Inlägg

Inlägg som Cord har skrivit i forumet
Av Cord

Det är maktmissbruk då medborgare tvingas betala för nått de inte vill "köpa" och att en "lag" används som vapen och hot är ett förtryck!

Sålänge det finns andra leverantörer av liknade media och information kan det inte längre anses som samhällsfarligt om public service stängs ner.

De får helt enkelt stänga ner eller förhindra att public service media kommer ut, sen får de som vill ha denna service betala för tjänsten.

Att utnyttja Internet som är ett fritt spelrum för mänskligheten och sen kräva att medborgaren ska betala för en tjänst public service skapat är "Utpressning" http://www.lag24.se/a/utpressning . eller "tvång" "Omständigheter som medför att avtal blir ogiltiga" http://www.lag24.se/a/omst%C3%A4ndigheter-som-medf%C3%B6r-att.... "Proportionalitetsprincipen" http://www.lag24.se/a/proportionalitetsprincipen "public service" inskränker yttrandefrihet då de hotar om rättsliga åtgärder om man inte betalar licensen.

Det är dags att "public service" anpassar sig till verkligheten. Det har andra bolag i mediaflödet fått göra.

Av Cord

Jag väntar tills 5024 kan inhandlas på svensk mark. Lite snabbare processor,1GB minne, 100GB hårddisk.

Ska bli intressant och se om det blir nån större skillnad i 3DMark.

http://www.acercomputer.se/acereuro/wr-resource/1785526272/up... (sidan 6). Enligt prislistan ska en 5024 kosta 10995:- +moms.

De tog lite tid innan Acer-swe uppdaterade siten med den nya prislistan. "ZZzzz".

Och 5024:an (LX.A4605.073) står inte med när man klickar in sig under "Aspire 5020 Serien" och försöker hitta konfigurationen. Återigen "ZZzzz".

Så nu väntar man bara på att återförsäljarna ska göra sitt.

By the way. Såg inte heller nån Ferrari 4000 i prislistan!?. Hatar Acer Svenska konsumenter eller? Inte annat än man börjar undra med tanke på att länderna runt oss får de senare konfigutationerna mycket snabbare än oss!?.

Ursäkta att jag kapade tråden lite. Men 5024 tillhör som sagt 5020 serien.