Inlägg

Inlägg som WixlunD har skrivit i forumet
Av WixlunD

Ok, tack då var det bekräftat! Jag har PCN0508L0610, alltså 8ms(?)

Är du nöjd med skärmen då uff3? Någon död pixel?

Av WixlunD

Vet och vet ;P det var iaf vad dom sa hos kundtjänst efter att jag gav dem mitt serienummer. Men inte tror jag dom ljuger, eller?

Av WixlunD

Äntligen fick jag svar från viewsonic! Det är 8ms, så då har du säkert också 8ms uff3. Du kanske redan har fått veta det eller? Jag är på semester så jag har inte hunnit använda skärmen nästan nånting.

Av WixlunD

Nej jag verkar har klarat mig utan en enda död pixel! pepparpeppar ;P OK, men jag orkade inte vänta på avin, fick den först idag medans jag haft skärmen sedan fredag.

Av WixlunD

Jag är helt klart nöjd! Dock känns det ovant, speciellt med ljusstyrkan (var tvungen att sänka lite). Jag har inte hunnit använda den så mycket, bara några timmar, men spel som HL2, CS, BF2 funkar bra! Nu återstår att se vilken version jag fått ;P När får du din då?

Av WixlunD

Ok, jepp men hon kunde ju ha sagt serienummer 23409234blabla och över är den nya modellen eller nåt.

Av WixlunD
Citat:

Ursprungligen inskrivet av uff3
ok, jag mailade iof också nyss
lika bra att vi ligger på dom, hehe

**edit**
"För att kunna se om detta är en updaterad modell behöver jag ditt serienummer.
Tyvärr går jag semester idag fredag men du kan ringa vårt service och support center på telefon: 08-57929045 de bör kunna se detta också via serienummret."

Det svaret jag fick på mitt mail..alltså går det å kolla rätt lätt

Hade du glömt att skriva ditt serial number?(!) ;P Jag ringde ju det numret men de kunde inte kolla upp under samtalet. Jag har inte mailat än men gör det nu. Hur snabbt fick du svar?

Av WixlunD

Det är ju det jag inte vet, såg du itne vad jag skrev längre upp tråden? ;P
Jag har iaf kopplat in den nu med dvi och det är ju nice jämfört med gamla crtn.

Av WixlunD

Jag köpte min för endast 3150kr! Det du! men nu har den gått upp 500kr i pris dock

Av WixlunD

Ok, jag ska testa maila. Jag har ringt dom men jag kunde inte få besked förrän måndag.

Av WixlunD

Antagligen bättre ;P Den har ju bättre kontrast och ljusstyrka också.

Av WixlunD

Vilken version av VX912 har jag?

Nu har jag äntligen fått min VX912 men jag misstänker att det är den gamla modellen eftersom det står "Made in China FEB 2005" och den har inget 8ms klistermärke. När började dom tillverka 8ms-modellen?

Serienumret är: PCN0508L0610
Någon som vet vilken version jag har utav serienumret eller tillverkningsdatumet att döma?

Jag ringde Viewsonics support med det skulle ta till måndag innan dom kan ringa upp och berätta och jag skall bort då så det vore bra att kunna skicka tillbaks den innan man far eftersom Datorhandel har så långa leveranstider.

Av WixlunD

Jag fick min vx912 för 10 min sedan. Det skall vara den med 8 ms enligt specifikationerna hos datorhandel men det är inget sånt där klistermärke där det står 8ms på den.

Serienumret är: PCN0508L0610 Någon som vet vilken version jag har utav serienumret att döma?

Det står på paketet att den är tillverkad i februari 2005. Hade dom börjat tillverka den nya då?

Av WixlunD

Jag har ännu inte fått mina skärm! Det har snart gått två veckor sen jag beställde. Dom svarar heller inte på mina mail eller ger mig ett kollinummer! Det värsta är ju att man betalat i förskott och snart ska på semester.

Ahh!! Jag blir vansinnig!

EDIT: nu har jag fått min vx912 men jag misstänker att det är den gamla modellen eftersom det står "made in china FEB 2005" och den har inget 8ms klistermärke.
Serienumret är: PCN0508L0610 Någon som vilken version jag har utav serienumret att döma?

Av WixlunD

Den är bra, och det mycket.

Av WixlunD

Nej jag har inte fått den än! >-( Men om den inte kommer i morgon så ber jag dom skicka kollinummer så jag får reda på var paketrackaren är. Det ska ju vara mer än tre arbetsdagar försent för att man ska få kollinumret. Varför kan man inte bara få det direkt som på alla andra ställen??

Av WixlunD

Ok, din teori låter vettig och ja, jag vet att ledande frågor inte är att föredra i dessa sammanhang, just därför nyttjade jag ej några.

Av WixlunD

Mailar man dem och frågar kanske de ger en serienumret till det först tillverkade 8ms-skärmen och har man då ett högre nummer så har man ju 8ms...

Av WixlunD
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bakke
Ni ska inte avaktivera VPU recover, den är där av en anledning, för att varna när nåt är fel

Det var inte mitt eget initiativ utan det var Komplett som gav mig det rådet då jag kontaktade supporten.

Av WixlunD

Jo, det är väl det dom gör, att plocka ur dem och sälja separat. Men det får dom ju inte göra om det står på benq:s sida att det ska följa med. Dock står det inte och dom har väl räknat ut att dom kan plocka ur kablarna. På samsung sida står det ju att båda kablar medföljer.