Inlägg

Inlägg som rope har skrivit i forumet
Av rope
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hawken
the coldplate chills to 45 degrees Fahrenheit, the perfect temperature for keeping your beverage chilled. står det på webhallen. det ska ju betyda att den kyler drycken till ca 8-9 grader väll?

Nja, är ganska säker på att det betyder att plattan blir 45 grader (7,22 C). Sen eftersom det bara är en platta beror det ju ganska mycket på vad man ställer på den... aluminiumburk/glas/plastmugg. Känns lite väl kaxigt om de lovar att vad man än ställer dit kommer kylas ner till 7-8 grader.

Av rope
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TeebZ
"the coldplate chills to 45 degrees Fahrenheit"

Kyler till 7.2 grader, om man översätter

Tack.

Då är frågan hur kall min cola blir när jag ställer burken på plattan...

Av rope

"8 degrees Celsius below ambient" betyder inte att drycken håller 8 grader Om man inte har 16 i luften då... men det bar man inte brrr

Av rope

HÖJ BA VOLTEN Å ÖVERCLOKA DATAN!!!

Av rope
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -Aspen-
Spela roll.. I vilket fall är känns det ganska meningslöst.. Köper man ett grafikkort för 4500:- tycker jag inte man ska behöva uppdatera det 1 gång i "månaden" för att de ska fungera optimalt..

Men... Hur kan du se det som något negativt att drivrutinerna uppdateras ofta?
Hade du hellre haft det så att det dröjde tre månader mellan släppen så att du fick sitta och vänta längre på en bugfix/optimering? Det är ju iofs lätt att fixa... stunta bara i att uppdatera drivrutinerna. Det är ju självklart att alla buggar och ställen där drivrutinen behöver uppdateras inte kan upptäckas samtidigt.

Av rope

Såg nåt liknande på Cebit -03. Då körde dom en dator med hela moderkortet nedsänkt i vätska. Vet dock ej om det var nåt Perfluorkolväte

Edit: såhär såg det ut
http://azer.ondska.org/bilder/030313-tyskland/dscf0100.jpg
http://azer.ondska.org/bilder/030313-tyskland/dscf0101.jpg

Av rope

Aldrig sett chassit förr men jag tycker det ser helt ok ut!

Av rope
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ilfirin

DE TIDIGA FARCRY-TESTEN MED 6800U ÄR INNAN FARCRY BLEV PATCHAT MED STÖD FÖR NV40.

Hoppas alla fattar nu.

I och med v1.1 så sänks bildkvallitén när man kör spelet med ett NV40 ("directx 8 shaders" används istället för "directx 9 shaders"). Eftersom patchen med största sannolikhet var ordentligt testad innan den släpptes så har man, som det verkar, valt det snabbare och fulare sättet att rendera för NV40 kortet. Man kan tvinga kortet att använda "directx 9 shaders" och då slipper man (inte helt oväntat) den försämrade bildkvallitén men på bekostnad av fps.

Hoppas du fattar nu.

Av rope

ok... crap. Får satsa på en ny tyst Samsung då.

Av rope

När man ändrar det här med acoustics, vad är det som blir tystare då? Det som stör mig med mina diskar är det ständiga "vinandet" inte knastret när dom skriver...

Av rope
Citat:

Ursprungligen inskrivet av isMaskin
humdedumdedum...

http://zenon.no-ip.com/gallery/farcry/FarCryss3 <-- på ett geforce 5900

http://www21.brinkster.com/pilen5/FarCry-Radeon9800Pro.jpg <-- på ett 9800

jag spelar spel, inte 3dmark03 och det går alldeles utmärkt på mitt 5900, och där är inget fel på min polares 9700 heller..

Den här tråden gäller nyheten att DH testat ett geforce 6800 som visade sig använda optimeringar som försämrade bildkvallitén... Vad försöker du säga med dina screenshots? Att man inte ser några direkta skillnader mellan ett gf5900 (som inte ens är ifrån samma serie som gf6800) och ett r9800 i en sådan skärmdump är väl varken något nytt eller särskillt relevant.

Av rope
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mitrix
Gör mig ingenting om de skulle ha "fuskat" hjälper bara till att undergräva förtroendet för 3dmark, särskilt efterssom det var futuremark som godkänt dem också. Anledningen att jag tycker detta är en bra sak är ju att man ska bedöma korten efter hur de presterar i spel.
Sen alla som klagar på fusket i 3dmark, det är ju just i 3dmark och är isf specialskrivet för just 3dmark, påverkar ju inte prestandan eller kvaliteten i vanliga spel.

Visst undergräver det förtroendet för 3dmark (futuremark). Verkar väldigt skumt... Men vad som är bra förstår jag inte. Hur ett kort presterar i ett spel innebär väl också vilken bildkvallitet det ger? Det verkar ju faktiskt vara så att "optimeringen" påverkar vanliga spel också (Max Payne 2 är väl ett vanligt spel?).

Av rope
Citat:

Ursprungligen inskrivet av korda
Wow, kompetensen är verkligen låg här på sweclockers. Man kan ju tycka att en kille som postar nyheter borde ha lite koll om vad han pratar om, men icke sa nicke.
Ta och läs DH's artikel ett par gånger till så kanske även du ser vad de har gjort för fel.

Den här smörjan som DH postade har som sagt inte många rätt och de har tom erkänt att de gjorde en miss i det här fallet. Tyvärr gjorde de fel som inte tog bort skiten i stället för att bara gömma undan den.

Som sagt, tråkigt att se att Sweclockers har rasat ihop så här. Det enda som håller det flytande är väl all trafik som "övriga-forumen" genererar.

Ta in lite kompetent folk på det här bygget så kanske det blir ett hårdvaruforum igen.

Adios.

Värst va glad du är ändå, fast kompetensen här är så låg och allt är så tråkigt...
Kan inte du berätta vad dom gjorde för fel istället?