Inlägg

Inlägg som Enviro har skrivit i forumet
Av Enviro
Skrivet av j0mppie:

finns det något datum när spelet går ur early access? blir nog ett köp snart!

Early access året ut, så någon gång i början på 2025 verkar det bli skarpt släpp.

Av Enviro
Skrivet av kotz:

Lysande business model.
Flera speltillverkare har börjat låta folk beta testa för över 300kr 😆

Inte så länge sedan ett färdigt spel kostade 400kr🤪

Sen är det ju skillnad på spel och spel. Hade aldrig pröjsat för att betatesta Call of Duty, men här kan jag lätt dunka ner 300 spänn för att få lira. Under 2021-2022 var Hades det mest spelade spelet, så känner ett ordentligt behov av att köra uppföljaren.

Sen vad du gör med dina 300 spänn är din ensak.

Av Enviro

Hades II nu släppt i Early Access

Supergiant Games överraskar ordentligt och har släppt early access-version av Hades II på Epic och Steam. Den efterlängtade uppföljaren till Hades från 2020 har sedan en tid tillbaka testats av utvalda spelare, men nu är det möjligt för alla PC-spelare som vill att testa det nya actionäventyret ordentligt.

Precis som föregångaren är Hades II ett roguelike-spel där du får springa igenom underjorden i den grekiska mytologin och puckla på fiender med förmågor och tillhyggen av olika slag.

Kommer du testa?

Av Enviro
Skrivet av medbor:

- Hur gör man <specialgrej>?
- Enkelt, bara tryck Alt+F4
- Tack så mycket!
Spelare <namn> har loggat ut…

Klassiker! ❤️

Av Enviro
Skrivet av str8forthakill:

https://www.youtube.com/watch?v=qYBgBYaNtSE

En lite mer obskyr intervju med Viktor Bocan på Warhorse, summering:

1: Hjälmar, det kommer finnas en knapp för att fälla upp/ned visir manuellt, så man kan strida med öppet visir och skydda allt utom ansiktet men se fritt.

2: Repetitiva animationer som att plocka växter kommer reduceras (inställningar?)

3: Utvecklarna implementerade katter i spelet i smyg, och hint på mer saker de har implementerat i smyg. Easter eggs?

4: Absolut inget sikte för bågar etc fortfarande.

5: Man börjar på den mindre kartan Trosecko och sedan efter storyn har kommit till en viss punkt reser man till Kuttenberg. Och senare is storyn kan man resa fritt mellan dem. Verkar vara en mycket större main questline och mer narrativt till en början. Men man har fortfarande fritt språng att utforska/köra sidequests. Däremot sade de i en annan intervju att fler quests kommer vara tidsbegränsade, världen väntar inte på Henry.

6:

KCD2 kommer avsluta Henrys resa och inte lämna några öppna ändar som KCD1, men det finns alltid rum för KCD3! (kanske utan Henry)

Dold text

Ooh, det låter ju riktigt spännande! Bra med QoL-grejer som repetitiva animationerna. Bara det brukar ju döda viljan för fortsatt spelande.

Av Enviro

Måste ändå slå ett slag för senaste versionen av G502. Har alltid tidigare kört Logi Superlight, men när den trillade in så blev jag väldigt positivt överraskad. Härlig form och bra funktioner med gott om knappmöjligheter.

Av Enviro

Har kört med Pocket Cast sen en tid tillbaka. Den gör sitt jobb!

Av Enviro

För mig är det nog WinRAR, även om det inte används lika frekvent längre. Annars fick Winamp hänga med riktigt länge!

Av Enviro

Är lite sugen på att lägga vantarna på den där Mario Party-handsken! Nästan lika episk att ha i sina ägor som Power Glove ju.

Av Enviro
Skrivet av Gurrrra:

Life of Brian - 1979
Monty Pythons klassiska film om Jesus, typ. Väldigt länge sen jag såg så jag tyckte det var dags igen, o fan den är fortfarande helt klockren rakt igenom, varenda skämt håller lika bra idag som dom gjorde för 45 år sen!

