Inlägg

Inlägg som Sirre har skrivit i forumet
Av Sirre

Någon som vet vart man kan få tag i ett trialkonto?

Av Sirre

För det första så är det inte vreggen för den kan bli upp till 120c, snackade med ati själva!!!
Och har hafft 1900xtx i cf och 1950cf och kört kyla på alla kort så jag vet!

Sen så måste du gå in i atitools när du har starta upp datorn sen går du in på processer och ta bort ati2evxx.exe sedan så skall det funka..

Sen kan du testa dom här volt iställningarna.

100% fan

1,5
2,285
2,186
1,5

där borde du komma till 740-1143 men ta i 50steg sen väntar du 10sec mellan varg höjning..

Av Sirre

men har du inte satt disable på trottelen

Av Sirre

Ja atitools är ett bra program men testa även systools för då slipper du så stora hopp i klocken och du skall ha max prestanda i ex 3dmark!

Av Sirre
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gascogne
Jag har stött på ett problem när man ska hitta 'waterdeep emissary', jag har hittat honom men han ville gå själv till Neverwinter och det fick han.
Men nu säger dvärgen man får questen av att man ska leta efter honom i bergen men jag har ju redan hittat honom?
Vad gör man då?

Ett annat problem som en vän har är att det tar år och dar att starta upp spelet, vad är felet då?

SPOILER!

Om snubben heter "Man" så är det fel, när man varit i första grottan.
sen när du går ut så stöter man på en patrull(ha DIN gubbe markerad annars startar inte Cutscenen) som man dödar sedan stöter man på Kalamacha eller vad han heter och beger sig för att döda Logram, sen när man gjort det ska man gå ner en våning till och där e han i ett rum inlåst sedan är det bara att bege sig till old owl well

SPOILER!

Av Sirre
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ulath666
Några timmar in så gillar jag spelet grymt. men svär och slår på saker då min stackars wizard går ur Defensive Casting hela jävla tiden när jag byter till en annan char för att dela ut kommandon. Går fan inte fixa med behaviour inställningar heller. Skitkul när man mitt uppe i en strid upptäcker att det är av och man får 3 attack of opportunity eller vad det heter på min något mjuka mage.
Helt jävla efterblivet att det inte alltid är på när man väl valt det.

Testa o sätt Puppet mode på din main, då ska han göra som han blir tillsagd o inget annat, antar att du styr han mest.

Av Sirre
Citat:

Ursprungligen inskrivet av s.c.s.i.
Vad tycker du verkar konstigt? Att två individer inte kan ha samma genetiska struktur?

Nej jag bara undrade vad som verkade mest logiskt eftersom Pale säger att han bytt DNA och du säger att han inte har, ville bara veta lite mer.

Av Sirre
Citat:

Ursprungligen inskrivet av s.c.s.i.
Nej, det har du inte. Inte ens enäggstvillingar delar samma DNA. Däremot finns det likheter som gör att benmärgen är kompatibel med din kropp.

Förklara dig lite mer det verkade helt konstigt...

Av Sirre

Fick mitt Ex idag hur jävla glad som helst ska lira hela natten... har längtat som fan efter detta!

Av Sirre
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gavve
Grattis. Vilken server kommer du lira på? Själv lirar jag på tempest keep

Har ingen aning... men allt man gör, kommer det försvinna när Retail kommer, för jag hade inte haft nåt emot o lvla min lvl 60 :P.. o server vet jag inte, är tempest keep bra eller?

Av Sirre

Yay fick mitt mail idag, är Beta testare för Wow TBC :P, ska bli fett najs o lira

Av Sirre
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Maekh
om decursive inte kommer funka så är det ju ännu ett exempel på dom på blizz bara lirar dps klasser. Så jävla trist att sitta å klicka bort alla jävla spam curses som kommer va 5e sekund eller något i vissa fighter. t.ex spindelhelvetena i naxx, curses och poisons som dödar en gubbe på 2sekunder.

Kan dom ju lägga till så att dps klasserna måste klicka på en pixel som ploppar upp slumpmässigt nånstans på skärmen varje gång de ska göra lite skada. lite mer intressant så.

Givetvis finns ju fighter där decursive är rätt värdelöst, typ då lönar sig att adda abolish poison innan giftet träffar gubben.

om du kör naxx utan att veta att Ctraid har inbyggd "decursive" så banne mig att din guild låter dig få köra såna instanser :P... in på keybindings o kolla runt lite i CTraids knapp settings

Av Sirre

Baldur's Gate II Throne of Bhaal multiplayer

Någon som vet hur man gör för att få det att funka? jag och min polare vill lira men när han ska connecta till mig via TCP/IP så funkar det inte :/, någon som vet hur man gör?

Av Sirre

Någon som gjort en Paid transfer nyligen? gjorde en igår runt 17:00 och har fortfarande inte fått svar, polaren gjorde det i onsdags och han kunde lira efter 10 minuter ;/, ingen som vet om det är nåt fel eller nåt?

Av Sirre
Citat:

Ursprungligen inskrivet av save
Du får skaffa Windows 98 helt enkelt.

Jo det lutar åt det hållet men jag vet inte riktigt hur man gör för att ha 2 operativsystem på hårddisken och ifall det finns drivrutiner som stödjer Win98

Av Sirre
Citat:

Ursprungligen inskrivet av save
Antar att du har provat att ändra kompatibilitetsläge på exe-filen (högerklicka -> egenskaper), om du inte har det så prova först med Win98 sedan 2000. Om det är ett spel som körs i DOS-läge men ändå kräver "win32" så kan du prova med DOSBox.

Vad jag förstår så är det Paradox Interactive som har utvecklat det, ta en titt in på deras forum och posta ett meddelande där.

jag har inte testat med dosbox :), men vad jag har läst så funkar nästan inget :/ så jag frågade här om nån gammal räv kunde nåt för det här spelet är så jävla bra

Av Sirre

Havets vargar!

halloj... sitter på lan och försöker få igång ett nostalig spel från medeltiden ;), eller nästan iaf.. aja Spelet heter Havets vargar och är ett windows 98 spel. Problemet är att det inte funkar i xp :(, har googlat och kollat runt men inte fått något svar, emulatorer funkar inte och jag undrar ifall vi har nån här som vet hur man kan få ingång detta fantastiska spel på Windows XP utan att installera Win98:)

// Sirre

Av Sirre
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Clowiser
Vanliga IDE-diskar 3.5. Sen får du boota med en superdisc och installera OS, partioner m.m. Du kan läsa mer om det här: http://www.console.se/forum/forumdisplay.php?f=3

okej tack

Av Sirre

Xbox Hårddisk

Hej nu är det så att jag ska få en Xbox av en polare som han inte vill ha längre och skall chippa o fixa till den, min fråga är som jag är osäker på är vad för hårddisk som används? är det vanlig 3.5" eller är det 2.5" för jag vill gärna veta säkert innan jag införskaffar och om det överhuvud taget funkar o göra så(är lite osäker).

Sen undrar jag också var för chipp man skall skaffa om man inte vill lägga ut så mycket men ändå kunna göra det mesta som att se film spela spel från hårddisken osv.

(har sökt i trådar men inte fått svar på min fråga)

Av Sirre

är fraps det enda? min hårddisk låter som en harklande ankan när jag kör fraps :/ även om jag kör på den andra hårddisken