Inlägg

Inlägg som Zavee har skrivit i forumet
Av Zavee

Hej Asus. Fixar ni eller Google så det går att spela upp 720/1080p utan komplikationer är det här ett givet köp. Surfplattan i övrigt motsvarar i månt och mycket precis det jag letat efter så vore tråkigt om den ska falla på en sak den hårdvarumässigt klarar.

Av Zavee

Kolla så du inte ställt in MAC-filter i routern. Det hade jag. Tog en timma med många svordomar innan man kom på det

Av Zavee

Lasermannen,

ditt inlägg får mig nu att leta upp TDU-skivan och installera, hittade massa moddar jag vill prova! Eller vänta, jag måste först ta reda på om man kan få hardcore mode direkt för jag har absolut ingen lust med att klara spelet igen för att låsa upp hardcore mode.

edit: du kanske kan svara på om man lägger in en ny bil (eller modifierar existerande bils fysik) är ändringarna anpassade för normal mode eller HC-mode?

Av Zavee

Här är en sökning på Youtube för TDU2-klipp publicerade idag (för att få bort beta-material) http://www.youtube.com/results?uploaded=d&search_query=TDU2&s...

Ingen vacker syn :-/ Då menar jag inte bara grafik utan som helhet.

Av Zavee

Wow! Jag är då imponerad. Väntar spänt på testresultat för FSX med Core i7 2600K @~4.9GHz

Av Zavee

Jag skulle INTE byta ADA885 mot Z-5500 främst pga. jag tycker Logitechs subwoofer är dålig. Du får ett väldans tryck med den men det låter inte bra för det. Altecs sub känns mer harmonisk och i balans med övriga systemet. Ibland är det tråkigt när man gör inköp som står sig lite väl länge, ADA885 är ett sådant

Av Zavee

Er websida har varit nere i minst 20 minuter nu. Måste vara många tusenlappar som går förlorade för varje minut sidan är nere.

Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

Dold text
Av Zavee

Kan jag köra spotify på den? Blir köp direkt om det går. Letar efter utländska butiker för med tanke på den svaga dollarn/pundet kanske man kan göra ett klipp!

Av Zavee
Skrivet av bl-gr-n:

Finns det några 3G/HSPA-modem som håller för att surfa i 6-10Mbit/sek i mer än en kvart.

Som inte är "designed in EU"

SierraWireless gör kvalitetsprylar. Jag gick från en Option Icon 225 till Sierra AirCard 306 och min ping sjönk från ~100ms till ~40ms. Jag maxar numera mitt Telenorabonnemang. Får ut 5-7Mbit ner och 1,5Mbit upp. Modemet kostade över 2000kr i Sverige men jag köpte mitt på Ebay för 520kr med frakt. Vi var flera st från Mobilabredband-forumet som gjorde samma sak och alla fick sina modem och ingen åkte på tull. Här är säljaren eBay My World - kanygo Tyvärr inga auktioner nu.

306:an blir också varm men inte så det påverkar stabiliteten. Jag har dock köpt en extern antenn för 160kr, också den på Ebay. Syftet var mest för att få till en snyggare installation men modemet är inte heller lika varmt.

Av Zavee

Jag har inget svar på din fråga men här kommer ett tips på en sida du kan kolla.

Mobilt bredband / Forum
Finns ett forum specifikt för ditt modem och vid en snabbkoll såg jag att Telia släppt ny firmware för iCon 505.

Av Zavee

ROUTER FUNGERAR!!!!! FAN SÅ MYCKET JAG TACKAR ER TRE!

Nu tog jag mig tid och felsökte systematiskt. Stämningen i tisdags efter den misslyckade flashningen var inte den bästa men jag är glad att jag gjorde mitt inlägg då för svaren fick mig att förstå att det inte var helt kört! Hade jag inte fått några bra svar hade routern legat i soprummet nu

Som du foppson föreslog var 30/30/30 reset lösningen. Dum och uppstressad som jag var kvällen det gick fel tryckte jag in fel knapp när jag gjorde resetten. Jag tryckte in strömbrytaren på baksidan istället för den dolda knappen som man kommer åt tex. med en nål.

Nu ligger Tomato 1.28 på. Hoppas den är en bra version för jag vill inte flasha snart igen

Av Zavee

Camel-en, testade ditt tips och det blev tyvärr timeout.

Provade ett av Netgears egna program för att återställa skadad firmware. Ingen resultat.

Nä den här routern är nog död. Orkar inte se skiten så slängde in den under sängen. Man undrar ju vilket jävla lösenord routern fått för sig att sätta.... Får se om jag kikar mer på det i helgen.

Tack för era tips!

Av Zavee

Byta av firmware gick åt helvete :-/ Finns det någon utväg?

Skulle lägga in Tomato på en Netgear 3500L.

Började med att lägga in DD-WRT mini eftersom firmwaren från Netgear inte kan uppgraderas direkt till Tomato.

DD-WRT mini gick in smidigt och jag valde nu Tomato firmwaren högst upp på den den här sidan.

Stod att uppgraderingen hade lyckats men blev direkt misstänksam då trådlösa nätverket fortfarande hette dd-wrt efter routerns startats om. Man tycker det borde hete något med Tomato nu. Och mycket riktigt har något gått galet för jag kan inte logga in! Routern svarar på 192.168.1.1 men default lösenord fungerar inte.

Är det bara kasta routern?

Av Zavee
Skrivet av SirMacke:

Du behöver denna kabel mellan ljudkort och grafikkort:
Komplett.se - MSI Cabel, Internal SPDIF cable ,

Kopplas på SPDIF OUT på ljudkortet och sedan grafikkortet.

Är det där en 4-1 pin SPDIF OUT ?
Jag har ASUS P5Q Deluxe och försöker hitta en kabel. Går inte så bra.

Av Zavee

Outcast tycker jag är värd att nämnas. Krävde ingen acceleration av grafikkretsen eller liknande typ. Såg ändå bra ut.

Av Zavee

Hoppsan. Nytt flygsimulator spel från M$ på G! Inte mycket info än. Microsoft Flight

Jag hoppas på en helt ny spelmotor. Har man byggt vidare på FSX tror jag inte jag köper.

Av Zavee
Skrivet av flyawaynille:

någon som vet om det kommer komma ett fs 11 ? hörde att microsoft avskedat alla på fs avdelningen.

Ja M$ kommer inte göra ett nytt Flight Simulator och på ett sätt är jag glad för det för när det kommer ett nytt spel är det just nytt. Flight Simulator X som det ser ut idag är ruskigt ooptimerat med gammal kod från långt tidigare versioner.

Det är några duktiga killar på Aerosoft som jobbar på en ny simulator. Alla har gedigen erfarenhet av att skapa moddar till FS-serien. Jag har inte läst på forumet senaste månaderna men då höll dom på med att välja vilken grafikmotor man ska använda.

Aerosoft Forums -> Discussions

Question to Mathijs Kok about AFS 2012 - Aerosoft Forums

Av Zavee

Igår släpptes den engelska versionen! Någon som provat?

Av Zavee
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sergeant44
http://img367.imageshack.us/img367/6016/18863529.png

Men tack för en 3200 pixlar bred bild. Fuckar upp sidvisningen totalt...
Minska på överklockningen av grafikkortet du har för fan artifacts i windows(!).

Köp från tex. Dell med ett bra serviceavtal. Står den kommande burken stilla kan ni på dagar/veckor förlora mer än vad en ny burk kostar.

Av Zavee

Jag blev inte VAC-bannad av att spela med en trainer som tog bort time limit och gav mig obegränsat med pengar och ammo.