Inlägg

Inlägg som Zuljin har skrivit i forumet
Av Zuljin

500+frakt för Wii U

Av Zuljin

Låter inte som att du gjort ngt som kan förstöra, säker på att du fått i grafikkortet ordentligt i porten?

Av Zuljin

Det går rätt snabbt att göra en fräsh installation av windows för att utesluta drivrutiner, ser att du har driverfix, driver reviver, tweakbit pcrepairkit installerat, sådana program är helt livsfarliga enligt mig och bör inte användas.

1. Fräsh installation av windows.
2. Låt windows update jobba tills den är klar.
3. Drivrutiner till grafikkort
4. Testa spel igen

Funkar det inte nu så återkom.

Av Zuljin

1100+frakt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zuljin

Budar 1000+frakt..

Av Zuljin

PM

Av Zuljin
Av Zuljin

Bjuder 200 för minnet, kan hämta

Av Zuljin

@Laxpudding Ja, det får nog bli några långa och rejäla övertalningsförsök med mina ögon, får se om dom går att lura..

Av Zuljin

Tjena, köpte denna skärmen för några dagar sedan.. Kommer från en 24" ips(dell p2414h) och jag upplever XG2402 som extremt mycket "goare" pga 144hz, det är som dag och natt men samtidigt är den för en lekman riktigt svår att ställa in, jag har inte lyckats ännu. Det finns flera inställningar i menyn som jag antar bråkar med dom vanliga inställningarna, t ex Black Stabilization och Blue light filter.. Hur jag än skruvar så blir det inte riktigt bra, bilden känns nästan "platt" jämfört med ips'en.. Jag tror ändå efter vad jag läst att det inte blir så mycket bättre i denna prisklassen och 144hz så jag fortsätter skruva och hoppas på det bästa!(Laxpudding, det finns folkisar och chips, bara att titta förbi)

Av Zuljin

Corsair Gaming Strafe RGB Cherry MX Silent får tomten gärna polera priset lite på.

Av Zuljin

Behåll recievern samt sub från Cantonpaketet och köp http://www.ljudfokus.se/produkt/dynavoice-magic-f-6-ex-paket-... så kommer du riktigt billigt undan och det kommer låta bra, jag gjorde ungefär samma sak för något år sen fast jag hade en Onkyo 608.

Av Zuljin

Hej!

http://www.ljudfokus.se/produkt/dynavoice-magic-f-6-ex-white-high-glossy-svart-tygfront/3336/

samt

http://www.ljudfokus.se/produkt/yamaha-rx-v375-svart-receiver/5633/

Tror ej du kan hitta något bättre för dom pengarna, högtalarna samt recievern finns i andra färger..

Av Zuljin

Vi småbarnsföräldrar vill ha låsbar lucka med power/reset-knapparna bakom.. Annars ser det riktigt bra ut

Av Zuljin

Testade ni lurarna rätt ur lådan eller spelade ni in dem några timmar först?

Av Zuljin

Jäkligt synd att dom inte sätter knapparna innanför luckan, har dom helt glömt bort oss småbarnsföräldrar?

/Z

Av Zuljin

Inget är oändligt.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Beengalas
Pi är oändligt. Om det är de du menar.

Av Zuljin

Jupp, den nya disken jag köpte använder jag med samma ström/sata-kabel och den funkar perfekt, den enligt mig kassa disken har jag kopplat in med andra kablar och den strular ändå.

/Z

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jalle64
Testat att byta till andra (nya) satakablar, både ström och dataditon? Bytt satakontakt?

Av Zuljin

Problem med 7200.12 1tb

Tjena, köpte för ett tag sedan en Seagate 7200.12 1tb av en "känd" återförsäljare.. Efter ca 2 månader börjar disken ticka ordentligt och går fruktansvärt segt, jag lyckas dock rädda all data på den :up:... Jag testar lite med disken utanför datorn för att verkligen kolla att det e den som låter och för en som ej är expert på hårddiskar låter det ungefär som att en av läsarmarna försöker komma rätt på disken men misslyckas och slår hårt till ursprungsläge..

Testar hur det är att för en gångs skull orka åka tillbaks till butik med nånting som e trasigt och får lämna in den på serviceavdelningen som skall kolla på den, spelar även upp ljudet som jag spelat in på mobilen . Typ två dagar senare så får jag reda på att dom inte hittar något fel på den och att den inte låter ngt.. Åker och hämtar min disk mindre nöjd men ändå lugn eftersom jag förstår deras sits med, pluggar in den igen och den fungerar givetvis helt perfekt..

Eftersom jag inte vågar ha denna disken som systemdisk tänkte jag ha den som typ skräpdisk så jag testade att dra ner en torrent till den häromdan, fungerade bra i ca 10 sek sen började den banka och hastigheten på torrenten dog, tolkar detta som att det ej går att skriva i normal takt till disken...

Ok, jag har laddat ner SeaTools och det visar att allt e bra(antar att dom gjorde detta i butiken med) men när jag kollar S.M.A.R.T. med diverse program som HD Tune, SpeedFan el. Everest får jag varning på "Reallocated Sector Count", med värde 515... Tror ni detta räcker för att få en ny eller är det Bokstöd som gäller för disken?

Hur tycker ni jag skall göra? Har Seagate ngt ställe i Sverige så man kanske kan gå förbi butiken?

Bifogar länk till S.M.A.R.T. resultat

Länk

Av Zuljin

Nu tror jag min uppkoppling kom igång när grannarna under kom hem från semestern och satte på sina grejor igen.. Kan det ha påverkat? Kabeln in i vår lägenhet kommer ut från deras om man säger...