Inlägg

Inlägg som Nerugla har skrivit i forumet
Av Nerugla

Lightbox 2 problem i IE

Så, jag har ett litet problem med Lightbox 2 i IE. Säkert fler som upplevt samma problem men jag hittar inga resultat på forumet som berör just detta.
Det är så här att när jag öppnar mina bilder via lightbox i IE så vill bara dom 2 första bilderna fungera. I Firefox fungerar allt helt utmärkt, alla bilder öppnas med lihgtbox och allt är frid och fröjd. IE krånglar dock.. det som jag tycker är så konsitgt är att det funkar men att det bara funkar på de 2 FÖRSTA bilderna på sidorna. Kolla själva på http://www.caphoto.se

Vore sjysst om nån kunde slinka in och skriva en lösning på problemet. Lightbox 2 Fungerar utmärkt i IE på många andra sidor, men samtidigt s¨å finns det en hel del sidor där den sviktar.

// Jacob Algurén

Av Nerugla

Dreamweaver transparent bild

Hej hallo, jag har ett litet problem med en bakgrunds bild i DW. Jag skulle vilja ha en bakgrundsbild i en tabell transperent men när man sparar bilden från PS som png eller dylikt så blir den inte transperent. Hur kan man få sin bakgrundsbild typ 70% transperent i DW?

Av Nerugla

bort med WMP

Så, jag har följande prblem med firfox, och det är att den helt plötsligt bara ändrade min standard mediaspelare till widnows mediaplayer.
Jag undrar vart man byter mediaspelare så man kan ha en standard?
Jag vill tex se allt i quicktime och alla wmv filer ska visas i nåt annat för jag pallar inte me WMP

Av Nerugla

Samsung Z540 hjälp!

Hallo, jag har en Samsung Z540 och har en del frågor som behöver besvaras.

1) För det första så undrar jag hur man kan bli av med den nackdelen att man inte kan lyssna på musik på mobilen utanför mediaspelaren, direkt när jag går ur mediaspelaren så stängs musiken av =(

2) Designen och temat e inte riktigt så hipp, nån som vet vart man kan få tag i snyggare design på menyer mm ?

3) Finns det någon annan lösning än att skapa Profiler? tex när man ska ändra textmeddelanden osv så måset man skapa en profil, ganska tröttsamt.

Till slut vill jag bara uppmuntar er att komma med lite balla funktioner som man kan göra med den här telefonen som man kanske inte skulle kunna lista ut dom första 5 minutrarna.

Alguren

Av Nerugla

haha!

Av Nerugla

Jo jag såg den, The sounds of CS. Sjysst i början men fan den blev lite vääääl tjatig. Har hört bättre sånna låtar men men, de är alltid kul att höra sånna låtar. Nån som sett den där svenska filmen hyberaktiv? en snubbe sitter och gjorde en låt av sina egna läten, skum men ganska skön

Av Nerugla

Ej det var inte riktigt en sån jag tänkte på, grejjen ä'r att det finns låtar som är gjode helt och hållet av cs ljud. Folk som klipper ihop vapenljuden och får det till en låt. Skulle gärna vilja ha en sån!

Nerugla

Av Nerugla

Låt gjord av CS ljud?

Hallo!
Är det nån som har namnet/namnen på nån låt gjord av vapen ljud från cs?
Det är typ trance liknande låtar fast gjorda av vapnen från cs.
Vore najs om nån visste

Nerugla

Av Nerugla

sitter me en tutorial nu tack för allt

Av Nerugla

Jag testade Hammer men det förstår jag mig inte på ett dugg, bara svarta bakgrunder med en massa rutor. Finns det inget sätt så man kan se bana framför sig och sen bygga på vägg för vägg?

Av Nerugla

Counter-Strike map editor?

Tjenare! JAg skulle vilja göra en egen countrestrike bana men kan inte hitta nåt något hyffsat lättanvändbart program. Någon som vet ett sjysst lättanvändbart map editor program? vore sjysst

Nerugla

Av Nerugla

After Effects

Hej! jag sitter i after effects och har byggt en tunnel av bilder, på slutet byggs bilderna på eftersom. Nu till problemet, jag skulle vilja att bilderna knövlas upp finns det någon typ av effekt eller program som fixar det?
en liten idé jag fick bara, undrar bara om det går att genomföra, annars får jag nöja mig med tegelstens modellen.

Av Nerugla

Hade de tråkigt så jag satte mig ner o gjorde eine panzer!

http://www.deviantart.com/deviation/24280021/
http://www.deviantart.com/view/24058871/
http://www.deviantart.com/view/26429443/

den e inte modelerad från nån anna model och har heller inte försökt efterlikna nån speciell modell. Pure fantasy

Av Nerugla

Ett litet after effects problem

Jag skulle vilja ha hjälp med en lite grej. Jag har ca 500 bilder på min timeline men, dom är för korta tidsmässigt. Jag vill dra ut dom allihopa samtidigt så dom blir 15 sekunder långa istället för 10 som dom är nu. När man drar i dom så kan man bara dra en i taget, någon som vet hur man drar allihopa samtidigt?

Nerugla

Av Nerugla

Nope..för vi ska göra lite andra grejejr efter de..och det blir enklast och snyggast i after effects

Av Nerugla

Jo det är en sån plugin jag gäran skulle vilja hitta men, sen har man ju problemet att man skal få dom med samma avstånd mellan varandra både under och över :S vet hur man skulle göra de i lingo men, vet je va after effects har för språk..

Av Nerugla

500 bilder..

Ok förlåt grabbs...ska föröska omformulera frågan på ett lättare och vänligare sätt..
Är det någon som kan hjälpa mig med ett litet after effects problem? det är nämligen så att jag ska göra ett kollage där ca 500 bilder ska ligga bredvid varnadra och jag tror på att det finns ett lättare sätt att arangera alla bilderna än att sitta o klistar dit var och en för sig..
Någon som kan stå till tjänst?

ps. sry för det förra inlägget va litte grinig, hade inte ätit på hela dagen och min chef gormade och skrek..=)

Nerugla

Av Nerugla

After Effects 500 bilder!

Jallo. nån som vet hur man på ett enkelt sätt lägger in ca 500 bilder i samma storlek och med samma mellan rum i både X och Y axel?!?!?!

SVARA NU!! snälla!

Av Nerugla

CeBIT är det ända rätta! får ni chansen så dra dit! verkligen ALLA stor företag är där från världen över och visar upp produkter som kommer ut på marknaden om typ 2-3 år

Av Nerugla

Localhost lösen

Jag är en väldigt glömsk person och nu har jag glömt min admin login
När man ska logga in som localhost så kommer de upp en inloggningsruta men jag kommer inte ihåg vad jag ska skriva in:S
Finns de nåt sätt att hitta det igen? eller ändra?