämnde, mer kylpasta gör inte saken bättre. Men om jag gissar så låter det antingen som om ditt nätagg gett upp, testa koppla ur allt onödigt i datorn så du bara har det mest nödvändigaste för att den ska kunna starta och se ifall problemet kvarstår.

Om de gör det så testa ta ur allt ram och se ifall moderkortet ger ifrån sig någon felsignal, om den gör det så är det antagligen inget fel på moderkortet. Testa även sätta i din hdd i en annan dator osv, pröva dig fram lite och försök ta reda på vad som är trasigt.

Mvh

Av XiruN

Hej, tänkte låna din tråd lite då jag har samma problem.

Får ingen bild på skärmen men alla fläktar i datorn går igång och även hårddisken. Testade det du tipsade om där SweZor, tog ut allt ram och även processorn och moderkortet ger inte ifrån sig ett ända ljud.

Så vad jag försöker klura ut här är vad som gått sönder, och efter jag läst ditt inlägg så antar jag att det är moderkortet som gått sönder? Skulle vilja ha det bekräftat från någon mer kunnig så jag vet vad jag behöver köpa nytt utav.

Mvh

Av XiruN

Okej, tack så jättemycket för tipset. Ska testa det, dock en liten fråga till. Har inte koll på hur man gör en image fil av ett usbminne, aldrig gjort de förr.

Av XiruN

Oj haha vad i .. Så det måste med andra ord skett något fel när bilderna först över till flashminnet i första hand och går ej att rädda?

Av XiruN

Ja jo självklart kan jag det, att jag inte tänkte på det.
Här har ni,
http://www.mediafire.com/file/yzo0nkttgmi/HPIM0403.JPG

Av XiruN

Problem med ett flashminne

Goddag.

Idag kom min sambo till mig med ett usbminne, ett flashminne på 8gb. Och frågade ifall jag kunde rädda det som fanns på den, det som ligger på detta minne är lite musik och en helskottas massa bilder.

Problemet som jag inte förstår här är att ingen av bilderna fungerar, de går inte att se i huvudtaget. Går ej att förhandsgranska, paint kan inte läsa filerna, inte photoshop heller. Det är vanliga JPEG bilder som ligger på normal storlek.
Det skumma i det hela är att de låtar som ligger på minnet fungerar utan problem.

Hjälp?