Inlägg

Inlägg som mz har skrivit i forumet
Av mz

AMD 2400+ undran

Hej,
Jag har asus moderkort , a7n8x deluxe, nu är det så att jag har uppdaterat bioset igår och nu visar processorn att den kör i 1,2 ghz?! Jag har för mej att 2400+ körs i 2 ghz? jag kollade lite information och det stod att den kör 6x200 vilket ger då 1,2 ghz. Ska man höja det i bioset?

Mvh / Mz

Av mz

Ah tack för svaret.

På sistone har jag undrat om det kanske var min 2400+ som inte räckte till och kanske inte heller 512 ram minne som jag precis märkt var bara ddr o inte ddr2. Nåja blir väl till för en mer omfattande uppgradering av daton isåfall.

Tack återigen. Ha det

Av mz

kan bero på att du har en så rätt kraftfull dator?så du ska väl ha minst 450 watt för att allt ska hänga med ordentligt..grejen e bara den att om det verkligen kan vara nätagget som ÖVERHUVUDTAGET ger fpsdrops/hack...

Av mz

okej så det kan vara nätagget som orsakar dom små hacken?eller är det helt omöjligt?funderar på att knalla och köpa ett 350 idag så svar uppskattas

Av mz

nae det e väl gjort så att det ska klara stort spektrum av datorer...strunt i det, hur kan windows hacka?!hade en gf2 mx innan detta kort, funkade bra i hl2 och windows..windows...gud..

Av mz

6600 gt och nätagg?

Hejsan! Köpte idag ett Leadtek 6600 gt, och det uppstår vissa problem som jag skulle vilja ha svar på ifall någon kan.

I spel som doom3, halflife 2 går det hackigt, det flyter på ett tag men sen plötsligt småhackar det, när man till exempel går in i ett nytt rum. Till och med i windows hackar det ibland när man öppnar mappar och så vidare.

Jag har en amd 2400+, 512 ddr minnen, 240 gb etc...kan det möjligtvis vara nätagget? Den som jag har är på 300 watt och jag har för mig att det ska vara MINST 350 watt för detta kort.

Tacksam för snabbt svar!