Inlägg

Inlägg som itsjustme har skrivit i forumet
Av itsjustme

Ok tack!
Men frågan kvarstår
Hur tar jag bord "modifikationer" det står att jag har modifierat nått eller nånting. Inget jag gjort medvetet iaf.

Av itsjustme

Battlefield 2 updaterings problem

Ok, jag vet att det finns flera klistrade trådar men jag har inte hittat det svar jag söker.

De servrar jag spelar på har inte samma version längre, det står att jag har en äldre version. Jag laddar då ner den senaste och börjar installera (tror det var 1.02 hotfix). När jag väl börjar installationen så står det att den ska påbörja 1.01.

Sedan när jag försöker connecta till vissa servrar som jag fortfarande kan spela på så står det att jag inte kan spela för att jag har modifierat någonting.

Mina frågor är då

Ska jag installera 1.02 hotfix även om det e 1.01?
Hur tar jag bort allt som har blivit modifierat?

[Edit] Jag har nu även testat att först uppdatera med 1.01 o sedan därefter den som sak sägas var 1.02 men då står det bara "patching failed"

Av itsjustme

Jag hade liknande problem förut, minns ej om det var värmen eller drivrutin problem jag hade då. Ska installera ett program och kolla värmen på den imorrn samt ladda ner nya drivrutiner(även fast jag e ganska säker på att jag har de nyaste).

Återkommer med svar imorrn. Tack alla än så länge

Av itsjustme

Ok... inga andra teorier?

Av itsjustme

Skärmen blir svart varje gång

Varje gång jag ska spela något spel som kräver lite mer än HL2 så blir datorskärmen svart efter ett tag. Datorn surrar men allt bara dör.

Spelar ingen roll om det är Medal of Honor Pacific assault eller om det är World of Warcraft. Det blir svart endå.

Jag kör med ett GeForce 6600 GT, 1024 i RAM. Är det då bildskärmen jag måste byta ut? Den är lite gammal men den funkar i vanliga fall.

Av itsjustme

Egna texturer

Hejsan igen, jag gillar att göra CS banor. Jag använder mig av Source SDK och jag skulle vilja veta hur jag lägger till egna texturer.

T.ex. Ta en bildfil och använda den som textur i CS source.

Av itsjustme

Problem med Souce SDK

Hejsan, jag installerade Source SDK nyligen. Jag starta spelet och som vanligt kommer den lilla rutan upp "Preparing to bla bla bla" sen när den försvinner så kommer det ett windows error meddelande som säger:

" MountFilesystem( 221 ) failed: SteamMountFilesystem(3532,221,0x7b9fbfc=,0x7b9fd0c) failed with error 114: Cache needs decryption "

Har ingen aning vad detta betyder om jag skulle gissa så skulle jag tro att Cachen behöver dekrypteras vad som nu menas med det.

OM det är så att jag har rätt, hur gör jag då?

om inte, vad ska jag göra?

EDIT: Jag har löst problemet. Sj är man dum nog att fråga här INNAN jag kollar upp deras support. Hahaha aja. hare gott alla

Av itsjustme

Jag hade samma problem men det berodde på att min dator hade dåligt kylsystem. Den överhettades hela tiden så jag köpte o la till 2 nya fläktar.

Visserliggen låter den förjävligt men den fungerar fin fint

Av itsjustme

Nej jag tänker inte gå o köpa det, någon mer som vet var det finns att få tag på?

Av itsjustme

UT2004 LAN fix?

Hejsan, jag är en elak liten unge som har en bränd version av UT2004. Jag vill gärna lana med min bror men dom har varit smarta nog att sätta dit så att den connectar en Master Server som då säger att våra CD keys är invalid eller already in use om vi försöker joina varandra.

Jag undrar om någon utav er vet om det finns och var det finns att få tag på en patch eller liknande som tar bort/blockerar master servern så vi kan lana utan att behöva köpa ett original spel som inte går att få tag på numera.

Av itsjustme

Okej....så när CPUn når en viss värme så ere nått annat som krånglar?

Av itsjustme

Ny datorn överhettas

Köpte en sprillans ny dator för inte så länge sen men den har redan börjat krångla.

Jag har nättagg, Chassifläkt, CPU fläkt, Grafikkortsfläkt men endå så överhettar den sig själv.

Med inga program uppstartade så ligger den på ca 38 grader. Men när jag spelar då WoW som e det enda installerade spel jag har så stiger datorn till 57 grader och då blir bildskärmen svart och 2 sek senare så dör ljudet och allt låser sig.

Jag vet inte vad jag ska göra åt detta, köpte ju då en chassifläkt idag och satte dit, visserliggen sjönk den från 49 grader till 38 grader när inget e uppstartat men fortfarande så funkar det inte.

Någon som har någe förslag??

Värmen ligger runt om CPUn så jag tror det har nått med den att göra, jag har kylpasta o så också så det ska inte vara någe problem.

Av itsjustme

Jag har Geforce 6600GT.

Men jag har nu upptäckt vad som är felet. Min dator blir överhettad på nolltid. Jag är ju ny o så när det är o bygga datorer, men tydligen så har jag inte fått med någon kylpasta. Sen ska jag köpa en Chassifläkt idag också.

Hehe då jag spelar WoW så går den upp i 65 grader sen dör den
ligger på 49 grader då inget program är startat. Fönstret e öppet numera

Aja, tack för hjälpen endå, jag återkommer om det uppstår fler problem

Av itsjustme

Jag testade att sänka allt till lägsta (Lägsta grafik, lägsta upplösning osv)
Jag kunde då spela upp till 5 minuter.

Mjoo jag e nog ganska övertygad om att det är överhettning jag också, men jag vill bara kolla med er andra som har lite koll o så ;)..... Ska se vad jag kan göra åt saken.

Av itsjustme

Min skärm är lite konstig

Hej

Idag kunde jag för första gången börja spela med min nya dator.
Jag började då med att installera mitt nya spel World of Warcraft.

Jag loggar in och så, allt går jättebra men när jag väl är inne i karaktär menyn så tar det ca 10-30 sekunder sen dör skärmen och allt låser sig.

Jag trodde då att det var hertzen på skärmen men varken mina normala inställningar eller den lägsta inställningen var tillräcklig.

Likadant inne i spelet. Efter 10-30 sekunder så dör skärmen och jag kan varken ta mig ut på skrivbordet eller trycka ctrl+alt+del.
Jag måste då starta om datorn helt.

Jag kan ha mellan 60-85hz på min skärm o den är några år gammal. Måste jag byta ut den eller kan jag göra nått för att det skall fungera?