10 biggus dickus av 10 möjliga

Ooh, nu blev man rätt sugen att se igen.

Senast sedda filmen blev The Fall Guy. Underhållande actionkomedi med jävligt bra fight scener och förvånansvärt mycket värme. Gosling är ju ändå härlig när han får vara rolig. Helt klart sevärd minst en gång i alla fall.

Av Enviro
Skrivet av wounds:

Så kan det bli, samtidigt är de nog väldigt sugna på att använda det själva.

Verkligen!

Av Enviro
Skrivet av murklor:

Ungefär som att sätta en speciel kondensator på ett moderkort och sen kalla datorn militärklassad.

Ungefär, så ja!

Av Enviro
Skrivet av wounds:

Ja, det har gått väldigt snabbt. Undrar när de första rättsprocesserna om plagiat kommer. Dock verkar väl skivbolagen mindre benägna att göra något då de kan dra nytta av tekniken. Snarare upp till artisterna själva då antar jag.

Edit: Gjorde en grungelåt där sångrösten är misstänkt lik Kurt Cobains.
https://www.udio.com/songs/jw5mZosBxETEhHWhCW52Wm

Haha kan tänka mig att skivbolagen sitter och gnider händerna och bara väntar på att första domarna börjar falla, den hoppar de in och hugger på allt.

Av Enviro
Skrivet av MarkSix:

Att använda VPN via sin egna eller företagets VPN-server är väl inte likställt med att använda VPN-tjänster som OVPN, Mullvad, NordVPN etc.

Fattar, men det låter ju med som att du använder VPN-tjänst.

Kanske hade varit tydligare att bara köra VPN, eller VPN-mjukvara, i frågan för att undvika förvirring. 😂

Av Enviro
Skrivet av Spawnbadboy:

Hur tänkte de att ljuga om en sak som går enkelt att bevisa?

Tänker att någon under tillverkningen sade "det är TYP N95" sen var det någon på marknadsavdelningen som högg direkt och matade in det i marknadsföringen. Riktigt dumt oavsett.

Av Enviro
Skrivet av Söderbäck:

ExcelCRY.
Låter som det kan passa in på excelsammanbrott också

Typ så ja! Perfekt om man har spelet på andra flikar så att man bara kan tabba in när Excel-vreden kommer.

Av Enviro
Skrivet av Haptic:

Beror på vad ni menar? Använder VPN på mobil och laptop för att komma åt hemmanätverket eller om jag är uppkopplad med dom på något shady gästnät så är det najs att vpn'a hem istället.

I så fall använder du väl VPN-tjänster och bör klicka ja?

Av Enviro
Skrivet av RaZman:

YouTube Premium blir värt kostnaden när de slutar stjäla alla annonsintäkter från videoskapare som säger "fel" saker. Råka få med en svordom så blir det gult dollartecken och noll intäkter medan annonserna rullar för fullt. Hela konceptet bakom YouTube innebär att de lägger 0 kronor på innehåll till sina användare, är ju helt otroligt att de lyckats övertala folk att betala mer än många streamingtjänster varje månad baserat på "så bra innehåll" samtidigt som de härskar och kör över de som ligger bakom innehållet.

Ja, hela den grejen är ju aningen rätt trist för kreatörer.

Av Enviro
Skrivet av Nimafor:

James Bond eller Roger Rabbit?

Av Enviro
Skrivet av Bosse-mobil:

Jag läste att Olympiska spelen i Paris 2024 kommer att sändas med alla abonnemang, inte bara i paketet för extra 260 kr.

"Full tillgång till allt innehåll och alla livesändningar från Olympiska Spelen i Paris 2024 ingår i alla abonnemangsformer."https://press.warnerbrosdiscovery.se/post/har-ar-de-olika-abonnemangen-for-nya-streamingtjansten-max-som-l

Ja, det är helt korrekt. Ska fixa det i tabellen.