Inlägg

Inlägg som Calle_Eriksson har skrivit i forumet
Av Calle_Eriksson
Skrivet av Elfsberg:

Nej, gällande 3080 är det mest ett lotteri vad det verkar. Jag sitter på två beställningar från i januari och gudarna vet när de dyker upp. Istället har jag köpt begagnade kort till överpris och hoppas kunna minea in mellanskillnaden.

Det dyker upp mycket 3070 och 3090 istället.
Sitta och vänta på att kunna beställa 3080.. 😂

Haha ja försökt hitta beggade också men det är så absurda priser.. Aja får nöja mig vid tanken att det blir ett ruttet år för gaming 😂

Av Calle_Eriksson
Skrivet av Elfsberg:

Så är det. Men du vet, en del människor vet inte vad ansträngning är för nått.

Ansträngt mig i fyra månader utan att lyckas..

Av Calle_Eriksson
Skrivet av firefreak:

Jag fick tag på ett 3090 på under 2v genom att bara hålla utkik 2-3ggr per dag på webhallen och inet. För en månad sen nu ca. Kanske är värre nu men man ser ju att dom dyker upp under några minuter lite då och då.

Har på det viset också fått tag på en AMD 5900X för en vecka sedan.

Fick min PS5 för en dryg månad sen med. Så lite tur ska man ha.

Ja men korten är ju så brutalt överprisade att det inte blir kul! Hade dem kostat som de ska runt 15-17 hade man kanske köpt, sen vill man ju kunna välja utan att fundera. Så var det ju när man köpte 1070..
Men men man får vänja sig vid att marknaden är helt snevriden och nöjet med bygga burk är borta.

Fick också PS5an dock på lanseringsdagen.

Av Calle_Eriksson
Skrivet av Youjimbo:

Förstår dig precis. Har uppgraderat min rigg men sitter fast med mitt gamla GTX690... Lade beställning på mitt 3080 21/9 och kommer vänta ett tag till... Men finns annat som går fortare på datorn nu ändå

Haha dear lord... Aja blir väl inget för min del då! 3090 kostar bara de som resten av allt annat.. retailpris var väl 15-17k? Nu är dem uppe på 25! köpte det hårigaste som fanns med i9 och m.2 värstingar. Datorn startar på 2 sekunder iaf! Sitter på ett 1070 och allt bara laggar, sätter spelen på lägsta så allt ser ut som 8-bitars spel..

Av Calle_Eriksson
Skrivet av Kaptewn:

Det kommer ut lite kort då och då om man håller koll. Men kan försvinna väldigt fort.

Jag hoppade ett 3080 Suprim förra veckan för det var för dyrt, denna veckan så är det priset plötsligt billigt.
Hoppade ett 6800 XT för att det var för "stort", dum som man är. Nu ska jag skita i storleken och sätta radiatorn på utsidan om jag får tag på ett som inte passar

Ja alltså jag letar som en dåre efter 3080, anmält mig överallt och lite till! till och med på norska marknaden! Får inte upp ett smack, övervägde ett tag att köpa ett 6800/6900 xt men är sugen på få nyttja DLSS osv som nvidia kör med..

Tycker bara det är tråkigt och nu när man är gammal räv och väl bygger en ny dator försvann lite utav charm i att bygga en ny dator med allt strul över att få köpa grafikkort.

Av Calle_Eriksson

Hur gör man ens för att få ett kort idag? Ska man behöva vänta månader? Kommer ju bli 2022 innan man får nånting? Går ju inte att ställa sig i kö eller köpa ett i förväg.. Man får helt enkelt gå miste om alla speltitlar som ser ut som en påse nötter just nu för man inte kan köpa nya grejer

Av Calle_Eriksson
Skrivet av Styggpojk:

Hej! Om denna tråd fortfarande är aktiv så har jag ett 3080 ( https://www.inet.se/produkt/5411910/msi-geforce-rtx-3080-10gb... ) Är det av intresse?

Med vänliga hälsningar

Är intresserad finns det kvar?

Av Calle_Eriksson

Byggt dator och haft den nu ca 4 månader, sitter på ett 1070 och är desperat efter ett 3080.. verkar ju vara helt omöjligt! Att man skall behöva jaga känns helt absurt

Av Calle_Eriksson
Skrivet av shadowjolt:

Tjena!

Har ett oöppnat RTX 3080 inköpt från Komplett.
MSI RTX 3080 x-trio

Är det av intresse?

Det är verkligen av intresse! Vad vill du ha för kortet?

Av Calle_Eriksson
Skrivet av Mårten C:

Har ett EVGA GeForce RTX 3080 XC3 ULTRA GAMING, 10G-P5-3885-KR, 10GB GDDR6X, iCX3 Cooling, ARGB LED, Metal Backplate som kommer på måndag.

Hej,

Intresserad! Vad skall du ha för det?

Av Calle_Eriksson
Skrivet av MickeBoy:

Hej!

Jag har ett sådant här kort som jag precis har fått hem, Ligger oöppnat i förpackning. Inköpt på Webhallen och uthämtat i förra veckan. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu om jag ska behålla det eller sälja det vidare. Jag har ett 1080 som var tänkt att uppgraderas, men eventuellt så lockar det att tjäna några kronor.

https://www.webhallen.com/se/product/324062-ASUS-TUF-GeForce-...

mvh Mikael

Väldigt intresserad! Vad skall du ha för det?