Inlägg

Inlägg som WreXlaM har skrivit i forumet
Av WreXlaM

Jag ger absolut inte över 100:- inkl. frakt, men kan du hamna under det är jag intresserad!

EDIT: Fick en platta av en kompis, case solved!

Av WreXlaM
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gusko
Zalman ZM-CS1? https://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=ZALZM-CS...

Jag har tittat på den, men då CNPS7700-Cu väger nästan ett kilo vill jag gärna ha en bottenplatta också, så att moderkortet slipper bära allt själv..

EDIT: En Zalman ZM-CS2 däremot... Men jag hittar inget ställe jag kan få tag på en...

Av WreXlaM

CNPS7700-Cu monteringsdelar till 775 sökes!

Har en Zalman CNPS7700-Cu till min AMD64 socket 939 just nu. Ska dock byta till Intel och socket 775. Dessvärre har jag nog slängt/slarvart bort backplate och fästanordning så att fläkten passar på 775. Någon som vet vart jag kan hitta detta? Eller någon som har över och säljer?

EDIT: Är det samma fästanordning till Zalman CNPS7500-ALCU LED? I så fall kan jag ju köpa en sån då den är billigare, och leva med den utgiften...

Av WreXlaM

"Professional XNA Game Programming For Xbox 360 and Windows" står i min bokhylla, jag tycker den gör sitt jobb! Jag köpte den på Adlibris, vet ej om den finns kvar dock.

Av WreXlaM

Jaa, den såg bra ut. Nackdelen med den är, som jag förstod det, att du inte kan koppla loss den? Hårddisken kommer jag montera i ett egetbyggt chassi, och använder jag en sån kan jag inte enkelt koppla loss den, samtidigt som USB-kabeln sitter kvar i datorn? Eftersom att detta bara är en lång sladd med IDE/SATA i ena änden och USB i andra?

Av WreXlaM

SATA och IDE till USB

Ska bygga en låda där jag ska trycka ner två av mina interna diskar för att göra dessa externa. Båda är 3.5", en IDE och en SATA. Så jag behöver någon typ av kontrollerkort så att jag får dessa till USB.
En titt på Komplett och detta var det enda jag hittade efter en kort stunds letande:
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=330686
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=317452

Det hade jag ju vart enklare om man kunde hitta någon enkel liten grej, då jag endast kommer skruva sönder dessa och sno innehållet. För visst borde det vara okej att den till SATA bara är 2.5" när jag ändå tänker sno allt?
Eller finns det några bra enklare grejer?

Av WreXlaM
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Spectre
Grattis, jag hade samma problem. HP lovade att det skulle ta max 10 dagar att fixa, men tog istället 30 dagar.
De fick byta moderkort och nätverkskort.

Kommer aldrig någonsin köpa en HP igen.

Åh, tack! Har aldrig tidigare haft problem med HP, varken hemma eller på jobbet. Får väl se hur dom löser det med den här datorn då... Bläääää.

Av WreXlaM
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BoogieMan
Vad för Trådlöst kort har du?

Känner igen det där att den lägger av efter ett par minuter.
Hade så jag med, tog hem de nyaste drivrutinerna så vips var det borta.

En bekant hade så med men då var det Wireles Point Zero tjänsten som var trasslet.
Stängde av den & satte på den igen så funkade det.

Jag har ett Broadcom 802.11g antar jag, köpte fler likadana datorer och i dem sitter det sådana. Kortet syns som sagt inte i enhetshanteraren.
Jag testade att starta om Wireless-tjänsterna i Vista, utan framgång.
Jag ska testa att installera drivrutinerna igen. Sedan funderar jag på en systemåterställning, då jag funderar på varför HPs Wireless-grej inte ens startar. Det borde den väl göra?

Av WreXlaM

HP dv6610eo, trådlöst fungerar ej

Hej,
har en HP dv6610eo på vilken det trådlösa nätverket inte fungerar. Jag har installerat om drivrutinen (som jag fann på HPs hemsida), men det hjälpte inte. Jag har switchen på framsidan av datorn i rätt läge.
Det trådlösa fungerade i en säg 5 minuter på datorn, innan det la av helt.
En konstig sak är att HP Wireless Assistant inte fungerar heller.
Jag har läst att man ska se till att trådlöst nätverk är aktiverat i BIOS, men där finns inget sådant alternativ vad jag kan se.
Vill helst inte skicka in datorn, så jag vill säkerställa att det inte finns något jag kan göra åt felet innan jag tvingas skicka iväg den. Någon som har något förslag?

