Inlägg

Inlägg som anon38383 har skrivit i forumet
Av anon38383
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fredag
Inte alls säkert:

http://media.ps3.ign.com/media/748/748475/vid_1134552.html?mu...
"And thats one thing Ted wanted everybody to understod, that it's real gameplay..."

Asså.. Helt INSANE grafik på Killzone2, passa på å kolla in:
http://media.ps3.ign.com/media/700/700186/vids_1.html

Seriöst, jag är f.o.m idag officiellt en SONY fanboy... *let the whipping begin*

Mvh//Z

Av anon38383

se min sign.

Dom är stenbra, men micen suger pelviuz!

Av anon38383
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bi99uy
Ifall du inte har ett rejält sug efter att spela mediokra spel så ta ingen maskin. PSP har för tillfället bättre spelutbud, men det är ändå inga "Must have" titlar. Spelkänslan är svår att bedömma, då den är helt individuell. DS leder väl dock för tillfället, mest tack vare att du har GBA kompabilitet samt att maskinen redan är knäckt och det finns DS flashkort ute på marknaden.

Jez, helt rätt. Jag hoppas de knäcker PSPn detta år (PSP Linux på g: http://www.psp-linux.org/) vilket även betyder att man kan exikvera program från minneskortet. Då snackar vi om en handconsoll med oändliga möjligheter! Fattar inte varför de ska envisas med att låsa allting, hade de kört förstnämnda varianten på en gång så hade det nog blivit en ännu större säljarsuccé. Men somsagt de motverkar ju piratkopiering, och så lär de ju tjäna mer på att sälja sina programlösningar än att de utvecklas under GPL.
Synd att alla ska vara så pengakåta i denna värld

Aja, sitter duktigt och väntar medans jag leker med Xlink Kai: http://www.teamxlink.co.uk/ (MP via nätet för er som ej orkar kolla.)

//Z

Av anon38383

This is my penny on the subject. Jag är neutral i alla frågor angående Nintendo Vs Sony somsagt.

Jag skulle rekommendera att du i detta fall köper en Ds pga prisskillnaden, samt som Du säger, "jag är en nintendo människa". Jag tror att det är lite vanligare just i dagsläget med en Ds (du har fler kompisar att spela med skulle jag tro) och har bara en av er 1 spel, så kan ni båda lira det (pluss i kanten). De flesta gamla storsäljarna finns till Ds idag, och du kan alltså återuppleva dessa i förbättrad grafik samt multiplayer.

En PSP går lös på det dubbla, men har i sin tur saftigare hårdvara. Jag sitter själv på en PSP av just denna anledning. Joel vill ha det bästa, och han vill ha det nu! Sen om PSP är roligare än Ds (spel+upplevelse) låter jag vara osagt eftersom jag ej provat Ds.

Mvh//Z

Av anon38383

Re: fyfan trötttt

Citat:

Ursprungligen inskrivet av
har varit vakna i under två dagar...spelade wow i 36 timmar med bara EN 10 min paus hehe..e det normalt? wow e så jävla bra! bye nu sover jag

Seriöst, det där är respekt! Jag satt 24 timmar med WoW och sen slutade halsen fungera. Huvudet envisades med att slå emot tangentbordet hur mycket jag än ansträngde mig. Måste va nån jäkla bugg, ska kolla om BB har kommit ut med några nya drivisar till mig. Var typ 22 år sedan jag besökte dem IRL *asgarvar*

Mvh//Z

Av anon38383

Jag orkade inte vänta så jag köpte direkt från www.gametronics.se

Kostade 3200 pix (PSP+ NFSU Rivals + Crystal Sleeve "skydd för PSPn") inkl frakt.

Vore dock kul om nån hittar en sajt som säljer spelen billigt och kan dra hem dessa säkert utan moms *evil grin*

Eller ännu coolare: I ett flertal action filmer så glider alltid datornerden runt med en "väst" där laptopen ligger i en ficka på bröstet och mobilen på axeln. Typ Black Hawk väst nästan. Vore ju ballhetsfaktor 1000 om det finns liknande för PSPn hehe! Look at me im a geek!

Av anon38383

:drool:

Av anon38383

Buehe, sitter med PSPn i handen nu på jobbet och har precis provat uppdaterat den via inbygda WLANet och en accespoint vi har ståendes i kontoret. Glömde köpa en minnes sticka, så jag får vänta med att tanka ner updaten

Helfräck är den i alla fall, sitter och smyglirar Need For Speed Rivals utan ljud så bossen inte märker något

Betyg från moi: 10/10, både i teknik och ballhetsfaktor.

Mvh//Z

Av anon38383

Jag satt på bussen till mitt jobb och in klev 2st 10-åringar (kan ha varit yngre tom) och satte igång en vild diskussion om PvP mellan den enes Rogue och en Hunter. Jag fick sån avsmak för spelet (ännu mer än innan) att jag har överlåtit mitt konto med lvl 58 mage (rested xp till hälften av lvl 60 nästan) till min vän.

Nu har jag inget emot barn och så, men som ni säkert själv känner så har åldern omfattande spelarna sjunkit och mognaden på språk/beteénde likaså.

Hoppas på att dom släpper ett riktigt Adult MMORPG med tuttar och rumpor så man slipper alla småbarn

Mvh//Z

Av anon38383

Flawless masterpiece!
Är man inte intresserad av at modda, så är man det efter att ha sett ett riktigt hantverk som detta.

