Inlägg

Inlägg som MisseNisse har skrivit i forumet
Av MisseNisse

Aha okej då förstår jag. Men att Misco ska ta reda på att jag inte har blivit godkänd borde inte ta så lång tid. Då är det bara att skicka ett mail om det?

Ja 4 dagar är inte mycket egentligen. Nu har jag slängt iväg ett mail så vi får se hur det går. Hoppas verkligen jag har blivit godkänd. Inte kul att gå runt och vänta.

Av MisseNisse

Jo det tänkte jag göra men jag ville bara kolla om någon här hade någon information

Av MisseNisse

Nix inte här, det stod när jag ansökte att man skulle få mail ifall man inte hade blivit godkänd annars skulle det skickas papper hem till mig som jag ska fylla i, skicka tillbaka och paketet skulle komma. Åt andra sidan ska det inte heller ta 6 dagar att få reda på att man har blivit godkänd. Skumt!

Av MisseNisse

Denna väntan!!!

Säg mig kära medlemmar, hur länge ska man egentligen behöva vänta. I torsdags ansökte jag hos Misco om att få köpa en dator på avbetalning. De skulle göra sina kontroller & sedan meddela om man blev godkänd eller ej.
Nu är har det gått 6 dagar sedan & inget har hänt. Vad ska jag tolka det som?
Ja menar, om jag inte var godkänd för avbetalning så borde jag redan har fått reda på det. Eller?
Någon som har samma erfarenheter med Misco?

Av MisseNisse

Jodå jag vet mycket väl att man kan göra så, trodde bara att jag kunde ta reda på det själv utan att behöva anmäla personen i fråga. Ja det var ju synd, hade verkligen fått upp hoppet när jag hörde talas om det där sk gömda windows programet. Dessutom blir jag bara förvirrad av www.ripe.net., kanske är lite trög men jag förstår verkligen inte vad all fakta man får upp betyder

Av MisseNisse

IP nummer

Jag har ett problem. På senare tid är det en person som har lämnat rätt så obehagliga kommentarer i min blogg. Jag har tack vare en tracker fått fram dennes ip-nummer men dock inte mer. Visst jag kan se vilket land personen kommer ifrån men finns det inget sätt för mig att ta reda på vem exakt denna person är?
Jag har hört av lite folk att det finns något program i windows som gör att man kan ta reda på personens typ hemadress. Är det bara snack eller kan man göra något?
Jag vet att jag kan blockera ip-nummret men jag vill hellre ta reda på exakt vem det är.