Inlägg

Inlägg som Nisseson har skrivit i forumet
Av Nisseson
Skrivet av pemani:

Hmm ok, ja jämfört med 2,4 är ju 3,1 väldigt mkt mer med tanke på att det ska vara samma dator. Minnet borde ju inte påverka CPU:n som du säger. Men jag får väl testa att slänga in nya kretsen ändå och checka igen. Nån annan som kan ge era betyg? Vore kul att jämföra..

Jag får ungefär samma siffror:
Super Performance Mode, AC anslutet
Processor: 3.1
Minne (RAM): 4.7
Grafik: 3.4
Spelgrafik: 4.7
Primär hårddisk: 5.8
RESULTAT: 3.1

Jag har installerat 2GB RAM

Av Nisseson

PC-Suite stödjer inte Vista än, installationen är blockerad för annat än 2K och XP. Det går att gå runt det (sök på forumet) men det är inte säkert att det fungerar särskilt bra om man trixar.

Av Nisseson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jens
aldrig prövat P990, men det är ju som sagt samma display, så tvivlar på att det är nå annorlunda, men visst, alla upplever det olika, men jag vet att ja inte är ensam om att tycka som ja gör.

P990 har inte samma display. M600 har en mindre display. Det kan ju vara samma egenskaper (t.ex. ljusstyrka o.dyl) i övrigt, men det är inte samma fysiska skärm i P990 som i M600 och W950.

Av Nisseson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av =ezco=
haha jo jag vet. Anledningen till att ja behöver veta vart den knappen sitter är att ja ska uppa mjukvaran.

Använd "C" som sitter på brevid "X" på "7". Det fungerar utmärkt.

Av Nisseson

T610:an fungerar inte med P900-suiten, telefonenerna kommunicerar på olika sätt. Vad finns på cd-skivan som kom med T610:an?

Av Nisseson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Najk
Dock hittar inte programmet PC-suite min telefon konstigt nog.

Hittar m-Routern telefonen? M-Routern dyker upp som en ikon i tray, röd oansluten, gul vid anslutning och blå vid ansluten.

Av Nisseson

Blindtester is the shit! Efter att själv testat med olika komprimering och inte kunnat skilja 128kb vbr mp3 i någon av många olika musikstilar från wav på avancerad ljudanläggning så nöjer jag mig med att rippa till 160kb vbr.

Ljud och hörsel är väldigt subjektivt, så det förvånar mig inte om andra kan höra skillnader jag inte uppfattar. Dock borde de som inte gjort äkta blindtester själva bestämt hävda det ena eller andra.

Slutsats: Testa själv.

Av Nisseson

Om du dubbelklickar på "Resultat: Synkroniseringen misslyckades" eller "Antal Synkroniserade objekt: 0" (minns inte vilket), så ska du få upp ett lite tydligare felmeddelande. Vad står där?

Har du skapat en outlook-profil?

Av Nisseson

Vad säger rapporten mer? Vad försöker du synka mot, Outlook, Lotus Notes?

Av Nisseson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LicKeN
Beställde denna luren precis, någon annan som har den vita?
Program osv, kan jag hitta det gratis någonstans?

Det finns inte jättemycket än men den här sidan har nog mycket av det som finns: http://my-symbian.com/main/index7.php?cat=7

Av Nisseson

Du synkar helt enkelt med din egen dator, inga inställningar i telefonen behövs. Installera PC-Suiten du fick med telefonen eller hämta den från SE´s hemsida. Sen är det bra och köra...

EDIT: Ooops, såg inte att du ville synka över nätet... Server och liknande får du då ta från den server du vill synka med.

Av Nisseson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gant
Vilka tangentkombinationer ska man knappa in för att få fram version-numret på firmware?

Gå in i menyn och därefter More, (har jag för mig, inte telefonen framför mig). Där finns System Information.

Av Nisseson

Hur ofta startar du datorn? Är det ett så stort problem?

Av Nisseson

En minut längre? Det var värst... vad har du en 486:a? Det är inte bara tiden som suiten tar att starta då, kan du inte göra saker under tiden?

Av Nisseson

Re: Synka z530i

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hampesweden
Använder kalendern i outloock och synkar den sedan med mobilen med SE Pc suite. Undrar nu om det finns något bättre program för att synka som kan ligga i bakgrunden hela tiden. PC Suite drar ner så mycket på prestantan. Har en bärbar i skolan och blåtan alltid på på mobilen så de ska kunna anslta till varandra så fort de är i närheten av varanda. Helst utan att jag behöver klicka på sync eller liknande.

Drar ner prestandan på PC:n eller? Låter lite skumt.

Av Nisseson

Om du gillar SE´s menyer och vill ha en slim telefon så kolla på k610i. Den har kanske lite "onödiga" finesser men i övrigt så borde den vara perfekt.

Av Nisseson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av EleyT
Har den verkligen ingen radio?

Radio kommer i den Walkmanbrandade W950i, som i princip är en M600 med vanliga siffertangenter, 4GB inbyggt media minne (flash) och lite annan programvara. Släpps någongång tidigt i höst om jag förstått det rätt.

Av Nisseson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fiero
Intuitiv är den ju knappast eftersom Blackberry gjort det innan
Jag har lekt med en M600 och ryckte mitt hår av förtvivlan över dess tangentbord. Men man kanske lär sig?
Mitt ex låste sig med så man fick starta om den. Läst om mycket problem med FW och segt OS också.
Men ett steg i rätt riktning för SE även om denna inte når ända fram.

Du menar innovativ... Intuitivt är det.

Mycket trevlig telefon. Använt ett tag och funderar på att skaffa en själv...

Av Nisseson

Vet inte om W800 har det men: på många blåtandsprodukter jag använt så finns det ett alternativ "Make vissible" eller dylikt. Utan det ikryssat så fungerar blåtand endast med de saker man tidigare parat den med.

Av Nisseson

A1000 är i princip en A925 fast mindre. En av de få sakerna som skiljer sig är faktiskt just GPS:en där A1000 har en bättre variant, minns dock inte riktigt vad skillnaden var.