Tummen upp: 10/10

Av anon38383

Beställde min PSP Standard pack + crystal sleeve från www.gametronics.se , frågade om man kunde byta ut det medföljande spelet mot Need For Speed Underground Rivals, och det gick utan problem. Priset hamnade på 3194 kr, och ska levereras i början av nästa vecka. Kunde säkert importerat och blabla för att spara en slant men känner att det är skönt att ha en fysisk butik att gå till om nått skiter sig.

Skriver en rad om hur det tar sig...

Mvh //Z

Av anon38383

Tjo, har en bekant som letar efter ett guest pass på Europe servern.
Om nån här har ett att ge/sälja så PM:a mig. //Z

Av anon38383

<-- US Closed Beta, US Open beta, Koreanska Open Beta, sen EU dårå.
Tröttnat på spelet? Lite hehe

Dock blev jag lvl 32 som max då jag testat ett flertal raser och klasser

//Z

Av anon38383
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zeker
Hade ju inte vart fel om Blizzard kunde sagt något i stil med "We probably wont start the account registration today".

Så man slipper sitta och gå in på sidan hela tiden

Hehe ja
Undra hur tungt belastad servern lär bli med flera tusen som pumpar refresh frenetiskt ^^
*limmar fast F5*. Funderar på att stanna uppe hela natten ifall det skulle rulla igång

//Z

Av anon38383
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wicked
du är allt snabb va zeke82...

Ber om ursäkt för man inte orkat läsa igenom 265 sidor.
Har du sen inget vettigare att posta än spydigheter,
så gör dig inte besväret att posta alls.

//Z

Av anon38383

Jag tycker att alla här är med och startar guilden "SweClockers" eller nått. Vore fett kul att ha så här många goa gubbar i samma guild

Skicka ett mess till mig ingame sen -> "Duke" eller "Zeke" (om man nu hinner sno nått av de nicken hehe)

//Z

Av anon38383

P.I.M.P!

Av anon38383
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Haghala
nej koden i pre-order kit är för FINAL BETA, det kommer inte vara någon open beta i europa

Final beta ska enligt ett email komma runt 11-13 december, kan lägga en länk senare

Please posta bild nuuuuh! *känner en svag strimla av ljus*
Fyller år den 14:e Dec så det vore fett om final betan kickar igång då, lixom liten extra förelsedagspresent blehe

Mvh//Z

Av anon38383

*skriker av abstinens*

Av anon38383
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kapten Haddock
För er som säger det går för "fort" att nå level 60..
På Europabeta forumen stod det det tog ~210h för en karaktär nå den nivån. Och då spelades den av en eller flera personer som hade erfarenhet av WoW tidigare och därmed kunde alla quests, kartorna, monstren, items, skills osv.
Vidare, kom ihåg att WoW måste logiskt balanseras efter den största gruppen spelare, den har arbete alternativt jobb.
Säg att en om sådan spelare har tid med 2h WoW varje dag (det är mycket) så skulle det ta lite drygt tre månader nå level 60. Detta för en erfaren spelare i guild eller vänner han/hon kan spela i grupp med.
För en någon som är ny i WoW och inte har hjälp av en stor guild/vänner kan man lätt lägga till en månad.
Är tre fyra månader för kort tid nå level 60 (som för övrigt inte ens kommer vara maxnivån för all framtid)? Personligen tycker jag nog inte det.
Om någon tycker annorlunda så skriv gärna vilken spelartyp ni baserar er åsikt på och hur mycket denne spelar. Skriv också gärna förslag hur Blizzard ska lösa detta "problem". Sätta en daglig maxgräns på hur många level man får gå upp? Wipa regelbundet?

Word!
Hela spelet är team/quest baserat. Sitter man och pumpar WoW 24/7 varje dag med sin guild så klart man maxar sin lvl fort. Det finns tokstållar som mig vars första mål är att maxa sin lvl bara för att ha det klart, sen njuta av alla tradeskills etc i lugn och ro då man vet att man kommer kunna använda alla items man hittar/craftar för sin klass.

Sen ibland kan jag få krupp och bestämmer mig för att maxa en skill.
Jag kan säga att jag var bland de första i stress test och open beta som maxade fishing (300)
Jag satt och klickade det djävulska fiskeflötet 12 timmar per dag, från 9 på morgonen till 9 på kvällen, och SEN huntade jag och questade med polarna. Lägger man ner så mycket tid på ett spel så är det ju självklart man ska få "valuta" för jobbet. Sen visst, jag kan hålla med om att det i regel finns spel som detta inte är möjligt, ta tex Asherons Call 2, fifan vilken tid det tar att levla där jämfört med WoW. Men, nu är ju saken den att man ska inte jämföra WoW med andra MMORPG då hela idén med WoW är att det inte skall vara som alla andra, inte ha alla andras brister etc utan bara vara totalt 100% pure colombian snow till alla gejmers, och visst är det så? *stark abstinens utan wow sen open beta*

Somsagt, kritik är till för att höras. Tycker ni inte som jag heller så är det fine, jag hoppas bara själv att EU betan kan komma igång så snart som möjligt så man slipper sitta och ha sånna jekla abstinens

Mvh//Z