Inlägg

Inlägg som KristerS har skrivit i forumet
Av KristerS
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ove-Piss
Jag som trodde att riktigt seriösa gamers inte ser grafiken i ett spel som prio 1, utan värderar välgjorda tidlösa spel högre. För dem kvittar det om det är ett pixligt Megaman eller flashigt HL2. Det är spelbarheten som räknas!

Eller har jag fel?

Tidlöst bra uttalande!

Av KristerS
Citat:

Ursprungligen inskrivet av belga
Varför inte? Grafikkortet har ju egentligen ingenting med det att göra, mer än att se till att man kan lira spelen. Bara för att man inte har lust att slänga ut extrema mängder pengar på någonting som inte behövs är man väl inte mindre gamer för det... snarare mer då man har mer pengar över till spel

Håller med. Det har ju inte med vilken hårdvara man har, utan tiden man lägger ner på spel.

Av KristerS
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZitreXx
Less man blir på vissa folk asså =/
Kortets prissättning är helt i linje med prestanda och tid ute på marknaden, både 6800U och 850Xt låg i den prisklassen vid releasen och gör det fortfarande hos vissa butiker... Ser helt klart possivt på nVidias utveckling, har enligt mig rest sig sedan 5800 tabben och har idagsläget gått om ATI om man ser till helheten. Att de t.ex såg till så att korten fanns tillgänliga hos återfösäljare samma dag som man lanserade dem är riktigt bra. ATI har för mycket pappersreleaser, -"Ja nVidia har det här nu men om ett halvår kommer vi med något mycket bättre..."

Håller med