Inlägg

Inlägg som masken258 har skrivit i forumet
Av masken258

Fick mitt byddypack av bf3 idag kl 15:00 yes

Av masken258

Det skall finnas en övergång från multiport till hdmi jag såg en modell som finns på webhallen Mad Catz - HDMI Konverteringskit för Xbox 360 den kostar 699kr.

Av masken258

Tjaba! Jag vet inte vad detta beror på men här är ett tips på ditt problem,Vi har alla varit med om det, när man skall stänga av datorn eller kanske bara starta om den. När man trycker på "Starta om" eller "Stäng av" så händer först ingenting och efter en stund poppar det upp en dialogruta som frågar om man vill stänga ner det ena eller andra programmet eller tjänsten som fortfarande är igång. Man kan då välja mellan att stänga av programmet genast eller vänta tills det sker per automatik. Det här lilla irritationsmomentet kan du eliminera med en enkel registerändring som får Windows att stänga ner dessa processer automatiskt utan att fråga först. Öppna registereditorn och navigera till nyckeln HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop. Ändra Data på Strängvärdet "AutoEndTasks" till 1. Stäng ner registereditorn och starta om datorn för att ändringen skall börja gälla.

Detta tips gäller för: Samtliga versioner av Windows XP.

Av masken258

0 samsung sm 913b

Av masken258

Det där med upphovsrätten är en ganska konstig regel, tex varför skall den personen/företag som gör musik,film vara garanterade pengar i ett visst antal år för en sak dom har gjort,skall jag göra en sak för någon så får jag bara betalt en gång för ett jobb. skiv och filmindustrin måste inse att dom måste sänka priserna på musik och film för att det skall vara intressant,dom har helt enkelt inte hängt med i utvecklingen det är skrämmande att folks integritet skändas på detta sätt,politikerna dansar efter industrins pipa och det är oroväckande att se.

Av masken258

samsung 913b

Av masken258

Samsung 913B

Av masken258

Jag rekommenderar Sennheiser pc 160 sk gaming,975 kr på db.

Av masken258

Jag säger bara se k750i,den är kanon.

Av masken258

Jag ser att du har ett par koss pro3aa titanium hörlurar,jag har också ett par sådana hörlurar ,ett tips bara ang hörlurarna var jätteförsiktig när du tar på dig dessa hörlurar för dom har problem med fästena till själva hörluren dom går av jättelätt,jag har precis lämnat in mina på garantin pga att dom har gått sönder,bla ljudman i gbg skall inte ta in denna modellen mer pga dessa problem,ang din skärm så gör du en bra resension,jag själv har sen några veckor tillbaka en samsung 913b den med dvi ingång och jag är jättenöjd.

Av masken258

rekalamera skärmen omedelbart

Av masken258

Jag sitter och tittar mycket på film på min samsung 913b och jag tycker att den är utmärkt att titta på film med,jag är kanonnöjd med denna skärmen,spelar nog inte någon större roll vilken skärm du väljer av dessa två du blir nog nöjd ändå+jag hade också ågren över vilken skärm jag skulle välja men valet föll på samsung för att detta är en av dom bästa skärmtillverkarna + att jag fick inga döda pixlar

Av masken258

Du har ju ati:s x800xl eller nvidia 6800gt 256 mb ca 3000-4000kr då får du bra grafikkort,om jag var dig skulle jag stoppa i ett 512mb minne till för att vara på den säkra sidan,när det gäller krävande spel,din dator är ju helt ok.

Av masken258

Jag fick min samsung 913b i fredags 10/6 och jag kan bara säga att jag är mycket nöjd med denna skärmen motsvarade alla förväntningar med hästlängder,har spelat cod-uo,far cry och det funkar kanon.jag märker ingen ghosting,Aldrig mer crt-skärm.

Av masken258

Du kan börja med att tala om vilken dator du har, för att se om de är lönt att köpa ett nytt grafikkort.

Av masken258

Jag tycker att du skall ta pci express för det är det som är framtiden,prestandaskillnaden mellan agp/pcie är inte så stor just nu men det kommer att skilja en hel del framöver så mitt råd är att ta pci express,eller vänta på ati:s crossfirelösning som verkar intressant dessutom behövde inte korten i ati:s crossfire vara identiska för att få det att funka.

Av masken258

Ragnarok:nec 1970gx , Hur funkar den att spela fps spel på denna skärm
vilka spel har du spelat!!! jag är nämligen också lite intresserad av denna skärm, den verkar helt okej.

Av masken258

hur kul är det då att köra 1600x1200 på en 17"are

Av masken258

köp x800XL och stoppa i mer minne så att du har ca en gigg eller mer jag själv kör på pc 2100 minnen och det funkar utmärkt

Av masken258

denna tft skärmen är ju riktigt stilren,jag tror att jag kommer att inhandla denna 20.1"