Inlägg

Inlägg som carpark har skrivit i forumet
Av carpark

Okay, näe för att XP grafiken laggar en aning på WinXP, fast nu kör jag Astonshell så då laggar det mindre.

Av carpark

Externt Grafikkort

Har sökt efter liknande trådar men hittade inget.

Undrar om det finns Externa grafikkort till bärbara datorer? För jag skulle vilja skaffa ett sådant till min bärbara dator.

Av carpark

Finns det skal till K700i (alltså inte original skalet) som man kan beställa? Är lite trött på original skalet.

Av carpark

Håller faktiskt med. TA är det bästa RTS som släppts. Hoppas dom släpper en 2:a.

Av carpark

Sendo M570 har inte släppts än. Men enligt Sendo.com så kommer den släppas i slutet av sommaren, vilket borde vara snart. Vet dock inte om den släpps i Sverige.

Av carpark
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mustic
Sendo.. har aldrig hört namnet inan.. har ni testat eller bara läst om dom?
just nu låter Motorola V525 och Samsung X450 som de det blir ska in i stora staden och kolla om några dagar.

Jag har inte provat dom bara läst och tittat. Men Sendo M550 & M570 är j*vligt snyggt designade. Och väldigt bantade d.v.s att det finns inte många finesser det är mer som en snygg telefon. Tänkte köpa M550 fast den hade bara 4096 färger. och stödjer inte MMS. Men den kostar faktiskt bara ca 1400kr på Pricerunner.com

Länk till M550
http://www.sendo.com/products/M550/3dphone.asp

Av carpark

Köp en Sendo lur

http://www.sendo.com/ourphones/details.asp?ID=9

Du kan hitta svenska återförsäljare på Pricerunner.com

Funderar på att dumpa min K700 för en Sendo M570 när den lanseras!

Av carpark
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fattaru
Firefox funkar skitbra för mig, får inga popups eller nått sådant som jag annars får när jag använder IE, enda nackdelen som jag har hittat är att det inte stöder java så värst bra..

Okay funkar FireFox bra eller? Som sagt jag använder Netscape och det verkar funka fint. Men Netscape verkar lite slött.

Av carpark

Okay. Men nu kör jag iaf Netscape 7.1 och det funkar faktiskt jättebra. Har inte vågat köra igång IExplorer, pga alla spywares.

Av carpark

Förbaskade Spywares

Stängde av brandväggen ett tag för att få igång mitt nätverk. När jag sedan satte mig vid datorn igen så var det fullt med Spywares och annat dylikt.

Mitt IExplorer var totalt cp. Har laddat ner en del Anti Spyware program men detta hjälpte inte. Har även laddat ner Netscape.

Finns det något sett skydda sin dator mot dessa angrepp?

Av carpark

Hmm.. dina bilder såg ganska dåliga ut.. Man måste ha ganska mycket ljus, helst ska det vara utomhus när solen skiner då blir det faktiskt bra bilder. Har provat att ta mörkerbilder, men dessa blir totalt värdelösa.

Av carpark

Går det att skicka över teman via bluetooth? Eller måste man Wappa in på en sida och ladda ner temat?

Av carpark

Syncnings fel.

Det är så att jag har en Tungsten T3 och vill skicka över .thm filer. Men det går inte synca den med dessa filer eftersom det inte finns inget program som stödjer detta. Hur ska jag få detta av funka?

Av carpark

Jag har en fråga. Det är så att jag har kopierat en mp3 låt till min K700, fast den hamnar under mappen "Annat" istället för Ljud. Jag köpte min K700 "ren" alltså utan något kontant/abonemang kort.

Av carpark
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DarkSoul
ja den är betydligt sämre :D..räkna inte med att föra över stora filer genom BT (tex nån hemma gjord film eller nått till bärbara datorn)..lär ta ett tag

Nej! Jag ska bara surfa genom BT. För det går väl? Och använda PDA som fjärrkontroll till datorn.

Av carpark
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DarkSoul
wlan..köp en wlans router o 2 wlan usbadapters.. sen får du väl lösa det me handdatorn på enklast sätt..tex köpa ett sd-wlan kort eller CF-wlan kort..beror på vilken sortsminneskorts typ den använder

Okay, fast jag använder en Palm Tungsten T3, så jag vet faktiskt inte om det finns WLan kort till den.

Men blir det inte dyrast med WLan? För då måste jag köpa Routern o 2 WLan adapters och WLans kort till handdatorn. För om jag kör med Bluetooth (hastigheten är ju sämre än WLan) så blir det ju billigare.

Av carpark

Surfa Trådlöst

För tillfället är jag trött på alla sladdar som måste dras emellan mina datorer (en stationär, en bärbar och en handdator) Så jag undrar vad som behövs för att kunna surfa trådlöst.

Fast jag undar vilket som är bäst, Bluetooth eller WLan. (Fast min handdator har ej Wlan-kort)

Av carpark
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lz
Motorola v525?
http://www.mobile-review.com/phonemodels/motorola/motorola-v5...

1790 med Vodafone kontant.

Schysst mobil, den har allt jag behöver , fast den va lite för rund för min smak. Helst ska den vara fyrkantig. Men tackar ändån.

Av carpark

Tackar för alla era svar, och jag har kollat upp samtliga telefoner. Men är inte riktigt säker på vilken. Alla telefonerna verkar ju vara för stora.

Jag vill helst ha en liten telefon med lucka och bluetooth. Resten spelar mindre roll.

Av carpark

Köp av Mobiltelefon.

Tja nu är dags för mig att köpa en ny mobiltelefon. Men eftersom jag inte är insatt just i detta ämne, så undrar jag om ni kunde hjälpa mig.

Skulle helst vilja ha en liten mobiltelefon med lucka, bluetooth, och det ska även finnas SD-kort utrymme. Kamera, batterilängd och pris spelar ingen roll.