Av WreXlaM
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Erlesand
Det går att ta bort enter-knappen, det är ju lättare än att skruva loss allt. Stoppa in något plant (kniv, kort, plastbit), lirka lite också kommer den loss.

Jaaa, var helt inne på det, men idag märkte jag att även tangenterna runt den led av problemet, och några runt dem och runt dem och så vidare.....

Av WreXlaM

Jaaa, det blir nog till att göra så. Är nog enklast. Tack för svaret!

Av WreXlaM

Ta bort tangentbord/en knapp, ASUS F3H

Råkade ha ner lite dricka i mitt tangentbord innan, och nu har enterknappen "klistrat" fast sig, så den är mycket trög att ha ner och tar tid på sig för att komma upp igen. Om jag inte har fel så sitter ju själva tangentbordet skruvat underifrån, vilket gör att jag måste ha isär hela datorn. Så min fråga är om det går fint att ha bort endast enter-tangenten, med hjälp av en kniv eller liknande, utan att det blir problem att få dit den igen?

Av WreXlaM

Zyxel P-660H - Problem med DNS?

Hej,
Var inne på Telia i veckan och skaffade mig 8 mbit. Var då tvungen att byta ut mitt gamla slitna Alcatel-modem mot ett nytt Zyxel P-660H Triple Play. Allting var frid och fröjd och jag trodde att detta skulle fungera fint. Nu är det dock så att jag inte kommer in på några hemsidor (Google, Sweclockers, Aftonbladet, vad som helst). MSN och andra program som kommuinicerar över internet fungerar fint, så jag tappar ju aldrig uppkopplingen. Någon som vet hur jag kan lösa detta?

Av WreXlaM
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gambit_2K
Det är ett uppklockat X2300 kort som egentligen är ett X1300 kort. Alltså ett X1550 kort som de slängt in deras nya PowerPlay™ 6.0 teknologi i och döpt om till X2500 (obs. bör ej blandas ihop med HD2000 serien!). Det är inte en DX10 GPU och det ligger förmodligen ljusår från ett 8600M GS.

Ah, underbart! Tack!

Av WreXlaM

ATI Mobility Radeon X2500?

Hej, har tittat lite på bärbara datorer och upptäckt en Asus (F3Se) som jag gillade. Såg att grafikkortet var ett ATI Mobility Radeon (http://ati.amd.com/products/MobilityRadeonx2500/index.html) men vet inget om det alls. Hittade en tråd när jag sökte, men fick inte ut så mycket av hur bra det är. Någon som vet något? En Asus F3SV verkar vara en likadan, men dock med ett NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache istället. Men den är ~3000 dyrare. Fast det är möjligt att jag missat nåt annat i specsen

Av WreXlaM

Icke att förglömma äro www.php.net som verkligen kan hjälpa en. Skriv http://www.php.net/ följt av funktionen eller vad det nu är du vill ha hjälp med så får du upp dokumentationen!
Ex. http://www.php.net/print

Av WreXlaM

Högtalarna är bäst...

Av WreXlaM

Tycker att sidan är riktigt riktigt fin! La dock märke till en liten liten detalj av en slump, nämligen att du stavat "helst" med två "L" på sidan http://pici.se/ompriv/ Annars blir det MVG+! Eller det blir det i alla fall

Av WreXlaM

Autorun.inf på hårddisk?

Sitter och funderar på ifall det finns möjlighet att lägga en autorun.inf, eller liknande, på en fysisk hårddisk i datorn. Anta att en dator har hårddiskarna C: och E:. Kan jag då lägga en autorun.inf på E som kör ett visst program varje gång?

Av WreXlaM

Förstår nog inte exakt vad du vill åstadkomma, men förstår jag dig rätt så vill du ändra ID:et på Div:en på varannan rad?

Jag har gjort såhär:

$intEach = 2; $data = mysql_query(”SELECT * FROM $dbfilm”); while($rad = mysql_fetch_array($data)) { if ($intEach == 1) { $intEach = 2; } else { $intEach = 1; } echo ’<div id=' . $intEach . '><a href=”index.php?film=’ . $rad[’film’] . ’”>’ . $rad[’film’] . ’</a></div>’; }

Kan ha förstått dig fel, men om det är som jag tror borde det här funka