Inlägg

Inlägg som Asssor har skrivit i forumet
Av Asssor

Fallout 4-uppdateringen är live för de med PS+ extra nu. Tankar ner för fullt

Av Asssor

Otroligt risigt av dem att inte uppgradera ps+-versionen. Särskilt när det nyligen varit på rea och man inte köpt det då det funnits på ps+.

Jag ville verkligen ge Fallout 4 en chans igen efter att ha påbörjat det på PS4 när det släpptes, men jag är inte villig att pröjsa 220 spänn för det. Får hoppas att de även släpper nya versionen på ps+ snart då.

Av Asssor
Skrivet av Swedishchef_90:

Sluta köp skräp 😁

Själv har bytt aio en gång på 16 år, körde dock luft i 2 år mellan två aios så 14 år drift med aio, första häll 7 år, dog mitt i en cs match

1500 spänn på en Corsair H110 känns inte som skräp, men den höll ändå 8 år. I båda fallen har pumparna dött och i senaste hände det mitt i en WoW-raid där FPSen gick ner till bildspel på några sekunder. Får väl dock skylla mig själv då jag vetat om problemet ett tag eftersom jag hört den knastra en del senaste tiden.

Av Asssor

Efter två AIO-kylare som fallerat så kommer jag köra på luft framöver. Aldrig mer en AIO säger jag bara...

Av Asssor

Jag går själv i samma tankar då jag sitter med samma CPU men med ett 1070ti som börjar kännas gammalt. Problemet är väl att var och varannat spel kommer fortfarande strypas av 8700k som inte håller jättebra idag i 1440p-upplösning.

Av Asssor
Skrivet av cosmo_k:

Jag har ett exakt lika dant hörn hemma hos mig där jag försökt visualisera att en läcker stol skulle kunna husera och nu fick jag ju svar på det, tack!

Jag har kikat runt lite på olika typer och märken men det är ju lite av en investering så har inte vågat slå till än, vart köpte du din? Märke?

Kul!

Den är köpt på Mio där det fanns en hel del att välja på när det gäller att specialanpassa. Sen kostar det ju givetvis beroende på vad man väljer. Något jag dock kan rekommendera är att välja till högre rygg och sits, vilket kostar 1200 kr men kändes ändå värt.

Av Asssor
Skrivet av oatp1b1:

Är inte fotpallen åt fel håll?

Stämmer bra det! Detta var precis efter den packades upp och vändes strax efter bilden togs

Av Asssor

Slog till på en ny fåtölj under Black Friday och idag så anlände den

Nu ska jag bara hitta något schysst bord, en läslampa och någon tavla att ha på väggen så ser det lite bättre ut

Av Asssor

Vågar vi hoppas på ett Half-Life 3?

Av Asssor

Dricker i princip uteslutande Coca-Cola Zero nu när jag dricker läsk. Blev fel av foodora för några veckor sedan när jag beställde då jag fick vanlig cola istället. Hällde ut resten efter ett glas då det inte smakade särskillt gott.

Av Asssor

Fick bli stjärnorna och tomten i fönstret, sen får det räcka för i år lätt att sätta upp och ta ner.

Av Asssor

Vågar vi hoppas på ett Half-Life 3 på Game Awards? Känns som att det varit dags ett tag nu!

Valve vet ju dock inte hur man räknar till tre, så det lär ju inte hända.

Av Asssor

Samma här, spelar också på 60 fps. Pratade med en kollega idag som upplever samma sak.

Av Asssor
Skrivet av N_Micke:

Kört lite spiderman 2 nu, verkar fantastiskt roligt. Men haft ett par krascher i menyerna än så länge. I övrigt verkar det rulla riktigt fint

Spelet är tyvärr bland det buggigare jag spelat på PS5. Väldigt olikt Insomniac.

Mycket bra spel, men en del störningsmoment där fiendegubbar faller genom marken och knappar går inte att trycka på vilket kräver omstarter.

Av Asssor

Blink-182 är tillbaka med originaltrion och ute med nya albumet ”One more time”. Låter fantastiskt bra tycker jag!

Av Asssor
Skrivet av ipac:

Ren magi att de fått ut så pass bra RT ur de trötta RDNA2-kärnorna. Stordåd är att vänta från dem med Pro.

Övriga PS-studios behöver shape up dock, Insomniac ska inte behöva hålla uppe allt själva.

Tycker att både Naughty Dog(TLOUp1) och nu Sony-ägda Housemarque(Returnal) samt Bluepoint(Demons souls) har gjort riktigt snygga PS5-spel. Dock så finns det ju studios vi fortfarande inte sett några spel från ännu. Jag är fortfarande extremt nyfiken på vad Sucker Punch och vad Spny Bend har i görningen. Tror framför allt vad jag hoppas kommer vara Ghost of Tsushima 2 kommer se fullständigt magiskt ut, liknande den första trailern av det första spelet som såg bra mycket snyggare ut än det vi fick.

Dock så håller jag med om att Insomniac hållt riktigt hög klass och helt klart varit bland de bästa köpen som Sony Playstation har gjort.

Av Asssor

Ser ut som riktigt GOTY-material. Så sinnessjukt taggad nu

Av Asssor
Skrivet av Felixark:

AMD släppte precis drivrutiner för CS:2 betyder detta att spelet kommer 20:00 ?

https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23...

https://www.det-blev-ingen-cd.com/splash.jpg

Av Asssor

Använder du samma kabel när du kopplar in datorn direkt i uttaget som när du kopplar in routern i uttaget? Är det fel på kabeln så kan hastigheten limiteras till 100mbit/s

Av Asssor

Var en månad sen på bollen, men ändå snart 20 bast

Minns hur jag avskydde Steam till en början och att gå från det simpla systemet med bara en .exe-klient i CS1.5 till att helt plötsligt behöva använda Steam för att lira CS1.6... Idag är det helt annorlunda och Steam är nog det bästa som hänt sedan rostat bröd